Téma #416
Autor:Smetiprach
Fórum:
Otázky a odpovědi
Datum publikace:06.02.2007 16:54
Počet návštěv:3743
Počet názorů:232

Jak se stát nejoblíbenějším autorem na Liteře?
uvítám všechny podněty a recepty, pro začátek předkládám jeden, který využívá autorka Konvalina: zablokujte všechny, kteří se vyjádří k vašim dílům odmítavě nebo kriticky... zbude vám fanklub přitakávačů a budete spokojeni... potom už je v podstatě úplně jedno co publikujete... vaše spoluplačky vám příznivě ohodnotí prakticky cokoliv... jen jim nesmíte zapomenout oplácet stejnou mincí... tato metoda je ve své jednoduchosti vpravdě geniální a má můj obdiv... a tak se ptám, znáte někdo ještě nějakou šikovnější fintu? :-)

Názory
06.02.2007 22:22
Wopi
časopis? s víchem přes výtvarno??
jeho literky za poslední měsíc jsou VÝHRADNĚ stanislavovi

NAPŘÍKLAD TOHLE

jak říkám - lepší vkus už tu má jen anny
06.02.2007 22:23
Shammann
Wopi napsal(a):

NAPŘÍKLAD TOHLE

wopi prosímtě čteš co ti tady smetiprach podruhý opakuje?
06.02.2007 22:25
Smetiprach
Wopi napsal(a):

NAPŘÍKLAD TOHLE

ale Wopi... tady přeci nemluvíme o nějakém literkování či tipování... to je stejně pro kočku a nebude to víchova vina... věř mi, když jsem řekl, že o nikom lepším na současné liteře nevím, řekl jsem to po zcela zralé úvaze...
06.02.2007 22:25
Wopi
čtu a nechápu, co máte proti konvalině, začínám si jí docela vážit :-/
06.02.2007 22:27
Wopi
Smetiprach napsal(a):
... o nikom lepším na současné liteře nevím, řekl jsem to po zcela zralé úvaze...
tak sorry, fakt jsem Ti chvíli uvěřil, že Ti jde o kvalitu tady
06.02.2007 22:28
Shammann
Wopi napsal(a):
wopi, je hezký že sis přečetl text k diskuzi, ale jaksi si asi nepostřehl, že už se to odklonilo poněkud jiným směrem....jesus
a jestli čteš, tak bych tě poprosil, abys četl tedy pořádně...
06.02.2007 22:29
Smetiprach
Wopi napsal(a):
to ti přece nikdo nebere... nejsi sám... ale proč nechceš prostě vzít na vědomí, že někdo může mít jiný názor na výtvarné umění než anny a konvalina? navíc, opakuji, definitivní výběr nebudou dělat samotní skladníci, co se týká výtvarna, předpokládám, že budeme spolupracovat například s tímto pánem: http://www.totem.cz/enda1.php?a=161561
06.02.2007 22:29
Výlov
Výlov je založen, tramtararáá !!!
06.02.2007 22:30
Smetiprach
Výlov napsal(a):
Výlov je založen, tramtararáá !!!
hodnej, díky... jdu bouchnout šampáňo... :-)
06.02.2007 22:44
Smetiprach
šamánku, až budeš založenej, odhlaš se, ať si můžu taky vyrobit svůj chlívek...
06.02.2007 22:44
Shammann
Smetiprach napsal(a):
šamánku, až budeš založenej, odhlaš se, ať si můžu taky vyrobit svůj chlívek...
již se stalo
06.02.2007 22:47
Smetiprach
jdu na to... jo a ještě jedna věc i když je to asi samozřejmý... pod nickem výlov se pouze archivuje a publikuje výstup, jo?
06.02.2007 22:51
Shammann
Smetiprach napsal(a):
jdu na to... jo a ještě jedna věc i když je to asi samozřejmý... pod nickem výlov se pouze archivuje a publikuje výstup, jo?
srozuměno
06.02.2007 22:52
Vích
dohodnuto
06.02.2007 22:52
Smetiprach
tak, já už mám taky chlívek, ještě vích ten svůj...
06.02.2007 23:00
Vích
Výtvarno už tam taky je. Takže zbývá próza a kotelna, ctělo by to zasedání pro doladění detailů.
06.02.2007 23:01
Shammann
Vích napsal(a):
Výtvarno už tam taky je. Takže zbývá próza a kotelna, ctělo by to zasedání pro doladění detailů.
8. a 13. mám zkoušku..jinak mám volno, co třeba 14.?
06.02.2007 23:04
Vích
14. je ok, 16.-18. nemužu
06.02.2007 23:05
stanislav
Wopi, ty snad nevíš, co je recese, Vích mi dává literky z legrace, já jemu taky, stejně jako já rajčata a podobně, kvůli tomu ho nařknout z toho, že nemá výtvarný cítětní je pěkná blbost, konec konců architektura velmi úzce souvisí s touto věcí a Vích je poměrně erudovaný, viz jeho texty v lidovkách, konec konců na weobvých stránkách Vích Atelieru nabízí k nahlédnutí i své nějaké práce. kdybys nebyl zaujatej, vycházel bys spíš z tohoto než z našich žertů tu. brát vážně nějaký literky a rajčata a argumentovat tím nějak seriosnějc může jen magor literrární, co nechápe, že je to tu vše tak trochu virtuelní a legrační, a že nejde, než si tady z toho dělat prdel, aby se nenasral z různých opravářek a opravářů tvrdých a měkkých i, kteří u tohoto začnou, ale i skončí. sorry.
06.02.2007 23:05
Shammann
Vích napsal(a):
14. je ok, 16.-18. nemužu
fajn, co sméták?
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.