Téma #356
Autor:stanislav
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:14.12.2006 15:45
Počet návštěv:4550
Počet názorů:285

Tohle tu zneviditelnili. (Obnoveno: 2006-12-18 12:01:17)
Se sem člověk v dobré víře, že si zas s někým pokecá nebo tak, podívá a ono tohle:

Pro porušování pravidel serveru byl uživateli eliah bruno z rozhodnutí admina dočasně zablokován přístup včetně alternicků a IP adresy. Důvody tohoto rozhodnutí byly k dalšímu řešení předloženy Radě LiTerry.

"a) Je Konvalina soudružka komunistka?"

Sakra, jak tohle souvisí s publikováním na literárním serveru?

Také mám otázky:

a) Budeme tady také řešit třeba, kdo je homosexuál?

b) Nebo kdo je Žid?

c) Budeme tady opravdu trpět takové nehoráznosti?

Pokusím se vám napovědět - jedině přes moji mrtvolu!

Autora tímto vyzývám, aby to do 48 hodin sám smazal a dokonce po něm ani nechci, aby se Konvalině omluvil.

V opačném případě to po stanovené lhůtě smažu sám a upozorňuju, že lidé, kteří se tady budou takto chovat, budou mít v první řadě se mnou velký problém.

A Mario, ještě jednou se tady do někoho hnusně navezeš a slibuju ti zákaz přístupu na 3 měsíce.

Konec citace.

Co tímhle ten člověk sleduje? Pořád někoho umravňovat a vyhazovat?    
Kdo proboha chtěl Vladimíra za šéfika serveru? 

Budeme tady opravdu trpět takové nehoráznosti?

Názory
15.12.2006 14:40
Vladimír Ochrana
Repulsion napsal(a):
Vladimír Ochrana napsal(a):
Hluk Malér napsal(a):
ad8/ jo, proč to neuděláš (te) jako na totemu (odpadkový koš) a diskuse by nebyla.
protože jsme LiTerra, nikoliv Totem
Promiň, Vláďo, ale to je hloupý „argument“.
co chytrého jsi čekal, vždyť jsem jenom admin, který hájí moderátory a nějaká pravidla?

na chytrost tady mají patent jiní
15.12.2006 14:42
Gerzon
Repulsion napsal(a):
Hluk Malér napsal(a):
ad8/ jo, proč to neuděláš (te) jako na totemu (odpadkový koš) a diskuse by nebyla.
Promiň, Vláďo, ale to je hloupý „argument“.
co chytrého jsi čekal, vždyť jsem jenom admin, který hájí moderátory a nějaká pravidla?

na chytrost tady mají patent jiní
Jo, třeba Kim Ir Hluk.
15.12.2006 14:46
Hluk Malér
Hluk Malér napsal(a):
a eště: lezu-li na net, musim bejt ready na to, že po mě někdo vystartuje ať z toho či onoho důvodu. Kdo neni a pak brečí, je mi ho líto.
Trochu to zgeneralizuju - pustím-li svoji dceru na dětský literární server, musím přece počítat s tím, že tam budou manipulující pedofilové, tak proč vlastně někdo zkoumá, jak vedení onoho serveru zajištuje, aby nedocházelo k excesům. Tokhle nějak jsi to myslel?

Tady nikdo nebrečí. Tady jsou jenom jasně vytýčené hranice a někdo tady říká, že za tu čáru holt cesta nevede.
tos trochu přehnal, ale jo. Když ji pouštíš na pískoviště, když pude sama do školy- vždycky risskuješ - tedy i na netu, je třeba ji na to připravit, tak jako je třeba být připraven na to, že po tobě na netu někdo vystartuje. Kdybyste se radši strarali, aby byl např. časák, čtení apod. ale to ne, to je práce, radši budem blokovat ty, co řikaj kurva, šlapaj na kuřecí oka kamarádům a prděj na veřejnosti.

Za tu čáru cesta nevede to sem slýchaval před rokem 89 často.. akt je to kouzelný - sem se zdrhlo před Lyrykem ale móresy podobný...
15.12.2006 14:46
vittorijo
Hluk Malér napsal(a):
a eště: lezu-li na net, musim bejt ready na to, že po mě někdo vystartuje ať z toho či onoho důvodu. Kdo neni a pak brečí, je mi ho líto.
Trochu to zgeneralizuju - pustím-li svoji dceru na dětský literární server, musím přece počítat s tím, že tam budou manipulující pedofilové, tak proč vlastně někdo zkoumá, jak vedení onoho serveru zajištuje, aby nedocházelo k excesům. Tokhle nějak jsi to myslel?

Tady nikdo nebrečí. Tady jsou jenom jasně vytýčené hranice a někdo tady říká, že za tu čáru holt cesta nevede.
to akoze znamena to iste ako:
"ked chodim po ulici musim pocitat s tym ze ma njekto odbachne???"

njektori tu veci vysvetlujete zaujimavo..
15.12.2006 14:47
Vladimír Ochrana
Hluk Malér napsal(a):
Hluk Malér napsal(a):
uááááááááááááááááá, tos vopsal od Kim Ir Sena, ne to je góóóóóól, tak tam to funguje, ale my si znich příklad nevemem.
Až ten výrok přestaneš vnímat jen první signální a zkusíš se zamyslet nad jeho skutečným obsahem, můžeme o tom diskutovat. Zatím mám jenom pocit, že sis tady přišel ohřát páteční polívčičku pro své vlastní dokonalé ego.
15.12.2006 14:49
vittorijo
Hluk Malér napsal(a):
Hluk Malér napsal(a):

tos trochu přehnal, ale jo. Když ji pouštíš na pískoviště, když pude sama do školy- vždycky risskuješ - tedy i na netu, je třeba ji na to připravit, tak jako je třeba být připraven na to, že po tobě na netu někdo vystartuje. Kdybyste se radši strarali, aby byl např. časák, čtení apod. ale to ne, to je práce, radši budem blokovat ty, co řikaj kurva, šlapaj na kuřecí oka kamarádům a prděj na veřejnosti.

Za tu čáru cesta nevede to sem slýchaval před rokem 89 často.. akt je to kouzelný - sem se zdrhlo před Lyrykem ale móresy podobný...
TAK PRECO SA NEPRIHLASIS ZA ADMINA ALEBO MODERATORA KED SI TAKY MUDRY???
15.12.2006 14:49
Vladimír Ochrana
Hluku, demagog jsi opravdu parádní. Jako vystřiženej z doby před tím osmdesátým devátým.
15.12.2006 14:51
kuřecí hovínko

1/k oznámení se snad člověk vyjádřit smí
2/za sebe mám ten pocit taky
3/neupírám ti právo na vytvoření čehokoliv...dále viz můj bod 1/
4/pokud bych chtěla založit diskuzi na toto téma, jsem svéprávná, udělám to, sdílím tvůj názor, že jedna stačí
5/..
6/viz odpověď pomerančové...přesto uznávám...moje chyba ve zpracování info, omluva
7/beru na vědomí
8/ano...lze přeposlat tu zprávu od e.b.?musela to být zpráva, protože je od tebe blokovaný... aniž bych na koho útočila...ta citace mi na něj prostě nesedí
15.12.2006 14:53
Repulsion
co chytrého jsi čekal, vždyť jsem jenom admin, který hájí moderátory a nějaká pravidla? na chytrost tady mají patent jiní
Ale Vláďo, nebuď piča, ju?
15.12.2006 14:53
Shari
sranda,ako sa debata za jeden deň pohne niekam do kelu
a stále sme sa nepobrali nejakej pointy

akurát Gerzon sa vyjadril k veci (máš rád ríbezľový koláč? bo zaslúžiš si)

a Repulsion sa pokúsil otráviť moju myseľ predstavou bieleho mačiatka znásilňovaného morským cicavcom :o)

mami, ja niesom ako ostatné deti!*
15.12.2006 14:58
Gerzon
Shari napsal(a):
máš rád ríbezľový koláč? bo zaslúžiš si
Mám. Dáš?
15.12.2006 14:58
Hluk Malér
Hluku, demagog jsi opravdu parádní. Jako vystřiženej z doby před tím osmdesátým devátým.
Vládíku, všim sis, že já mluvím o tvých činech, o tom cos udělal a napsal a ty začínáš řešit mě - že sem demagog? Tomu se nějak řiká viď? To, že nemáš argumenty nebo je neumíš používat ze mě nedělá demagoga. ;-)
Já si neleštim ego, na to sem línej. :-)

No tak mi to vysvětli, proč blokujete a nemáte odpadkový koš.

Vittorijo: kdo se na tohle přihlásí, je hochštapler, na to se lidi vybíraj + jo je třeba počítat s tim, že se ti může stát cokoli, ne se toho bát, ale stát se může úplně cokoli.
15.12.2006 14:59
Repulsion
Ale prosím Tě, Shari, k věci se tady vyjádřilo spousta lidí. Pointy lze ovšem dosáhnout těžko, když Vláďa si pořád vede svou a občas dokonce hraje uraženého.
15.12.2006 14:59
Shari
Gerzon napsal(a):

Mám. Dáš?
koláč jo :)
15.12.2006 15:01
Hluk Malér
Repulsion napsal(a):
Ale prosím Tě, Shari, k věci se tady vyjádřilo spousta lidí. Pointy lze ovšem dosáhnout těžko, když Vláďa si pořád vede svou a občas dokonce hraje uraženého.
Ale výtečně.
15.12.2006 15:02
jjezibaba
75 avíz z diskuzí za 2 hodiny!!! Já se z vás pominu, fakt!:))))
(avi všem)
15.12.2006 15:02
Vladimír Ochrana
ad kuřecí hovínko - tu zprávu přeposlat nelze, protože jsem ji ještě téhož dne smazal - dělám to tak se vším, co považuju za vyřízené, tak mažu (zprávy, esemesky, maily, i některá svoje díla zde), v životě by mě nenapadlo, že tohle může někdo nějakým způsobem zpochybnit

ano, eliah má zablokován už delší dobu přístup pod moje dílka - nelíbily se mi jízlivosti, které pod mými dílky psal, a které se netýkaly dílek, nýbrž byly mířeny jednoznačně na mne, několikrát jsem jej tehdy slušně požádal, aby to nedělal, že si jej také nevšímám, pak mi nezbylo nic jiného než blokovat - je to mé právo
15.12.2006 15:04
Shari
Repulsion napsal(a):
nepros ma,prosím ťa
Áno, vyjadrilo, ale mám pocit že stojíme
Asi sa v tom málo vyznám.
Myslím si že keď pominieme výroky kde Vladimír "hrá " urazeného
má do veľkej miery pravdu

chceš zrušiť všetky pravidlá? alebo zrušiť adminov?
15.12.2006 15:04
Vladimír Ochrana
Repulsion napsal(a):
Kdybych si, ty vole, pořád vedl svou, jak tvrdíš, tak se téhle diskuze vůbec neúčastním.

Čím dělám uraženého? Že svým oponentům nepřitakávám? Igore, nebuď piča, jo?
15.12.2006 15:05
Shari
hej!

jdi se napít
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.