Názory |
08.03.2007 16:31
Atalanta
|
Nu, celkem bych byla prinejmensim pro to, aby zmizely z titulni stranky a defaultne se nevypisovaly v Tvorbe.
Otazka je, jak zatocit s brakem literarnim :) |
08.03.2007 16:34
Adin Mandl
|
Dokud jsou tu lidé jako Smetiprach, je to v pohodě. |
08.03.2007 16:35
Faun
|
Atalanta: postupně. Aspoň aby bylo na tu "literaturu" skze to "výtvarno" vidět. Ale pro začátek Tvůj nápad se "zmizením" výtvarna z hlavní stránky literárního serveru je nápadem dobrým ( myslím). |
08.03.2007 16:38
Faun
|
Moc bych si přál vidět nějaké ( jakékoli) vyjádření adminů. |
08.03.2007 16:47
Faun
|
Adin Mandl napsal(a): Dokud jsou tu lidé jako Smetiprach, je to v pohodě. Děkuji za tip. Smetipracha jsem neznal. Koukl jsem a to je autor, kterému je adresovaná moje omluva v záhlaví. |
08.03.2007 16:48
Vlkodláček Sráček
|
Ale piču.
NAVRHUJI ZRUŠIT TZV. LITERÁRNÍ KATEGORIE NA LITEŘŘE!!!
- PROTOŽE VĚTŠINA LIDÍ STEJNĚ PÍŠE JEN SAMÉ PIČOVINY. (ANEB Literra stává odkladištěm braku a pokud si na ní klikne někdo z těch, kdo LITERATUŘE přeci jen trochu rozumí, asi se jen soucitně pousměje...)
|
08.03.2007 16:51
Vlkodláček Sráček
|
Navíc si Faun asi nevšiml, že tady "poslední dobou" probíhá specificky zaměřená fotografická soutěž... |
08.03.2007 16:51
Vlkodláček Sráček
|
Vlastně už druhá... |
08.03.2007 16:53
Atalanta
|
Otazka je, jestli fotky (vc. soutezi) spis prispivaji k oziveni serveru, nebo jestli spis zpusobuji, ze se tady z toho stava sbirka soukromych fotoalb. |
08.03.2007 16:57
Vlkodláček Sráček
|
Atalanta napsal(a): Otazka je, jestli fotky (vc. soutezi) spis prispivaji k oziveni serveru, nebo jestli spis zpusobuji, ze se tady z toho stava sbirka soukromych fotoalb. Vavavá... |
08.03.2007 17:05
Wopi
|
Faun napsal(a): Moc bych si přál vidět nějaké ( jakékoli) vyjádření adminů. A furt kolem dokola. Admini jsou VÝKONNÁ MOC. Vyjadřovat se může rada literry. |
08.03.2007 17:07
Wopi
|
Mimochodem - teorii výkladní skříně (na stránce děl by bylo vidět jen to nejlepší - vybírané třeba nějakou redakcí a zbytek až po další kliku) razím už léta. Zatím marně. Zatím nezbývá, než aby si každý hledal jehly ve stohu sena sám. |
08.03.2007 17:08
Vlkodláček Sráček
|
Wopi napsal(a): Mimochodem - teorii výkladní skříně (na stránce děl by bylo vidět jen to nejlepší - vybírané třeba nějakou redakcí a zbytek až po další kliku) razím už léta. Zatím marně. Zatím nezbývá, než aby si každý hledal jehly ve stohu sena sám. Vavavá
(kdo by jako měl dělat tu redakci?) |
08.03.2007 17:11
Atalanta
|
Tak to ne, Wopi. Vybrat dila podle celych kategorii je aspon objektivni, zavadet nejake komise na vybirani del v ramci kategorii mi zavani Lyrykovym plevelem. |
08.03.2007 17:11
Trottel
|
Stoprocentně s Faunem souhlasím. Na fotografických serverech se pohyboval zbytek mé rodiny, vím jak to tam chodí a co je tam za fotky (a upřímně - myslím, že by tam neobstál ani Smetiprach - na nepochopitelné umění si tam moc nepotrpí)... I když teď díky tý soutěži se tu pár slušných fotek objevilo... |
08.03.2007 17:12
Vlkodláček Sráček
|
Wopi napsal(a): Mimochodem - teorii výkladní skříně (na stránce děl by bylo vidět jen to nejlepší - vybírané třeba nějakou redakcí a zbytek až po další kliku) razím už léta. Zatím marně. Zatím nezbývá, než aby si každý hledal jehly ve stohu sena sám. Atalanta napsal(a): Tak to ne, Wopi. Vybrat dila podle celych kategorii je aspon objektivni, zavadet nejake komise na vybirani del v ramci kategorii mi zavani Lyrykovym plevelem. Cheche |
08.03.2007 17:25
danuwaanalihi
|
Atalanta napsal(a): Otazka je, jestli fotky (vc. soutezi) spis prispivaji k oziveni serveru, nebo jestli spis zpusobuji, ze se tady z toho stava sbirka soukromych fotoalb. Mila Atalanto :) kedze som jeden z tych, co tu par fotiek dal, tak mi neda poukazat na maly fakt, ze literra fotografie nehostuje ale len linkuje. To znamena, ze zbierka "soukromych fotoalb" musi byt v prvom rade niekde inde... A teda asi nikto nepotrebuje z tohoto serveru urobit zbierku fotoalbumov... Uz ich totizto niekde ma ;)
Co sa tyka diskusie. Pride mi to tak, ze si prisiel s "krizkem po funuse". Mam pocit, ze pocas poslednych 2 alebo 3 mesiacov sa zacala uroven fotiek zlepsovat... A mnoho autorov publikuje inde a su celkovo uspesni aj na "viac fotograficky" zalozenych serveroch... Kazdopadne server nevlastnim. V rade nie som... A je mi to teda uplne jedno... Zrusia, tak pojdem o dom dalej... Takze pre tych ludi co tu publikuju to pravdepodobne strata nebude... :) Pre ostatnich, co fotky maju radi by to strata byt mohla... A ze sa ich tu z casu na cas par zaujimavych objavi...
Potom by mohli zrusit literarne kategorie a nakoniec celu literru :) Vzdy sa totizto najde niekto, kto bude nespokojny s niecim. A je skutocne jednoduche byt tolerantny... Ale ludia presadzujuci svoje radsej budu vykrikovat... Ci uz ukrizuj ho, alebo zrus... Asi to maju v nature ;) Skor by som uvital viac kritikov co by dokazali davat fotkam vhodne pripomienky... A nie ludi zjapajucich - zrusit! Nie je pismak len o literature napriklad? Neviem. Nikdy som tam nebol... Nie je jednoduchsie sa zdrzovat tam kde je Ti dobre? :) |
08.03.2007 17:36
Atalanta
|
Ehm, o rozdilu mezi hostingem a linkem neco malo prece jen vim :)
Otazka prave je, proc tedy dotycni davaji sva dila jeste sem. Zrejme je vsichni mysli nejen dokumentarne, ale i "umelecky"?
Tvuj posledni odstavec je demagogie. Dokud se na strance "o serveru" pise, ze slouzi ke cteni a psani, skutecne zde JE rozdil mezi fotkami a textem. |
08.03.2007 17:37
Wopi
|
Atalanta napsal(a): Tak to ne, Wopi. Vybrat dila podle celych kategorii je aspon objektivni, zavadet nejake komise na vybirani del v ramci kategorii mi zavani Lyrykovym plevelem. Jenže Lyryk chtěl odplevelit. Já bych chtěl jeden záhon na chlubení a pak vše dohromady. Nebo snad myslíš, že teď lze kvalitnímu autorovi říct: podívej se www.literra.cz a přijď mezi nás?? První dojem prostě JE strašlivý. |
08.03.2007 17:56
Atalanta
|
Ja tomu rozumim, Wopi. Ale jedna vec je vybirat chlubidla pomoci komise a jina je rict treba: ne, na titulni strane nebudou fotoreportaze, multimedia, ulety a vykriky do tmy. |