Téma #416
Autor:Smetiprach
Fórum:
Otázky a odpovědi
Datum publikace:06.02.2007 16:54
Počet návštěv:3732
Počet názorů:232

Jak se stát nejoblíbenějším autorem na Liteře?
uvítám všechny podněty a recepty, pro začátek předkládám jeden, který využívá autorka Konvalina: zablokujte všechny, kteří se vyjádří k vašim dílům odmítavě nebo kriticky... zbude vám fanklub přitakávačů a budete spokojeni... potom už je v podstatě úplně jedno co publikujete... vaše spoluplačky vám příznivě ohodnotí prakticky cokoliv... jen jim nesmíte zapomenout oplácet stejnou mincí... tato metoda je ve své jednoduchosti vpravdě geniální a má můj obdiv... a tak se ptám, znáte někdo ještě nějakou šikovnější fintu? :-)

Názory
06.02.2007 17:33
stanislav
jasně. třeba všem dávat rajčata, a pak je člověk ihned oblíbenej. Konvalina nemá jediná recept, i když její metoda je velice sofistikovaná! 
ona si tě blokla, Smetiprachu? :o))
06.02.2007 17:48
Vlkodláček Sráček
Výborná finta je posílat každého do piči. To funguje naprosto spolehlivě.

Jinak Konvalina hlavně s každým hned čile koresponduje ve zprávách. Hned o každém všechno ví, hned je s každým děsná kamarádka.
06.02.2007 17:51
Wopi
tvý starosti na mou kebuli šedivou

ostatně - proč tě žere zrovna oblíbenost? jsou snad tvým idolem eva & vašek?
06.02.2007 17:51
Smetiprach
stanislav napsal(a):
jasně. třeba všem dávat rajčata, a pak je člověk ihned oblíbenej. Konvalina nemá jediná recept, i když její metoda je velice sofistikovaná! 
ona si tě blokla, Smetiprachu? :o))
ó stanislave, už je to tak, blokla... je první, tak jsem tím vskutku dojat... ba co dím, dokonce blokla i můj alternick hestas... ale nebrání jí to čile psát zprávy, tak snad ještě nic není ztraceno... vidím to na začátek krásného a dlouhého přátelství... jinak děkuji za nápad s rajčaty, jeví se mi jako velmi přínosný!
06.02.2007 17:52
Wopi
sráčku - monitoruješ snad její zprávy?
06.02.2007 18:09
Smetiprach
Wopi napsal(a):
tvý starosti na mou kebuli šedivou

ostatně - proč tě žere zrovna oblíbenost? jsou snad tvým idolem eva & vašek?
ano Wopi, musím se přiznat, že jsou a vždy byli, oba dohromady i každý zvlášť... myslím, že pro intelektuála a aristokrata mého formátu je dobré pouze to nejlepší... co se té oblíbenosti týká, není pravda, že by mě zrovna žrala... ale mám pocit, že je to poněkud zkreslující kolonka... víš, je mi trochu líto těch autorů, pro které je literatura či výtvarné umění koníčkem, jsou ryzími amatéry... od amare- milovati... a věnují se svému koníčku s vášní a láskou... a snaží se být stále lepší a zdokonalovat se... k čemuž jim může pomoci i upřímná kritika jejich práce uveřejněné na serverech jako je literra... vždyť proč by jinak člověk vrhal svou duševní práci v plen horroru vacuii veřejného prostoru? všichni tyto autoři touží po tom, aby byli čteni, aby mohli zaníceně diskutovat se svými bratry a sestrami na vinici krásných umění... a potom se objeví někdo, kdo jako nejoblíbenější autor tvoří jakýsi reprezentační výhonek vystrkující své chtivé prstíky ve směru, odkud může přijít mladý, nezkažený a serverilní etiketou nezdeformovaný jedinec, který by byl přínosem, svěžím větrem, světlem na konci chodby... hotovým luciferem zkrátka... a takový jedinec si klikne na dílo nejoblíbenějšího autora, prodchnut takořka vánočním pocitem očekává cosi jako prozření a osvícení v kostce... a vzápětí zděšeně prchá temnou nocí k nejbližšímu vodnímu toku, aby tam utopil svůj pochopitelný žal i bárku svého, sotva rozpuklého života... a já jsem se rozhodl na stará kolena tyto zmařené životy pomstít a stíhat knutou přísné, leč spravedlivé kritiky vše, co by mohlo vést k zmrhání životů dalších... snad ti to stačí takhle ve stručnosti, pokud ne, rád se rozepíšu podrobněji....
06.02.2007 18:27
Shammann
Co se týče oblíbenosti třeba v poezii je taky velmi dobré vymakat si skill nesrozumitelnosti a nečitelnosti - většina raději zatipuje, když nerozumí, anžto jim to přijde jako hóch poezie.

anebo další extrém - psát velmi jednoduše, povrchně, použít pathos a klišé (velmi silná dvojka), což dodává také krásnou esenci a hned je tipováno a adorováno!
06.02.2007 18:31
Smetiprach
Shammann napsal(a):
Co se týče oblíbenosti třeba v poezii je taky velmi dobré vymakat si skill nesrozumitelnosti a nečitelnosti - většina raději zatipuje, když nerozumí, anžto jim to přijde jako hóch poezie.

anebo další extrém - psát velmi jednoduše, povrchně, použít pathos a klišé (velmi silná dvojka), což dodává také krásnou esenci a hned je tipováno a adorováno!
inu, slunný jinochu, zčásti s tebou souhlasím, leč prosté psaní ještě nikoho na výsluní popularity nevyneslo... kdepak, jak říká kolega Malér, vše je skryto v správném managementu!
06.02.2007 18:36
Shammann
Samozřejmě kdo nepodkuřuje musí se smířit s menším přísunem potlesku a poplácávání po zádech...
06.02.2007 18:42
Smetiprach
Shammann napsal(a):
Samozřejmě kdo nepodkuřuje musí se smířit s menším přísunem potlesku a poplácávání po zádech...
jawohl mein lieber sunnyboy, da liegt der hund begraben!

tak s tím něco provedem, třeba budeme hodnotit i ty, co nikomu nepodkuřují, ne?
06.02.2007 18:49
Shammann
no já teďko poctivě sjíždím všechny...I smetiprachy i konvaliny, i muclicky, i blackholesuna...
docela by nebylo na škodu vzít nějákého toho opomíjeného autora a zapresentovat ho davům, chtivým a lačným.
06.02.2007 18:50
Hluk Malér
Jasně Sméťo, dyš sis řek, tax měl nejoblíbenější věc na totemu a tam to je těžší, je to větší, náročnější vzdělanější - mluvím o průměru ne o jednotlivcích - jasně byla to xakrru dobrá věc, ale tvůj marketing byl bezchybný, bez něj bys měl déček tak polovic až dvě třetiny (což i tak by bylo hodně dobrý).
No a Konvalina todle zvládá výborně. Plus sem si všim mistrně využívaných manipulací - jak říct toto veřejně či soukromě, komu přesně, o kom co zjistit... jak to poslat
Víš co? Mě nezajímá. Já na ni nemam čas.
06.02.2007 18:53
Smetiprach
Shammann napsal(a):
no já teďko poctivě sjíždím všechny...I smetiprachy i konvaliny, i muclicky, i blackholesuna...
docela by nebylo na škodu vzít nějákého toho opomíjeného autora a zapresentovat ho davům, chtivým a lačným.
neboj, neboj, pobíhám, šmejdím a čenichám... a namísto na lesní správu, donesu na čtení, pokud možno i s autorem... akorát je to práce pro vraha, přehrabovat se v těch velehorách písmenek... koukej hledat taky, už proto, že mi dva se na kvalitních věcech skoro nikdy neshodnem, tak to bude o dost pestřejší... ale ještě bych zainteresoval někoho dalšího... nějakej nápad?
06.02.2007 18:55
Smetiprach
Hluk Malér napsal(a):
Jasně Sméťo, dyš sis řek, tax měl nejoblíbenější věc na totemu a tam to je těžší, je to větší, náročnější vzdělanější - mluvím o průměru ne o jednotlivcích - jasně byla to xakrru dobrá věc, ale tvůj marketing byl bezchybný, bez něj bys měl déček tak polovic až dvě třetiny (což i tak by bylo hodně dobrý).
No a Konvalina todle zvládá výborně. Plus sem si všim mistrně využívaných manipulací - jak říct toto veřejně či soukromě, komu přesně, o kom co zjistit... jak to poslat
Víš co? Mě nezajímá. Já na ni nemam čas.
nejde o konvaliny, jde o ty ostatní, o ty, kteří se snaží něco pořádně dělat a kálí na ně pes... hele, ty bys to tu taky mohl trochu probrat a najít některé opomíjené, na čtení, co ty na to?
06.02.2007 19:01
stanislav
Obdivuji Smetiprachu Tvůj aktivismus. Jen tak dál. Jen tak dál. Doufejme, že ti nedojdou síly. Vedení je nyní docela pasivní, do ničeho se moc nesere, je pravý čas na nějaké to řádné umělecké kypění!
Sráček holt už je z tohodle vykurýrovanej, jak jsem si všimnul.
06.02.2007 19:04
Shammann
Smetiprach napsal(a):
Shammann napsal(a):
neboj, neboj, pobíhám, šmejdím a čenichám... a namísto na lesní správu, donesu na čtení, pokud možno i s autorem... akorát je to práce pro vraha, přehrabovat se v těch velehorách písmenek... koukej hledat taky, už proto, že mi dva se na kvalitních věcech skoro nikdy neshodnem, tak to bude o dost pestřejší... ale ještě bych zainteresoval někoho dalšího... nějakej nápad?
když oni sou tady všichni naektivní
pravděpodobně poslouchaj dechovku s pepíčkem zímou
jí kornout prefabrikovaný zmrzliny
a věnují se sbírkám poštnovních známek
bo mi to tak často přijde

docela mrzí že už tu není olomoucká klika
to byli moc veselý mládežníci
aspoň tu bylo nějáký tvůrčí napětí
06.02.2007 19:05
Shammann
a lze pozorovat i určité primitivní formy ironie
Shammann
stanislav napsal(a):
Obdivuji Smetiprachu Tvůj aktivismus. Jen tak dál. Jen tak dál. Doufejme, že ti nedojdou síly. Vedení je nyní docela pasivní, do ničeho se moc nesere, je pravý čas na nějaké to řádné umělecké kypění!
Sráček holt už je z tohodle vykurýrovanej, jak jsem si všimnul.
sráček je holt limitovanej úplňkem...
Smetiprach
stanislav napsal(a):
Obdivuji Smetiprachu Tvůj aktivismus. Jen tak dál. Jen tak dál. Doufejme, že ti nedojdou síly. Vedení je nyní docela pasivní, do ničeho se moc nesere, je pravý čas na nějaké to řádné umělecké kypění!
Sráček holt už je z tohodle vykurýrovanej, jak jsem si všimnul.
neboj, dojdou... ale někde jsem četl, že vzápětí vstanou noví bojovníci...
06.02.2007 19:08
Smetiprach
Shammann napsal(a):
a lze pozorovat i určité primitivní formy ironie
že? také jsem si stihnul všymnout... no nic.. co se týká vlkodláčka, von funguje jenom za úplňku? já myslel, že kdykoliv svítí měsíc?
[ > ] [ >> ]

Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.