Téma #416
Autor:Smetiprach
Fórum:
Otázky a odpovědi
Datum publikace:06.02.2007 16:54
Počet návštěv:3749
Počet názorů:232

Jak se stát nejoblíbenějším autorem na Liteře?
uvítám všechny podněty a recepty, pro začátek předkládám jeden, který využívá autorka Konvalina: zablokujte všechny, kteří se vyjádří k vašim dílům odmítavě nebo kriticky... zbude vám fanklub přitakávačů a budete spokojeni... potom už je v podstatě úplně jedno co publikujete... vaše spoluplačky vám příznivě ohodnotí prakticky cokoliv... jen jim nesmíte zapomenout oplácet stejnou mincí... tato metoda je ve své jednoduchosti vpravdě geniální a má můj obdiv... a tak se ptám, znáte někdo ještě nějakou šikovnější fintu? :-)

Názory
06.02.2007 19:44
Shammann
Wopi napsal(a):
Exhibicionista je opět ve formě.
škoda že jarda jágr ji nemá...
06.02.2007 19:45
Vlkodláček Sráček
Tak jsem nakonec vyměk a ten archív přejmenoval. Ale myslím, že to stojí za to.

Běž do piči, Wopi, a nezapomeň tam ode mě srdečně pozdravovat.
06.02.2007 19:58
Wopi
Vlkodláček Sráček napsal(a):
Běž do piči, Wopi, a nezapomeň tam ode mě srdečně pozdravovat.
Rád. Radši tam, než kam směřují někteří jiní...
06.02.2007 20:13
Vích
Konvalina to tu má helejte tvrdě odmakaný, permanentní připojení a vše přečtený a odreagovaný, to nejsou kouzla, to je v aktivitě na klávesnici...
06.02.2007 20:19
Smetiprach
slovo odreagovaný si budu muset zapamatovat, je, jak se to říká? signifikantní?
06.02.2007 20:25
Vích
to myslím ano
06.02.2007 20:27
Shammann
neměli bychom se teď ještě všichni poslat do piči aby to byla konstruktivní diskuze?
06.02.2007 20:29
Smetiprach
Shammann napsal(a):
neměli bychom se teď ještě všichni poslat do piči aby to byla konstruktivní diskuze?
neměli, zatím to totiž je poměrně konstruktivní diskuze...
06.02.2007 20:31
Shammann
:-)
hele Vích by se taky do obrody mohl zapojit což?
06.02.2007 20:34
Smetiprach
Shammann napsal(a):
:-)
hele Vích by se taky do obrody mohl zapojit což?
jo, to by měl, Víchůůůůůůůů!!!!
06.02.2007 20:36
Shammann
můžeme mu slíbit třeba nehynoucí slávu...
06.02.2007 20:39
Smetiprach
Shammann napsal(a):
můžeme mu slíbit třeba nehynoucí slávu...
na to nám neskočí, není blbej... já bych mu slíbil tučné konto ve švýcarsku a pivo navrch, aby se mu z toho tučného neudělalo šoufl...
06.02.2007 20:39
Vích
vás sleduju :), ale tuhle jsem chtěl pochválit Wopimu dílko a zjistil jsem, že mě má furt bloklýho, tak abych tu něco obrozoval a zjemňoval vnímavost čtenářstva k subtilní poezii, to bych byl asi kretén...
06.02.2007 20:46
Smetiprach
Vích napsal(a):
vás sleduju :), ale tuhle jsem chtěl pochválit Wopimu dílko a zjistil jsem, že mě má furt bloklýho, tak abych tu něco obrozoval a zjemňoval vnímavost čtenářstva k subtilní poezii, to bych byl asi kretén...
no, nicméně projít si trochu místní anály (tím fakt nemyslím nic sprostého) a doporučit nějaká ta opomenutá dílka ke čtení bys mohl, ne? zvláště, když to učiníš z dobroty serdce (to mám z Merla, Vladař na scéně) a zcela nezištně... :-)

P.S.: a co teprv obrázky, mě už bolej vočička...
06.02.2007 20:51
Shammann
Smetiprach napsal(a):
Vích napsal(a):
no, nicméně projít si trochu místní anály (tím fakt nemyslím nic sprostého) a doporučit nějaká ta opomenutá dílka ke čtení bys mohl, ne? zvláště, když to učiníš z dobroty serdce (to mám z Merla, Vladař na scéně) a zcela nezištně... :-)

P.S.: a co teprv obrázky, mě už bolej vočička...
Obrázky čekuju skoro všechny
a očička mě taky pobolívaj

Možná by chtělo dycky za tejden vybrat top ten
a hodit to normálně do diskuze formou odkazů
by se mohla jmenovat This is cool nebo něco podobně vzletného
06.02.2007 20:52
Vích

No, mám tu jednu tajnou lásku, tak tu bych mohl vynajít...

06.02.2007 20:57
Vích
nebo: "10 z Klanu"
06.02.2007 21:00
Shammann
Vích napsal(a):
nebo: "10 z Klanu"
:-)))
06.02.2007 21:04
Shammann
už sem si za tímto účelem založil neviditelný archiv
06.02.2007 21:06
Smetiprach
Vích napsal(a):
nebo: "10 z Klanu"
hele, co kdyby se to jmenovalo výlov :-)? výběr jednou měsíčně, formou jakéhosi "časopisu" mám už vymyšlené, jak by se to dalo dělat, aby to bylo listovací a nevyžadovalo vůbec žádnej zásah do stávajícího systému... tj. existovalo by to nezávisle na vedení literry, prostě akce pár magorů, co nevěděj co s volným časem...

Vích: sem s láskou, lásky není nikdy dost, all we need is love, vole... :-)
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.