Téma #416 |
Autor: | Smetiprach |
Fórum: |
Datum publikace: | 06.02.2007 16:54 |
Počet návštěv: | 3762 |
Počet názorů: | 232 |
Jak se stát nejoblíbenějším autorem na Liteře? |
uvítám všechny podněty a recepty, pro začátek předkládám jeden, který využívá autorka Konvalina: zablokujte všechny, kteří se vyjádří k vašim dílům odmítavě nebo kriticky... zbude vám fanklub přitakávačů a budete spokojeni... potom už je v podstatě úplně jedno co publikujete... vaše spoluplačky vám příznivě ohodnotí prakticky cokoliv... jen jim nesmíte zapomenout oplácet stejnou mincí...
tato metoda je ve své jednoduchosti vpravdě geniální a má můj obdiv... a tak se ptám, znáte někdo ještě nějakou šikovnější fintu? :-) |
|
Názory |
07.02.2007 10:39
stanislav
|
já Zlatej fond zas nemám moc rád, protože třeba vkus Víchův je mi mnohem milejší než Albireův, tvůj a tak dál, a neplivu na něj... jen ho ignoruju... :o)))) |
07.02.2007 10:40
Smetiprach
|
Wopi: ehm... kolik je tu prozaiků na hermitově úrovni???
a hlavně, opakuji již posedmé: archívy slouží jako skladiště, pouze základ pro finální výběr!!!!
P.S.: jinak si klidně notuj s konvalinou a my budeme mezitím něco dělat, okay? :-) |
07.02.2007 10:40
Vích
|
ok, tak se nedurdi |
07.02.2007 10:54
Smetiprach
[Změna zámku]
|
Tak, diskuze nám dospěla k poměrně zdárnému konci, pokud někoho zajímá, co bude s Výlovem dále, dozví se to v další speciální relaci, která už se obejde bez rýpání do konvaliny... no a tuhle to zamknu, než se nám tady pánové nekonstruktivně servou, howgh! :-) |
Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.
|