Téma #416
Autor:Smetiprach
Fórum:
Otázky a odpovědi
Datum publikace:06.02.2007 16:54
Počet návštěv:3739
Počet názorů:232

Jak se stát nejoblíbenějším autorem na Liteře?
uvítám všechny podněty a recepty, pro začátek předkládám jeden, který využívá autorka Konvalina: zablokujte všechny, kteří se vyjádří k vašim dílům odmítavě nebo kriticky... zbude vám fanklub přitakávačů a budete spokojeni... potom už je v podstatě úplně jedno co publikujete... vaše spoluplačky vám příznivě ohodnotí prakticky cokoliv... jen jim nesmíte zapomenout oplácet stejnou mincí... tato metoda je ve své jednoduchosti vpravdě geniální a má můj obdiv... a tak se ptám, znáte někdo ještě nějakou šikovnější fintu? :-)

Názory
06.02.2007 23:29
Vích
vyhlaš to na nástěnku, třeba někdo přijde :o))
06.02.2007 23:30
Vích
Smetiprach napsal(a):
Vích napsal(a):
jo, jsem tu, hlavně literráky co maj dojem, že jsou s náma kompatibilní, asi ty co už byli v Exitu, ne? 
no počkej, tam bylo lidí...
ono se to vyselektuje, uvidiš
06.02.2007 23:31
Shammann
Smetiprach napsal(a):
Adin Mandl napsal(a):
Než se rozjedete, možná byste mohli použít díla z mého archivu Vzplanu jak vích.
tam je co? jako próza, poezie, výtvarno?
adin mandl je dle mýho alternick a jsou tam hoodně nepovedený fotografie, který mají dle adina vypovídat o víchově vkusu..
06.02.2007 23:32
Smetiprach
Vích napsal(a):
to se bude kecat o ničem a houby uděláme, já bych tam tahal jenom potenciálně makavé jedince...
Smetiprach
Shammann napsal(a):
Smetiprach napsal(a):
Adin Mandl napsal(a):
Než se rozjedete, možná byste mohli použít díla z mého archivu Vzplanu jak vích.
tam je co? jako próza, poezie, výtvarno?
adin mandl je dle mýho alternick a jsou tam hoodně nepovedený fotografie, který mají dle adina vypovídat o víchově vkusu..
aha, tak to je na nic...
Shammann
Smetiprach napsal(a):
Vích napsal(a):
to se bude kecat o ničem a houby uděláme, já bych tam tahal jenom potenciálně makavé jedince...
taky bych to tak viděl
06.02.2007 23:37
stanislav
myslím, že jste zapomněli na odborníka velkých kvalit. tedy na mě. živil jsem se psaným slovem v nejvyšší ústavní organizaci, mám dokonalý přehled o jungiánském přístupu ku všemu možnému a šamanském náhledu na realitu, trošku mi přijde, že chybujete, že jste mi ještě nic nenabídli!
a Adin je Wopi, Shammanne. :o))
06.02.2007 23:38
Smetiprach
stanislav napsal(a):
myslím, že jste zapomněli na odborníka velkých kvalit. tedy na mě. živil jsem se psaným slovem v nejvyšší ústavní organizaci, mám dokonalý přehled o jungiánském přístupu ku všemu možnému a šamanském náhledu na realitu, trošku mi přijde, že chybujete, že jste mi ještě nic nenabídli!
nezapomněli, kam máš přijít, víš...
06.02.2007 23:40
Vích

stanislav napsal(a):
Tož já bych nebyl proti...

06.02.2007 23:47
stanislav
14. mám denní, čili v osum bych tam snad moh bejt. až se budete radit, budu buďto velmi decentně mlčet, nebo nějakou tu sentenci prohodím, ale jen decentně, uměřeně, žádný mladický nerozvážnosti, ty nejsou mým stylem.

P.S.: bych bejt váma zainteresoval i Diotimu, ta je hodně fundovaná a myslím, že by spolupráce s ní byla velikananánským přínosem. kdyby se jí chtělo tedy.
06.02.2007 23:47
Shammann
stanislav napsal(a):
a Adin je Wopi, Shammanne. :o))
No my se tě báli oslovit, abychom tě třeba nezadusili naším entuziasmem:-)
06.02.2007 23:48
Shammann
stanislav napsal(a):
14. mám denní, čili v osum bych tam snad moh bejt. až se budete radit, budu buďto velmi decentně mlčet, nebo nějakou tu sentenci prohodím, ale jen decentně, uměřeně, žádný mladický nerozvážnosti, ty nejsou mým stylem.

P.S.: bych bejt váma zainteresoval i Diotimu, ta je hodně fundovaná a myslím, že by spolupráce s ní byla velikananánským přínosem. kdyby se jí chtělo tedy.
pošlu jí tedy avízo
06.02.2007 23:50
Smetiprach
nojo, víte, to je všechno hezký... vona i liska by se šikla... ale to mi přijde poněkud moc lidí se stejným, nebo podobným názorem... co nějakou opozici?
06.02.2007 23:52
Vích
a co ta Monty? prózistů nám třeba
06.02.2007 23:54
Vích
opozice ať nám to pak kritizuje, Wopi s Konvalinou si na nás budou moci zgustnout
06.02.2007 23:59
stanislav
Vích napsal(a):
Jana bude v Praze zejtra, myslim, takže zatim za ni mluvit nemohu, je však dosti zaneprázdněná narozdíl ode mě třeba.

já mám času na píčoviny hafo. jsem velmi sečtělej a mám cit velmi vytříbenej na tyhle věci kolem literatury a psychologie mladých i starších autorů potažmo jejich děl, psycho-literární kritika je ve světě uznávanej obor.

ale už jsem se vnutil. víc na pilu tlačit nebudu. tenhle elitní spolek mě nadchýňa. Vích a Smetiprach, géniové vizuelního artu, Shammann poetický degustátor. že na mě budete takhle hodní a dovolíte mi s váma pobejt, to jsem nečekal.   
07.02.2007 00:00
Smetiprach
Vích napsal(a):
monty má svejch starostí dost, navíc není v praze... už jsem psal standovi, jestli jí nechce vzbudit... :-)) ale uvidíme, až se vrátí...
07.02.2007 00:01
Smetiprach
Vích napsal(a):
opozice ať nám to pak kritizuje, Wopi s Konvalinou si na nás budou moci zgustnout
vnitřní názorové opozice nám jest třeba... nečteš trockého? :-)
07.02.2007 00:01
Vích
no tak je asi základní tým pokupě. takže za týden na vi!
07.02.2007 00:03
Vích
já sám jsem kvalitní opozičník, však víš
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.