Téma #399
Autor:Wicker man
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:14.01.2007 08:51
Počet návštěv:2161
Počet názorů:87

Jak tipujete?
Na základě čeho tipujete díla? Dáte tip někomu kdo dává tipy vám, ikdyž se vám jeho dílo až tak nelíbí? Dáte tip někomu, jehož díla se vám většinou líbí, ale to konkrétní moc ne? Nebo tipujete vždy "spravedlivě" a dáváte tip jen dílům u kterých si myslíte, že si ho zaslouží?

Názory
19.01.2007 17:03
Cekanka_ucekana
Faun napsal(a):
way napsal(a):
.........fajn zaujímala by ma otázka, ktorou sa asi veľmi nikto nezaoberá.. a síce, pomer počtu udelených a obdržaných tipov .. ..mám pocit, že to nejako spolu súvisí:-) a pekný deň, prepáčte, že ruším
Já věřím tomu, že jsou tu tací, kteří si poměr tipů opravdu "hlídají". Je ale zbytečné se nad tím nějak pozastavovat a hloubat. Je to každého věc. A navíc jsou autoři, kteří téměř nikoho jiného nečtou ( tak třeba Čekanka). A mají k tomu různé důvody. Čekanka například tvrdí, že nechce být ovlivňována tvorbou jiných - ale ve skutečnosti je to její lenost. Někdo zase nemá na důkladnější četbu jiných prostě čas. Je to ale hlavně jedno, aspoň mně určitě.
hele, nech si to, to, že nemám číst, mi někdo řek, ani nevim kdo, ale byla jsem si téměř jistá, žes to byl ty, tak asi ne, ale neni to z mý hlavy, jako abych si nezkazila styl :-))))) ale lenost to neni, je to porucha soustředění, prostě nemůžu, protože neudržim lajnu, proto ani nepíšu nic dlouhýho...občas si něco přečtu, ale je pravda, že čtu jen známý lidi...a taky je pravda, že byly doby, kdysi dávno, když jsem, jako ty, četla spravedlivě všecko, ale to asi nikdo nevydrží moc dlouho
19.01.2007 18:34
way
nemala som na mysli tok či niekto číta, a koho, ale to, že denne udelí nespočetné množstvo uznaní, čo sa mu pravdaže odrazí na počte obdržaných tipov od kadekoho:-)

čeky, tiež nevydržím dlho čítať
papa
19.01.2007 18:36
way
19.01.2007 18:40
Cekanka_ucekana
way napsal(a):
nemala som na mysli tok či niekto číta, a koho, ale to, že denne udelí nespočetné množstvo uznaní, čo sa mu pravdaže odrazí na počte obdržaných tipov od kadekoho:-) čeky, tiež nevydržím dlho čítať papa
já myslim, že to máš stoprocentní pravdu, taky si myslim, že spousta lidí ani nečte, jen dá tip a pak čeká, jestli se vrátí
19.01.2007 19:07
Trottel
Cekanka_ucekana napsal(a):
taky si myslim, že spousta lidí ani nečte, jen dá tip a pak čeká, jestli se vrátí
Tak to si opravdu nemyslím, že by to někdo bral až takhle.
Poměr mám téměř vyvažený (trošku v můj prospěch), aniž se o to zajímám. Přijde mi sobecké, když někdo shrabuje úspěch a sám nic nečte a netipuje. Nicméně tipuju poctivě (až na to, že se mi líbí každá blbost ;-)).
19.01.2007 19:16
Cekanka_ucekana
Trottel napsal(a):
taky si myslim, že spousta lidí ani nečte, jen dá tip a pak čeká, jestli se vrátí
Tak to si opravdu nemyslím, že by to někdo bral až takhle. Poměr mám téměř vyvažený (trošku v můj prospěch), aniž se o to zajímám. Přijde mi sobecké, když někdo shrabuje úspěch a sám nic nečte a netipuje. Nicméně tipuju poctivě (až na to, že se mi líbí každá blbost ;-)).
no já si moc dobře pamatuju, jak jsem se kdysi dávno pohádala do krve s Rowennou přesně na tohle téma a dneska vim, že měla pravdu :-) já nikoho nejmenuju, těžko se něco takovýho dokazuje, ale párkrát se mi stalo, že jsem někoho načapala, že ačkoliv mi dal tip, vůbec neví, co je tam napsanýho :-)
a JÁ JSEM SOBEC! :-)))))
20.01.2007 00:13
Wopi
...taky si myslim, že spousta lidí ani nečte, jen dá tip a pak čeká, jestli se vrátí
ale jsou i tmavé výjimky - třeba já čtu :)
20.01.2007 00:15
Cekanka_ucekana
Wopi napsal(a):
...taky si myslim, že spousta lidí ani nečte, jen dá tip a pak čeká, jestli se vrátí
ale jsou i tmavé výjimky - třeba já čtu :)
já vim, že tu je několik výjimek :-))))) ale že jsi jedna z nich, to mě vážně překvapuje, myslela jsem si, že ty jen píšeš, páč si taky nesmíš zkazit styl....ale ty už seš asi na vyšší úrovni :-))))) jakože už ti takový nebezpečí nehrozí :-)
20.01.2007 00:38
Wopi
já jsem už na vyšší úrovni - jsem línej psát :))))
20.01.2007 00:39
Cekanka_ucekana
Wopi napsal(a):
já jsem už na vyšší úrovni - jsem línej psát :))))
já čoveče taky, já už akorát klikám myší na tom fotbale :-)))))
20.01.2007 01:34
Wopi
:))))
22.01.2007 15:58
way
...a nemyslíte si, že tie návalové mucholapky sú skôr prejavom komerčného vkusu?

zase sa omlúvam, že ruším..alebo nemusím? :-)
22.01.2007 15:59
Cekanka_ucekana
way napsal(a):
...a nemyslíte si, že tie návalové mucholapky sú skôr prejavom komerčného vkusu? zase sa omlúvam, že ruším..alebo nemusím? :-)
no to jsou :-) nejen návalový :-)))))
01.02.2007 09:02
Humble
zásadně tipuji díla těch atraktivních autorek, které se mi za to náležitě odmění :o)
01.02.2007 09:14
Cekanka_ucekana

Humble napsal(a):
zásadně tipuji díla těch atraktivních autorek, které se mi za to náležitě odmění :o)

ä co chceš od neatraktivních autorek?
01.02.2007 09:23
Humble
takové přece netipuju :o)
01.02.2007 09:33
Cekanka_ucekana
Humble napsal(a):
takové přece netipuju :o)
jéééé
ale tys nikdy neřek, že něco chceš! :-)))))
01.02.2007 09:36
Humble
ale řek - třeba že chci paňáka, Mozkodlaba nebo tak něco :o)
01.02.2007 10:10
Cekanka_ucekana
Humble napsal(a):
ale řek - třeba že chci paňáka, Mozkodlaba nebo tak něco :o)
no teď se stydim, že jsem ti nedala ani panáka, ani Mozkodlaba.....
01.02.2007 10:43
Humble
no dyk jsem Tě taky už dlouho netipoval :o)))
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)