Téma #416
Autor:Smetiprach
Fórum:
Otázky a odpovědi
Datum publikace:06.02.2007 16:54
Počet návštěv:3742
Počet názorů:232

Jak se stát nejoblíbenějším autorem na Liteře?
uvítám všechny podněty a recepty, pro začátek předkládám jeden, který využívá autorka Konvalina: zablokujte všechny, kteří se vyjádří k vašim dílům odmítavě nebo kriticky... zbude vám fanklub přitakávačů a budete spokojeni... potom už je v podstatě úplně jedno co publikujete... vaše spoluplačky vám příznivě ohodnotí prakticky cokoliv... jen jim nesmíte zapomenout oplácet stejnou mincí... tato metoda je ve své jednoduchosti vpravdě geniální a má můj obdiv... a tak se ptám, znáte někdo ještě nějakou šikovnější fintu? :-)

Názory
06.02.2007 21:44
Vích
i kotelna by mohla být společná, davové šílenství je často to největší peklo ;)
06.02.2007 21:46
Smetiprach
Shammann napsal(a):
Smetiprach napsal(a):
Shammann napsal(a):
ale správcem pátého archivu by musel být správný pekelník:-)
nojo, ale jsme zase u toho, je tu nějakej? :-)
no pakliže nikoho nenajdeme budeme se toho muset zhostit společnými silami, za pomoci pentagramů, mrtvých holubů ééé pardon mrtvých kohoutů a hostií..nebo lentilek.
no, vzhledem k tomu, že je to důležitá diskuse, nebudu se už vracet ke konvalininým fotografiím... byť by v tomto případě mohli celkem úspěšně zastoupit cokoliv mrtvého... :-))

hele, co petr měrka?
06.02.2007 21:47
Smetiprach
Vích napsal(a):
ale i to peklo musí někdo spravovat, jinak v tom bude děsnej binec... :-))
06.02.2007 21:48
Shammann
Smetiprach napsal(a):
Shammann napsal(a):
Smetiprach napsal(a):
Shammann napsal(a):
ale správcem pátého archivu by musel být správný pekelník:-)
nojo, ale jsme zase u toho, je tu nějakej? :-)
no pakliže nikoho nenajdeme budeme se toho muset zhostit společnými silami, za pomoci pentagramů, mrtvých holubů ééé pardon mrtvých kohoutů a hostií..nebo lentilek.
no, vzhledem k tomu, že je to důležitá diskuse, nebudu se už vracet ke konvalininým fotografiím... byť by v tomto případě mohli celkem úspěšně zastoupit cokoliv mrtvého... :-))

hele, co petr měrka?
Petr je tady poměrně často, ale pochybuji že by měl čas...no můžeme ho zkusit oslovit!
06.02.2007 21:49
Shammann
Smetiprach napsal(a):
Vích napsal(a):
ale i to peklo musí někdo spravovat, jinak v tom bude děsnej binec... :-))
jasně a i v pekle musí být pořádek, aby každý věděl do jakého kotle s olejem patří a zda je příští procedurou pálení nehtů na noze či nepřetržitá recitace Vrchlického...
06.02.2007 21:50
Smetiprach
no, celkem chápu, že při jeho produktivitě čas mít nebude, ale zkus se ho zeptat... dobrej kotelník by mohl bejt Igor, ale tam jsou ty problémy s měsícem, no... :-)
06.02.2007 21:51
Smetiprach
šamánku, s tím vrchlickým to bylo fakt hnusné, takové věci bys říkat neměl...
06.02.2007 21:52
Vích

tož to ano, nejlépe si rozlosovat archivy při ustanovujícím zasedání.

06.02.2007 21:52
Shammann
Smetiprach napsal(a):
no, celkem chápu, že při jeho produktivitě čas mít nebude, ale zkus se ho zeptat... dobrej kotelník by mohl bejt Igor, ale tam jsou ty problémy s měsícem, no... :-)
zeptám se ho, třeba nás překvapí:-)

Smetiprach napsal(a):
šamánku, s tím vrchlickým to bylo fakt hnusné, takové věci bys říkat neměl...
já se omlouvám, nějak mi to ujelo...
06.02.2007 21:53
Shammann
Vích napsal(a):

dal bych přednost rozdělení po domluvě, aby to neskončilo tak, že dostanu prózu, sméťa poezii a ty kotelnu...
06.02.2007 21:56
Vích
tož domluvit, realita počtu aktivistů bude patrně určující...
06.02.2007 21:56
Smetiprach
Vích napsal(a):

no, já bych v to v tomhle případě s tou demokracií nepřeháněl, nejsme na zasedání vlády, kde může každej dělat cokoliv... šaman poezii, vích výtvarno, já fotografii a nějaký dobrý volník prózu... losovat se může o titul kotelníka, ten by totiž, jak mě zrovna napadá, mohl být dokonce putovní...
06.02.2007 22:00
Shammann
Smetiprach napsal(a):
Vích napsal(a):

no, já bych v to v tomhle případě s tou demokracií nepřeháněl, nejsme na zasedání vlády, kde může každej dělat cokoliv... šaman poezii, vích výtvarno, já fotografii a nějaký dobrý volník prózu... losovat se může o titul kotelníka, ten by totiž, jak mě zrovna napadá, mohl být dokonce putovní...
to je dobrej nápad...jedinej problém vidím v kvantitativnosti poezie - je jí daleko víc než prózy a multimédií, byl bych docela rád, kdyby se na ní podílel ještě někdo..
06.02.2007 22:00
Vích
jj, výtvarno bych rád, ale jestli mi tam budete házet nějaký plívy, tak z toho uteču...
06.02.2007 22:01
Shammann
Vích napsal(a):
jj, výtvarno bych rád, ale jestli mi tam budete házet nějaký plívy, tak z toho uteču...
zásadně dle toho jak se vyspím:-))
06.02.2007 22:03
Smetiprach
Vích napsal(a):
fajn, zrovna jsme tě většinou hlasů schválili, takže nezdržuj a padej založit svůj archív s názvem Výlov/Výtvarno a ještě založ nick Výlov, když už budeš v tom zakládání, tam to budem potom publikovat a odtud budeme vkládat do archívů... okay?
06.02.2007 22:05
Smetiprach
šamane, to už je tvoje věc, koho si seženeš k ruce, snaž se trochu, seš mladej, nadějnej... :-) a jak ti Vích pošle heslo k nicku Výlov, tak si hned založ archív Výlov/Poezie...
06.02.2007 22:07
Smetiprach
jo a potom bychom mohli zveřejnit nicky správců archívů, aby každý, kdo má pocit, že narazil na něco zajímavého mohl poslat správci archívu avízo od díla...
06.02.2007 22:08
Shammann
Smetiprach napsal(a):
šamane, to už je tvoje věc, koho si seženeš k ruce, snaž se trochu, seš mladej, nadějnej... :-) a jak ti Vích pošle heslo k nicku Výlov, tak si hned založ archív Výlov/Poezie...
hele já už kontaktoval měrku, zatímco ty tady generáluješ a my tu máme lítat jako pošuci, bryskně a úslužně:-)))
06.02.2007 22:08
ZoeoZ
No pěkně se Vám to začíná rýsovat, to jsem zvědavá jak to zvládnete :)
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.