Téma #416
Autor:Smetiprach
Fórum:
Otázky a odpovědi
Datum publikace:06.02.2007 16:54
Počet návštěv:3762
Počet názorů:232

Jak se stát nejoblíbenějším autorem na Liteře?
uvítám všechny podněty a recepty, pro začátek předkládám jeden, který využívá autorka Konvalina: zablokujte všechny, kteří se vyjádří k vašim dílům odmítavě nebo kriticky... zbude vám fanklub přitakávačů a budete spokojeni... potom už je v podstatě úplně jedno co publikujete... vaše spoluplačky vám příznivě ohodnotí prakticky cokoliv... jen jim nesmíte zapomenout oplácet stejnou mincí... tato metoda je ve své jednoduchosti vpravdě geniální a má můj obdiv... a tak se ptám, znáte někdo ještě nějakou šikovnější fintu? :-)

Názory
07.02.2007 10:39
stanislav
já Zlatej fond zas nemám moc rád, protože třeba vkus Víchův je mi mnohem milejší než Albireův, tvůj a tak dál, a neplivu na něj... jen ho ignoruju... :o))))
07.02.2007 10:40
Smetiprach
Wopi: ehm... kolik je tu prozaiků na hermitově úrovni???

a hlavně, opakuji již posedmé: archívy slouží jako skladiště, pouze základ pro finální výběr!!!!

P.S.: jinak si klidně notuj s konvalinou a my budeme mezitím něco dělat, okay? :-)
07.02.2007 10:40
Vích
ok, tak se nedurdi
07.02.2007 10:54
Smetiprach
[Změna zámku]
Tak, diskuze nám dospěla k poměrně zdárnému konci, pokud někoho zajímá, co bude s Výlovem dále, dozví se to v další speciální relaci, která už se obejde bez rýpání do konvaliny... no a tuhle to zamknu, než se nám tady pánové nekonstruktivně servou, howgh! :-)
[ << ] [ < ]

Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.