Téma #416
Autor:Smetiprach
Fórum:
Otázky a odpovědi
Datum publikace:06.02.2007 16:54
Počet návštěv:3740
Počet názorů:232

Jak se stát nejoblíbenějším autorem na Liteře?
uvítám všechny podněty a recepty, pro začátek předkládám jeden, který využívá autorka Konvalina: zablokujte všechny, kteří se vyjádří k vašim dílům odmítavě nebo kriticky... zbude vám fanklub přitakávačů a budete spokojeni... potom už je v podstatě úplně jedno co publikujete... vaše spoluplačky vám příznivě ohodnotí prakticky cokoliv... jen jim nesmíte zapomenout oplácet stejnou mincí... tato metoda je ve své jednoduchosti vpravdě geniální a má můj obdiv... a tak se ptám, znáte někdo ještě nějakou šikovnější fintu? :-)

Názory
06.02.2007 20:57
Vích
nebo: "10 z Klanu"
06.02.2007 21:00
Shammann
Vích napsal(a):
nebo: "10 z Klanu"
:-)))
06.02.2007 21:04
Shammann
už sem si za tímto účelem založil neviditelný archiv
06.02.2007 21:06
Smetiprach
Vích napsal(a):
nebo: "10 z Klanu"
hele, co kdyby se to jmenovalo výlov :-)? výběr jednou měsíčně, formou jakéhosi "časopisu" mám už vymyšlené, jak by se to dalo dělat, aby to bylo listovací a nevyžadovalo vůbec žádnej zásah do stávajícího systému... tj. existovalo by to nezávisle na vedení literry, prostě akce pár magorů, co nevěděj co s volným časem...

Vích: sem s láskou, lásky není nikdy dost, all we need is love, vole... :-)
06.02.2007 21:07
Shammann
oukej Výlov zní dobře, budeš tam chtít i rozbory básní? anebo něco o autorovi?
06.02.2007 21:15
Smetiprach
Shammann napsal(a):
no, jedna hodně odvážná teorie je ta, že bych zkusil požádat několik zkušených autorů, jestli by se jednou či dvakrát za rok nebyli ochotni vyjádřit k nějakému omezenému množství textů... ale to je zatím opravdu jenom zbožné přání... takže počítám, že si v tomto budeme muset pomoci sami, akorát nevím jak... poradím si s fotkou, na výtvarno bych taky někoho měl... ale kdo se bude potýkat s poezií a prózou???
06.02.2007 21:19
Shammann
Smetiprach napsal(a):
Shammann napsal(a):
no, jedna hodně odvážná teorie je ta, že bych zkusil požádat několik zkušených autorů, jestli by se jednou či dvakrát za rok nebyli ochotni vyjádřit k nějakému omezenému množství textů... ale to je zatím opravdu jenom zbožné přání... takže počítám, že si v tomto budeme muset pomoci sami, akorát nevím jak... poradím si s fotkou, na výtvarno bych taky někoho měl... ale kdo se bude potýkat s poezií a prózou???
jsem ochotnej konzultovat poesii s pár lidmi, který studují obor zabývající se literaturou, co se týče prózy je to daleko horší:-(
06.02.2007 21:23
Smetiprach
no, toho jsem se obával... ono taky číst sostavně prózu už samo o sobě není zrovna sranda... ale teď mě napadá, vždyť mi tu máme veleúspěšného prozaika, který by k tomu mohl něco říct a přispět radou či tak něčím... já to zprubnu:
Montýýýýýýý!!!!
06.02.2007 21:23
Vích
Výlov, jo, to zní dobře. Nevim, mě přijdou nějaký kapacity z venku zbytečný. Prostě by se to kolektivně sypalo měsíc do jednoho archivu, pak se udělá schůze a dojde k výlovu. Co?
06.02.2007 21:26
Shammann
Vích napsal(a):
Výlov, jo, to zní dobře. Nevim, mě přijdou nějaký kapacity z venku zbytečný. Prostě by se to kolektivně sypalo měsíc do jednoho archivu, pak se udělá schůze a dojde k výlovu. Co?
tak k rozpoznání obsahu kapacity nepotřebuješ, ale třeba k pregnantnímu zhodnocení formy už docela jo (nebo aspoň já), v tom případě by to chtělo ale nějáký veřejný archiv...
06.02.2007 21:32
Smetiprach
no, já bych třo hodnocení od "kapacit" bral spíš jako takovej bonbónek... koho by nezajímalo, jak by jeho věci hodnotil někdo známý a uznávaný? takovej dáreček, no...

jinak měsíc do archívu, ano... ale do čtyř: próza, poezie, fotografie, výtvarno... a každý by měl svého správce... co?
06.02.2007 21:36
Shammann
Smetiprach napsal(a):
no, já bych třo hodnocení od "kapacit" bral spíš jako takovej bonbónek... koho by nezajímalo, jak by jeho věci hodnotil někdo známý a uznávaný? takovej dáreček, no...

jinak měsíc do archívu, ano... ale do čtyř: próza, poezie, fotografie, výtvarno... a každý by měl svého správce... co?
ještě bych tam přidal kategorii kotelny:-)
jinak nápad se správcem se mi zdá fajn
06.02.2007 21:37
Smetiprach
kotelna Michaely Jílkové? :-)))
06.02.2007 21:37
Vích
souhla, výlov může někdo zhodnotit, to jasně, může to fungovat jako stimul do dalšího výlovu..
06.02.2007 21:38
Smetiprach
moment, ale fakt je, že by mohl být ještě pátý archív pro kontroverzní díla...
06.02.2007 21:39
Shammann
Smetiprach napsal(a):
moment, ale fakt je, že by mohl být ještě pátý archív pro kontroverzní díla...
přesně tak!
06.02.2007 21:39
Shammann
ale správcem pátého archivu by musel být správný pekelník:-)
06.02.2007 21:40
Smetiprach
Shammann napsal(a):
nojo, ale jsme zase u toho, je tu nějakej? :-)
06.02.2007 21:41
Smetiprach
Vích napsal(a):
souhla, výlov může někdo zhodnotit, to jasně, může to fungovat jako stimul do dalšího výlovu..
tak je to míněné...
06.02.2007 21:44
Shammann
Smetiprach napsal(a):
Shammann napsal(a):
nojo, ale jsme zase u toho, je tu nějakej? :-)
no pakliže nikoho nenajdeme budeme se toho muset zhostit společnými silami, za pomoci pentagramů, mrtvých holubů ééé pardon mrtvých kohoutů a hostií..nebo lentilek.
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.