Téma #329
Autor:stanislav
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:14.12.2006 00:24
Počet návštěv:1265
Počet názorů:94

neměl by Vladimír dát pokoj?
Se sem člověk v dobré víře, že si zas s někým pokecá nebo tak, podívá a ono tohle:

Pro porušování pravidel serveru byl uživateli eliah bruno z rozhodnutí admina dočasně zablokován přístup včetně alternicků a IP adresy. Důvody tohoto rozhodnutí byly k dalšímu řešení předloženy Radě LiTerry.

"a) Je Konvalina soudružka komunistka?"

Sakra, jak tohle souvisí s publikováním na literárním serveru?

Také mám otázky:

a) Budeme tady také řešit třeba, kdo je homosexuál?

b) Nebo kdo je Žid?

c) Budeme tady opravdu trpět takové nehoráznosti?

Pokusím se vám napovědět - jedině přes moji mrtvolu!

Autora tímto vyzývám, aby to do 48 hodin sám smazal a dokonce po něm ani nechci, aby se Konvalině omluvil.

V opačném případě to po stanovené lhůtě smažu sám a upozorňuju, že lidé, kteří se tady budou takto chovat, budou mít v první řadě se mnou velký problém.

A Mario, ještě jednou se tady do někoho hnusně navezeš a slibuju ti zákaz přístupu na 3 měsíce.

Konec citace.

Co tímhle ten člověk sleduje? Pořád někoho umravňovat a vyhazovat?    
Kdo proboha chtěl Vladimíra za šéfika serveru? 

Budeme tady opravdu trpět takové nehoráznosti?

Názory
14.12.2006 13:52
Smetiprach
kuřho: latentně semitská? nebo latentně lesba? abych si nenaběhl.... co se cikána týká, nobody is perfect!

zvrhlice je samozřejmě okay!!!!
14.12.2006 13:53
Repulsion
Takže Eliah napsal Wopimu že je zkurvysyn? V tom je jádro pudla? Trestuhodné. A nebyly žádné polehčující okolnosti? Neprudil Wopi?
14.12.2006 13:56
Shari
Repulsion napsal(a):
Takže Eliah napsal Wopimu že je zkurvysyn? V tom je jádro pudla? Trestuhodné. A nebyly žádné polehčující okolnosti? Neprudil Wopi?
bolo uvedené iba ako príklad, aj keď ... nechajme to
Sral to pes, či Wopi prudil. Ide o princíp. Dvaja ľudia by si mali nadávať,len ak im to obom vyhovuje.

14.12.2006 13:56
lipetka
Smetiprach napsal(a):
lipetka napsal(a):
Smetiprach napsal(a):
lipetka: nemám žádné soukromé peklo, jsem šťastný a spokojený... mohu si i přesto nekazit náladu? :-)
a o tom je ne? a pokud jsi šťastný a spokojený,jsi v podstatě terapie, ke které jsem to tady přirovnala terapeut a můžeš svou pohodu klidně rozdávat jiným - já taky raději sluníčko než šedivý mrak:-))
já nechci nikomu nic rozdávat, od té doby, co byly vynalezeny peníze mi to přijde nesmyslné... prodat, prosím, půjčit (na patřičný úrok), proč ne? ale rozdávat??? fůůůůůůj! :-)
udělám ti edy diagnozu,ale až příště
14.12.2006 13:57
Shari
silent napsal(a):

s tím souhlasím. jenže i tady je nutné rozlišovat. někteří lidé to zas až tak extrémně vážně nemyslí... možná jen trošku testují...viz např. Repulsionův kontroverzní archivek...
Ale keď sa niekto nechce nechať testovať, mal by Orgán (admin, alebo už kto) zasiahnuť. Keď sa s tebou niekto nechce hrať na doktora s pílkou v ruke, tak mu daj pokoj.
14.12.2006 13:58
Lee
Sral to pes, nicméně eliah je zablokovanej na tři měsíce.
14.12.2006 13:58
Smetiprach
lipetka: děkuji, bude to zadarmo?
14.12.2006 14:00
kuřecí hovínko
Smetiprach napsal(a):
kuřho: latentně semitská? nebo latentně lesba? abych si nenaběhl.... co se cikána týká, nobody is perfect!

zvrhlice je samozřejmě okay!!!!
tvoje těsnipisné vyjádření mého nicku je velmi barvité a prostorponechávající...latentní nelatentní...zér sympatiš her SMach
14.12.2006 14:01
lipetka
Smetiprach napsal(a):
lipetka: děkuji, bude to zadarmo?
ani náhodou jse taktéž tržně angažovaná a zcela pohodová ,ale žes to ty, dám ti slevu :-))
Shari
Lee napsal(a):
Sral to pes, nicméně eliah je zablokovanej na tři měsíce.
povolené straty?
Repulsion
No, jak znám Wopiho, tak určitě prudil. On sice nenadává do zkurvysynů, ale dokáže taky pěkně tnout do živého.
No, a když orgán myslí, že musí zasahovat, tak ať zasahuje. Ať se ale potom nediví, že je všem za piču.
14.12.2006 14:02
lipetka
kuřecí hoivínko zjevně máme k sobě blízko - víš ,co znamená lipetka??
14.12.2006 14:03
Repulsion
A to mám Vláďu pořád velice rád. Opravdu. To mi ovšem nebrání mu otevřeně napsat, že se chová jako piča.
Shari
Repulsion napsal(a):
No, jak znám Wopiho, tak určitě prudil. On sice nenadává do zkurvysynů, ale dokáže taky pěkně tnout do živého.
No, a když orgán myslí, že musí zasahovat, tak ať zasahuje. Ať se ale potom nediví, že je všem za piču.
tak nech sa Eli sťažuje
má na to právo. A keď sa nesťažuje, tak mu to asi nevadí. Takže kde je problém?
Neviem či sa orgán diví, ja sa teda nedivím, lebo spôsob jeho vyjadrovania sa v tejto veci ma mierne nakrkol.
lipetka
promiň zblbla jsem ti nick :-)
Shari
Repulsion napsal(a):
A to mám Vláďu pořád velice rád.

zdieľam tvoje pocity
14.12.2006 14:09
Repulsion
Pochybuji, že by mělo smysl stěžovat si na Wopiho.
14.12.2006 14:09
Smetiprach
kuřho: SM? ach... no dobrý, dobrý... nun weiter so... :-)

lipetka: dáš mi se slevou? dobrá, zvážím to... jen aby to nebyl nějakej výprodej... .-)
14.12.2006 14:10
Shari
Repulsion napsal(a):
Pochybuji, že by mělo smysl stěžovat si na Wopiho.
ja si úplne vážne myslím,že by to zmysel malo
Tobôž ak by si to vedel podložiť.
14.12.2006 14:11
lipetka
Smetiprach napsal(a):
kuřho: SM? ach... no dobrý, dobrý... nun weiter so... :-)

lipetka: dáš mi se slevou? dobrá, zvážím to... jen aby to nebyl nějakej výprodej... .-)
nedám ti se slevou , udělám ti diagnozu pleteš si pojem a průjem :-))
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.