Téma #416 |
Autor: | Smetiprach |
Fórum: |
Datum publikace: | 06.02.2007 16:54 |
Počet návštěv: | 3737 |
Počet názorů: | 232 |
Jak se stát nejoblíbenějším autorem na Liteře? |
uvítám všechny podněty a recepty, pro začátek předkládám jeden, který využívá autorka Konvalina: zablokujte všechny, kteří se vyjádří k vašim dílům odmítavě nebo kriticky... zbude vám fanklub přitakávačů a budete spokojeni... potom už je v podstatě úplně jedno co publikujete... vaše spoluplačky vám příznivě ohodnotí prakticky cokoliv... jen jim nesmíte zapomenout oplácet stejnou mincí...
tato metoda je ve své jednoduchosti vpravdě geniální a má můj obdiv... a tak se ptám, znáte někdo ještě nějakou šikovnější fintu? :-) |
|
Názory |
07.02.2007 00:04
Smetiprach
|
jo, tak směle vpřed... zítra již znamená včera a kdo chvíli stál, již stojí opodál, práci čest, musím jít něco dělat, těšilo mě pánové! :-) |
07.02.2007 00:04
Vích
|
čus |
07.02.2007 00:05
Wopi
|
Vích napsal(a): opozice ať nám to pak kritizuje, Wopi s Konvalinou si na nás budou moci zgustnout a proč?? archivů je tu stovka, každého věc, co si kam šoupe
prohlížím si osobně spíš ty, které tvoří někdo, jehož vkusu si vážím |
07.02.2007 00:06
stanislav
|
http://sweb.cz/deniceksv
zde můžete nahlédnout do filosofických, mythologických a psychologických knih, ze kterých budu vycházet při hodnocení jakéhokoliv dílka mi nabídnete, myslím tedy, že jste si našli toho pravého! a opozici by mohla dělat Diotima, ta má ženské vidění narozdíl od tý partičky, co tu tento tráví večer... nebo jiná autorka, žen je spolku třeba! |
07.02.2007 00:08
Smetiprach
|
Wopi napsal(a): Vích napsal(a): opozice ať nám to pak kritizuje, Wopi s Konvalinou si na nás budou moci zgustnout a proč?? archivů je tu stovka, každého věc, co si kam šoupe
prohlížím si osobně spíš ty, které tvoří někdo, jehož vkusu si vážím vážně nechceš s odsudkem počkat na výsledek? .-) |
07.02.2007 00:09
Shammann
|
stanislav napsal(a): http://sweb.cz/deniceksvzde můžete nahlédnout do filosofických, mythologických a psychologických knih, ze kterých budu vycházet při hodnocení jakéhokoliv dílka mi nabídnete, myslím tedy, že jste si našli toho pravého! a opozici by mohla dělat Diotima, ta má ženské vidění narozdíl od tý partičky, co tu tento tráví večer... nebo jiná autorka, žen je spolku třeba! Máš tam málo freuda! |
07.02.2007 00:09
stanislav
|
Wopi jen tak z principu trucuje, netuší, co tu rozjíždíte za pekelnou kulturně-osvětovou akci.
|
07.02.2007 00:10
Smetiprach
|
stanislav napsal(a): Wopi jen tak z principu trucuje, netuší, co tu rozjíždíte za pekelnou kulturně-osvětovou akci.
checht, řekl bych, že to netušíme ani my sami... dobrou... |
07.02.2007 00:11
Shammann
|
stanislav napsal(a): Wopi jen tak z principu trucuje, netuší, co tu rozjíždíte za pekelnou kulturně-osvětovou akci.
a to ještě nevíš co wopísek zařadil za fotografii do soutěže... |
stanislav
|
zrovna Freuda studuju, Výklad snů, lahůdkový žblebty, a hlavně jsem ho studoval již před započetím zapisování si, v roce 2001, klídek, ale freudiány tam nějaký mám, kdyby ses vyznal, vidiš to hned, rejpale! |
Shammann
|
dobré noci přeju |
07.02.2007 00:12
Shammann
|
stanislav napsal(a): zrovna Freuda studuju, Výklad snů, lahůdkový žblebty, a hlavně jsem ho studoval již před započetím zapisování si, v roce 2001, klídek, ale freudiány tam nějaký mám, kdyby ses vyznal, vidiš to hned, rejpale! he he věděl sem že si to nenecháš líbit! |
07.02.2007 00:14
Wopi
|
Smetiprach napsal(a): vážně nechceš s odsudkem počkat na výsledek? .-) ok, počkám, své jsem už řekl ;-) |
07.02.2007 00:16
Smetiprach
|
Wopi napsal(a): Smetiprach napsal(a): vážně nechceš s odsudkem počkat na výsledek? .-) ok, počkám, své jsem už řekl ;-) fajn! :-) |
07.02.2007 00:22
stanislav
|
Já myslím, že ve finále bude mít Wopi radost, protože je to člověk, kterému na zdejším serveru záleží, ze všech nejvíc jaksi zcela logicky, a nějaké ty aktivity, které nebudou z principu desktruktivní, ba naopak, můžou liteře jen prospěti, uškoditi sotva. |
07.02.2007 00:23
Lee
|
Ani za mák se mi tohle rytí do Konvaliny nelíbí. |
07.02.2007 00:27
stanislav
|
Lee napsal(a): Ani za mák se mi tohle rytí do Konvaliny nelíbí. velmi dobrý příspěvek. milá Lee. ale nyní se již o rytí nejedná, ale o vznik umělecké platformy, která chce obohatit zdejší server, neměla bys u toho chybět, třeba jen jako poradce, třeba jen jako já, jako že bysme to monitorovali, co trio Vích, Smetiprach a Shammann koná, popřípadě jim pomohli radou či vlídným slovem, či se dokonce přidali, budou li nás chtíti, milá Lee, zajít do Exitu bys mohla, bez tebe to neni vono, literární meetinky. a o Konvalině budeme mluvit hezky. jsme přeci slušní a milí lidé, ne? |
07.02.2007 01:22
ali_art
|
Smetiprach napsal(a): ali_art napsal(a): hey, nejlepší je dát jim všem přes hubu, co kritizujou...a těm co nekritizujou taky...vlastně všem. DIE BITCHEZ! vida, další s přemírou elánu, není ti dost blbě? :-) tak to tě asi zaměstnáme... :-)) Shammann napsal(a): ali_art napsal(a): hey, nejlepší je dát jim všem přes hubu, co kritizujou...a těm co nekritizujou taky...vlastně všem. DIE BITCHEZ! to je rozkošně militantní přístup k věci:-) drahoušci, já bych to tu celé vypálila a na rozvalinách nepostavila nic, někdy je lepší velká díra než hromada smetí ....a my miláčci díry rádi .)
jinak mi blbě je, a klidně mě zaměstejte, jen mě ušetřete nesmyslných literrových plků :D |
07.02.2007 01:25
Smetiprach
|
alík_art: 14.2, 20.00, klub Exit na Smíchově... :-) |
07.02.2007 01:42
stanislav
|
nesmyslný literrový plk je pěkný, nikdy ho není málo, nikdy se nepřejí. k tomu dojde ovšem člověk toliko lety bedlivého úsilovného sebedestruktivního navštěvování těchto stránek. jsem se podival na jeden obrázek ali-art. a zdá se mi velmi angažovaná. to je pěkné. ale mám z ní strach. aby nebyla moc vostrá! když tak se budu schovávat za Vícha, tomu bezmezně důvěřuji. |
Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.
|