Téma #356
Autor:stanislav
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:14.12.2006 15:45
Počet návštěv:4561
Počet názorů:285

Tohle tu zneviditelnili. (Obnoveno: 2006-12-18 12:01:17)
Se sem člověk v dobré víře, že si zas s někým pokecá nebo tak, podívá a ono tohle:

Pro porušování pravidel serveru byl uživateli eliah bruno z rozhodnutí admina dočasně zablokován přístup včetně alternicků a IP adresy. Důvody tohoto rozhodnutí byly k dalšímu řešení předloženy Radě LiTerry.

"a) Je Konvalina soudružka komunistka?"

Sakra, jak tohle souvisí s publikováním na literárním serveru?

Také mám otázky:

a) Budeme tady také řešit třeba, kdo je homosexuál?

b) Nebo kdo je Žid?

c) Budeme tady opravdu trpět takové nehoráznosti?

Pokusím se vám napovědět - jedině přes moji mrtvolu!

Autora tímto vyzývám, aby to do 48 hodin sám smazal a dokonce po něm ani nechci, aby se Konvalině omluvil.

V opačném případě to po stanovené lhůtě smažu sám a upozorňuju, že lidé, kteří se tady budou takto chovat, budou mít v první řadě se mnou velký problém.

A Mario, ještě jednou se tady do někoho hnusně navezeš a slibuju ti zákaz přístupu na 3 měsíce.

Konec citace.

Co tímhle ten člověk sleduje? Pořád někoho umravňovat a vyhazovat?    
Kdo proboha chtěl Vladimíra za šéfika serveru? 

Budeme tady opravdu trpět takové nehoráznosti?

Názory
14.12.2006 17:36
jjezibaba
vittorijo napsal(a):
ale pripajam sa k tomu ze ma mrzi ze som si tu diskusiju nemohol precitat do konca, som sa na to tesil cely den.. si mi skazil vjanoce vladimire!!! (o:p
Jo, přesně... z této a podobných reakcí je vidět, že i pro ty nejslušnější uživatele jsou diskuze a rozepře něčím, na co se těší, zpestřením, možná dokonce jedním z důvodů, proč tu literru pořád otvírají:))
Bez všech těch exhibicí a hádek tu bude mrtvo, pusto, nuda! Ale přiznejme si... bez blokování a všelijakých sporů mezi adminy a rebely zrovna tak..:)
14.12.2006 17:41
vittorijo
mi to zacina pripadat ako nejaka kvetinova revolucija, alebo aspon pokus o zvhnutje krvilacnych despotickych adminov, idem si racej pozrjet nejake rospravkyv TV
14.12.2006 17:42
jjezibaba
A ještě něco... lidi si obecně stěžují a žalují tím víc, čím víc vidí, že to zabírá. Tak bacha na to! Aby za chvíli nemusel být moderátor online 24 hodin denně a nepředkládal Radě k posouzení opravdu každé neslušné slovo, na které ho nějaká dobrá duše upozorní.  
14.12.2006 17:46
malá mikve
A pokud se Bruna týká, je docela možné, že by mu rada dala menší omezení, ale po tom, co ve zneviditelněné diskuzi předvedl, se obávám, že si moc nepomohl.

bohužel jsem průběh té předchozí diskuze nezaznamenala, ale obávám se, že tak, jak Bruna znám, by stejně řekl to, co říci chtěl, i kdyby mu to vyneslo popravu za úsvitu. Jeho reakce nejsou vykalkulované a ani milost v podobě "odvolej a bude ti jenom prostřeleno koleno" by prostě nepřijal (a tedy si "nepomohl"). Jsme lidé s krátkou a kratší zápalnou šňůrou, tím se možná lišíme od průměrných jedinců průměrného vzorku průměrné populace a přesně tenhle krátkej knot spolu s třaskavou směsí emocí nás asi svedl dohromady. Eliah Bruno je jednou z nejvýraznějších postav LiTerry a je jedno zda zatracovanou nebo obdivovanou. Jeho nepřítomnost na jakoukoliv dobu ochudí stránky tohoto literárního servru. Howg.
14.12.2006 17:48
Lee
Nemohu než souhlasit s Malou Mikví a Jjezibabou.
14.12.2006 17:50
malá mikve
Lee napsal(a):
Nemohu než souhlasit s Malou Mikví a Jjezibabou.
DĚKUJU!!!!
14.12.2006 17:52
Repulsion
jjezibaba napsal(a):
A ještě něco... lidi si obecně stěžují a žalují tím víc, čím víc vidí, že to zabírá. Tak bacha na to! Aby za chvíli nemusel být moderátor online 24 hodin denně a nepředkládal Radě k posouzení opravdu každé neslušné slovo, na které ho nějaká dobrá duše upozorní.  
To mi připomíná: Mrtvolka bílého koťátka przněná nakaženým lachtanem, kamión vezoucí nasolené chobotničky dostává v zatáčce smyk a vysypává svůj náklad na zahradu mateřské školky. Do toho padají z věžáku otylé důchodkyně, pes mrdá vačici, vačice mrdá stonožku, stonožka mrdá čolka, čolek jí veverčí hovno.
14.12.2006 17:56
Wopi
malá mikve napsal(a):
Eliah Bruno je jednou z nejvýraznějších postav LiTerry a je jedno zda zatracovanou nebo obdivovanou. Jeho nepřítomnost na jakoukoliv dobu ochudí stránky tohoto literárního servru. Howg.
Ani největší osobnost nemá žádné morální oprávnění sprostě urážet jiné. Je mi líto. Howgh.
14.12.2006 18:03
vittorijo
malá mikve napsal(a):
A pokud se Bruna týká, je docela možné, že by mu rada dala menší omezení, ale po tom, co ve zneviditelněné diskuzi předvedl, se obávám, že si moc nepomohl.

bohužel jsem průběh té předchozí diskuze nezaznamenala, ale obávám se, že tak, jak Bruna znám, by stejně řekl to, co říci chtěl, i kdyby mu to vyneslo popravu za úsvitu. Jeho reakce nejsou vykalkulované a ani milost v podobě "odvolej a bude ti jenom prostřeleno koleno" by prostě nepřijal (a tedy si "nepomohl"). Jsme lidé s krátkou a kratší zápalnou šňůrou, tím se možná lišíme od průměrných jedinců průměrného vzorku průměrné populace a přesně tenhle krátkej knot spolu s třaskavou směsí emocí nás asi svedl dohromady. Eliah Bruno je jednou z nejvýraznějších postav LiTerry a je jedno zda zatracovanou nebo obdivovanou. Jeho nepřítomnost na jakoukoliv dobu ochudí stránky tohoto literárního servru. Howg.
1, stale nechapem preco je tak vyraznou postavou literry, prosim vysvetlit

2, stanislav sa stazoval ze njekto mvoze provokovat a iny nje, na margo tohoto, mi to pripada tak ze bruno s jeho kratkou snurou mvoze dojebavat inych (za toto slovo sa hanbiiiiim..) ale ked ma nahodou njekto iny kratku snuru (stale myslim tu zapalnu..) tak uz je netolerentne hovedo ktore chudacika brunka neprimerane sikanuje, aj toto prosim vysvetlit

3, po uspokojujucich vysvetlenjach som ochotny odvolat body jedna a dva, pripadne sa zo slzami f ocjach ospravedlnit
14.12.2006 18:03
malá mikve
Wopi napsal(a):
malá mikve napsal(a):
Eliah Bruno je jednou z nejvýraznějších postav LiTerry a je jedno zda zatracovanou nebo obdivovanou. Jeho nepřítomnost na jakoukoliv dobu ochudí stránky tohoto literárního servru. Howg.
Ani největší osobnost nemá žádné morální oprávnění sprostě urážet jiné. Je mi líto. Howgh.
o to se nepřu, jen jsem vyjádřila přesvědčení, že jeho nepřítomnost bude pro LiTerru citelnou ztrátou.
14.12.2006 18:21
Repulsion
vittorijo napsal(a):
Třeba proto, že pokud jde o kvalitu tvorbu mu tady většina ostatních nesahá ani po kotníky.

vittorijo napsal(a):
2, stanislav sa stazoval ze njekto mvoze provokovat a iny nje, na margo tohoto, mi to pripada tak ze bruno s jeho kratkou snurou mvoze dojebavat inych (za toto slovo sa hanbiiiiim..) ale ked ma nahodou njekto iny kratku snuru (stale myslim tu zapalnu..) tak uz je netolerentne hovedo ktore chudacika brunka neprimerane sikanuje, aj toto prosim vysvetlit
V totalitních systémech je zvykem používat takzvaných provokatérů. Takový provokatér někam přijde a provokuje ostatní například k tzv. protistátním řečem, aby je pak mohl dát zatknout. Prototypem takového provokatéra je třeba Bretschneider ze Švejka. Pokud tomu příměru nerozumíš, tak Ti to řeknu polopatě: Kdosi tu Bruna vyprovokoval, aby ho mohl následně zablokovat. Teda - ten počáteční úmysl tam patrně nebyl, to zas nechci někomu křivdit. Ale výsledek je stejný. A není to první případ. Podobně tu byl třeba (a v tomto případě naprosto cíleně) nick Libero, který byl nakonec rovněž zablokován.

[/quote]
14.12.2006 18:35
Repulsion
Moc hezké, Konvalino.
Ano, někdo se snaží, aby tady byl mrtvolný klid. Teď ovšem nevíme, jestli je to Vláďa nebo tajemný moderator9.
14.12.2006 18:35
malá mikve
vittorijo napsal(a):
malá mikve napsal(a):

3, po uspokojujucich vysvetlenjach som ochotny odvolat body jedna a dva, pripadne sa zo slzami f ocjach ospravedlnit
ad 1. postačí, když si přečteš jeho díla (mimochodem, mnohá jsou zařazena do VZF)

ad 2. to není věcí Eliaha Bruna - myslím tím porovnávání délek zápalných šňůr. Chudáčka z něj rozhodně nedělej, ohradil by se proti tomu neskonale razantněji, nežli to dělám já. Nemyslím si a ani si nevzpomínám, že by si kdy Eliah Bruno stěžoval na jakoukoliv šikanaci. Svoje spory si VŽDYCKY řeší sám.

ad 3. rozhodně nic neodvolávej, šetři si kapesník. Eliah Bruno by stejně nebyl s tak "kulantní" obhajobou spokojený :o)))

14.12.2006 18:41
vittorijo
(o=

mamiii, som iny ako ostatne deti..

za vysvetlenja dakujem, ale mvoj momentalny nazor nezmenili

(o:
14.12.2006 18:41
vittorijo
jou jou, konvalina to vystihla
14.12.2006 18:49
Vladimír Ochrana
vittorijo napsal(a):
ale pripajam sa k tomu ze ma mrzi ze som si tu diskusiju nemohol precitat do konca, som sa na to tesil cely den..

si mi skazil vjanoce vladimire!!! (o:p
https://secure.rvsnet.cz/web/literra.cz/moduly/diskuze/php/tema.php?tema_id=325

Promiňte, ale nejsem si opravdu vědom, že bych zde poslední dobou cokoliv zneviditelňoval, to co cituje stanislav naleznete na odkazu viz výše,
pouze jsem diskuzi uzamkl.

Vůbec se tak nějak nestačím divit, co všechno je mi zde přisuzováno,
ale až tolik mě to nepřekvapuje, jsem ze své práce zvyklý vskutku na ledacos.
14.12.2006 18:50
Protektor
Bruno Herz je přínosem toho vašeho serveru. Je škoda, že to vedení vzalo za špatný konec.
14.12.2006 18:51
malá mikve
Konvalina napsal(a):
Repulsion napsal(a):
Moc hezké, Konvalino.
Ano, někdo se snaží, aby tady byl mrtvolný klid. Teď ovšem nevíme, jestli je to Vláďa nebo tajemný moderator9.
Děkuju. Ale všiml si vůbec někdo, že tady funguje hlavní stránka, soupis nových děl?! Mám pocit, že to ani nikoho nezajímá, hlavně, když se někde perou. Výjimkou je snad dílo Ach, pičo, pičo. Takže - o co tu vlastně jde? O piči!
...jó, dík za připomenutí. Dlužím Eliahu Brunovi literku za poslední dílo :o))
14.12.2006 18:52
vittorijo

hlada sa admin na web www.picujem.na.ticho.picujem.i.na.hluk.shit

podmienky:

schopnost rozpoznat dobro a zlo

schopnost byt skalopevne presveceny ze to co ja nepokladam za dobro je teda samozrejme zlo (z toho vyplyvajuca schopnost presvedcit o tom ostanych spravodlivych)

schopnost picovat (minimalne 5.stupen)

ale hlavne potreba picovat na hocico, ale hlavne na take picoviny ako pravidla a take picoviny ako hranice a ich mozne prekracovanje
14.12.2006 18:55
vittorijo
dufam ze sa hanbis!!! vladimire (o=

serijozne zvazujem napisanje rospravky kde bude absolutne zlo opisane dvoma slovami: vladimir ochrana

ps.vy spravodlivo rozhorceni, vy jedini ste v pravu, nikto iny..
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.