Téma #416
Autor:Smetiprach
Fórum:
Otázky a odpovědi
Datum publikace:06.02.2007 16:54
Počet návštěv:3736
Počet názorů:232

Jak se stát nejoblíbenějším autorem na Liteře?
uvítám všechny podněty a recepty, pro začátek předkládám jeden, který využívá autorka Konvalina: zablokujte všechny, kteří se vyjádří k vašim dílům odmítavě nebo kriticky... zbude vám fanklub přitakávačů a budete spokojeni... potom už je v podstatě úplně jedno co publikujete... vaše spoluplačky vám příznivě ohodnotí prakticky cokoliv... jen jim nesmíte zapomenout oplácet stejnou mincí... tato metoda je ve své jednoduchosti vpravdě geniální a má můj obdiv... a tak se ptám, znáte někdo ještě nějakou šikovnější fintu? :-)

Názory
06.02.2007 19:10
Shammann
Smetiprach napsal(a):
Shammann napsal(a):
a lze pozorovat i určité primitivní formy ironie
že? také jsem si stihnul všymnout... no nic.. co se týká vlkodláčka, von funguje jenom za úplňku? já myslel, že kdykoliv svítí měsíc?
tak je rozdíl mezi fungováním a běsněním, že jo:-)
06.02.2007 19:11
Smetiprach
Shammann napsal(a):
Smetiprach napsal(a):
Shammann napsal(a):
a lze pozorovat i určité primitivní formy ironie
že? také jsem si stihnul všymnout... no nic.. co se týká vlkodláčka, von funguje jenom za úplňku? já myslel, že kdykoliv svítí měsíc?
tak je rozdíl mezi fungováním a běsněním, že jo:-)
nojo, taky fakt... :-)))
06.02.2007 19:28
Vlkodláček Sráček
Mi teď napsal moderator07, abych si přejmenoval archiv. Prej je moc sprostý a urážlivý. No, to já vím taky, že je to sprosté a urážlivé. Ale to je přesně to, jaký ho chci mít. Tak jsem zvědav, jak to teď bude probíhat.
06.02.2007 19:41
Wopi
Exhibicionista je opět ve formě.
06.02.2007 19:44
Shammann
Wopi napsal(a):
Exhibicionista je opět ve formě.
škoda že jarda jágr ji nemá...
06.02.2007 19:45
Vlkodláček Sráček
Tak jsem nakonec vyměk a ten archív přejmenoval. Ale myslím, že to stojí za to.

Běž do piči, Wopi, a nezapomeň tam ode mě srdečně pozdravovat.
06.02.2007 19:58
Wopi
Vlkodláček Sráček napsal(a):
Běž do piči, Wopi, a nezapomeň tam ode mě srdečně pozdravovat.
Rád. Radši tam, než kam směřují někteří jiní...
06.02.2007 20:13
Vích
Konvalina to tu má helejte tvrdě odmakaný, permanentní připojení a vše přečtený a odreagovaný, to nejsou kouzla, to je v aktivitě na klávesnici...
06.02.2007 20:19
Smetiprach
slovo odreagovaný si budu muset zapamatovat, je, jak se to říká? signifikantní?
06.02.2007 20:25
Vích
to myslím ano
06.02.2007 20:27
Shammann
neměli bychom se teď ještě všichni poslat do piči aby to byla konstruktivní diskuze?
06.02.2007 20:29
Smetiprach
Shammann napsal(a):
neměli bychom se teď ještě všichni poslat do piči aby to byla konstruktivní diskuze?
neměli, zatím to totiž je poměrně konstruktivní diskuze...
06.02.2007 20:31
Shammann
:-)
hele Vích by se taky do obrody mohl zapojit což?
06.02.2007 20:34
Smetiprach
Shammann napsal(a):
:-)
hele Vích by se taky do obrody mohl zapojit což?
jo, to by měl, Víchůůůůůůůů!!!!
06.02.2007 20:36
Shammann
můžeme mu slíbit třeba nehynoucí slávu...
06.02.2007 20:39
Smetiprach
Shammann napsal(a):
můžeme mu slíbit třeba nehynoucí slávu...
na to nám neskočí, není blbej... já bych mu slíbil tučné konto ve švýcarsku a pivo navrch, aby se mu z toho tučného neudělalo šoufl...
06.02.2007 20:39
Vích
vás sleduju :), ale tuhle jsem chtěl pochválit Wopimu dílko a zjistil jsem, že mě má furt bloklýho, tak abych tu něco obrozoval a zjemňoval vnímavost čtenářstva k subtilní poezii, to bych byl asi kretén...
06.02.2007 20:46
Smetiprach
Vích napsal(a):
vás sleduju :), ale tuhle jsem chtěl pochválit Wopimu dílko a zjistil jsem, že mě má furt bloklýho, tak abych tu něco obrozoval a zjemňoval vnímavost čtenářstva k subtilní poezii, to bych byl asi kretén...
no, nicméně projít si trochu místní anály (tím fakt nemyslím nic sprostého) a doporučit nějaká ta opomenutá dílka ke čtení bys mohl, ne? zvláště, když to učiníš z dobroty serdce (to mám z Merla, Vladař na scéně) a zcela nezištně... :-)

P.S.: a co teprv obrázky, mě už bolej vočička...
06.02.2007 20:51
Shammann
Smetiprach napsal(a):
Vích napsal(a):
no, nicméně projít si trochu místní anály (tím fakt nemyslím nic sprostého) a doporučit nějaká ta opomenutá dílka ke čtení bys mohl, ne? zvláště, když to učiníš z dobroty serdce (to mám z Merla, Vladař na scéně) a zcela nezištně... :-)

P.S.: a co teprv obrázky, mě už bolej vočička...
Obrázky čekuju skoro všechny
a očička mě taky pobolívaj

Možná by chtělo dycky za tejden vybrat top ten
a hodit to normálně do diskuze formou odkazů
by se mohla jmenovat This is cool nebo něco podobně vzletného
06.02.2007 20:52
Vích

No, mám tu jednu tajnou lásku, tak tu bych mohl vynajít...

[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.