Téma #416
Autor:Smetiprach
Fórum:
Otázky a odpovědi
Datum publikace:06.02.2007 16:54
Počet návštěv:3745
Počet názorů:232

Jak se stát nejoblíbenějším autorem na Liteře?
uvítám všechny podněty a recepty, pro začátek předkládám jeden, který využívá autorka Konvalina: zablokujte všechny, kteří se vyjádří k vašim dílům odmítavě nebo kriticky... zbude vám fanklub přitakávačů a budete spokojeni... potom už je v podstatě úplně jedno co publikujete... vaše spoluplačky vám příznivě ohodnotí prakticky cokoliv... jen jim nesmíte zapomenout oplácet stejnou mincí... tato metoda je ve své jednoduchosti vpravdě geniální a má můj obdiv... a tak se ptám, znáte někdo ještě nějakou šikovnější fintu? :-)

Názory
06.02.2007 21:49
Shammann
Smetiprach napsal(a):
Vích napsal(a):
i kotelna by mohla být společná, davové šílenství je často to největší peklo ;)
ale i to peklo musí někdo spravovat, jinak v tom bude děsnej binec... :-))
jasně a i v pekle musí být pořádek, aby každý věděl do jakého kotle s olejem patří a zda je příští procedurou pálení nehtů na noze či nepřetržitá recitace Vrchlického...
06.02.2007 21:50
Smetiprach
no, celkem chápu, že při jeho produktivitě čas mít nebude, ale zkus se ho zeptat... dobrej kotelník by mohl bejt Igor, ale tam jsou ty problémy s měsícem, no... :-)
06.02.2007 21:51
Smetiprach
šamánku, s tím vrchlickým to bylo fakt hnusné, takové věci bys říkat neměl...
06.02.2007 21:52
Vích

tož to ano, nejlépe si rozlosovat archivy při ustanovujícím zasedání.

06.02.2007 21:52
Shammann
Smetiprach napsal(a):
no, celkem chápu, že při jeho produktivitě čas mít nebude, ale zkus se ho zeptat... dobrej kotelník by mohl bejt Igor, ale tam jsou ty problémy s měsícem, no... :-)
zeptám se ho, třeba nás překvapí:-)

Smetiprach napsal(a):
šamánku, s tím vrchlickým to bylo fakt hnusné, takové věci bys říkat neměl...
já se omlouvám, nějak mi to ujelo...
06.02.2007 21:53
Shammann
Vích napsal(a):

dal bych přednost rozdělení po domluvě, aby to neskončilo tak, že dostanu prózu, sméťa poezii a ty kotelnu...
06.02.2007 21:56
Vích
tož domluvit, realita počtu aktivistů bude patrně určující...
06.02.2007 21:56
Smetiprach
Vích napsal(a):

no, já bych v to v tomhle případě s tou demokracií nepřeháněl, nejsme na zasedání vlády, kde může každej dělat cokoliv... šaman poezii, vích výtvarno, já fotografii a nějaký dobrý volník prózu... losovat se může o titul kotelníka, ten by totiž, jak mě zrovna napadá, mohl být dokonce putovní...
06.02.2007 22:00
Shammann
Smetiprach napsal(a):
Vích napsal(a):

no, já bych v to v tomhle případě s tou demokracií nepřeháněl, nejsme na zasedání vlády, kde může každej dělat cokoliv... šaman poezii, vích výtvarno, já fotografii a nějaký dobrý volník prózu... losovat se může o titul kotelníka, ten by totiž, jak mě zrovna napadá, mohl být dokonce putovní...
to je dobrej nápad...jedinej problém vidím v kvantitativnosti poezie - je jí daleko víc než prózy a multimédií, byl bych docela rád, kdyby se na ní podílel ještě někdo..
06.02.2007 22:00
Vích
jj, výtvarno bych rád, ale jestli mi tam budete házet nějaký plívy, tak z toho uteču...
06.02.2007 22:01
Shammann
Vích napsal(a):
jj, výtvarno bych rád, ale jestli mi tam budete házet nějaký plívy, tak z toho uteču...
zásadně dle toho jak se vyspím:-))
06.02.2007 22:03
Smetiprach
Vích napsal(a):
fajn, zrovna jsme tě většinou hlasů schválili, takže nezdržuj a padej založit svůj archív s názvem Výlov/Výtvarno a ještě založ nick Výlov, když už budeš v tom zakládání, tam to budem potom publikovat a odtud budeme vkládat do archívů... okay?
06.02.2007 22:05
Smetiprach
šamane, to už je tvoje věc, koho si seženeš k ruce, snaž se trochu, seš mladej, nadějnej... :-) a jak ti Vích pošle heslo k nicku Výlov, tak si hned založ archív Výlov/Poezie...
06.02.2007 22:07
Smetiprach
jo a potom bychom mohli zveřejnit nicky správců archívů, aby každý, kdo má pocit, že narazil na něco zajímavého mohl poslat správci archívu avízo od díla...
06.02.2007 22:08
Shammann
Smetiprach napsal(a):
šamane, to už je tvoje věc, koho si seženeš k ruce, snaž se trochu, seš mladej, nadějnej... :-) a jak ti Vích pošle heslo k nicku Výlov, tak si hned založ archív Výlov/Poezie...
hele já už kontaktoval měrku, zatímco ty tady generáluješ a my tu máme lítat jako pošuci, bryskně a úslužně:-)))
06.02.2007 22:08
ZoeoZ
No pěkně se Vám to začíná rýsovat, to jsem zvědavá jak to zvládnete :)
06.02.2007 22:09
Shammann
Smetiprach napsal(a):
jo a potom bychom mohli zveřejnit nicky správců archívů, aby každý, kdo má pocit, že narazil na něco zajímavého mohl poslat správci archívu avízo od díla...
to je další dobrej nápad
Shammann
ZoeoZ napsal(a):
to máme vyrýsovaný jak břišní svalstvo brada pitta
Vích
Ty mi dáváš zabrat, tož to jdu ten čestný úkol naplnit!
06.02.2007 22:10
ZoeoZ
Shammann napsal(a):
ZoeoZ napsal(a):
to máme vyrýsovaný jak břišní svalstvo brada pitta
Och ty jsi tak drsný a nekompromisní... Se mi uplně podlamují kolena :D
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.