Téma #329
Autor:stanislav
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:14.12.2006 00:24
Počet návštěv:1267
Počet názorů:94

neměl by Vladimír dát pokoj?
Se sem člověk v dobré víře, že si zas s někým pokecá nebo tak, podívá a ono tohle:

Pro porušování pravidel serveru byl uživateli eliah bruno z rozhodnutí admina dočasně zablokován přístup včetně alternicků a IP adresy. Důvody tohoto rozhodnutí byly k dalšímu řešení předloženy Radě LiTerry.

"a) Je Konvalina soudružka komunistka?"

Sakra, jak tohle souvisí s publikováním na literárním serveru?

Také mám otázky:

a) Budeme tady také řešit třeba, kdo je homosexuál?

b) Nebo kdo je Žid?

c) Budeme tady opravdu trpět takové nehoráznosti?

Pokusím se vám napovědět - jedině přes moji mrtvolu!

Autora tímto vyzývám, aby to do 48 hodin sám smazal a dokonce po něm ani nechci, aby se Konvalině omluvil.

V opačném případě to po stanovené lhůtě smažu sám a upozorňuju, že lidé, kteří se tady budou takto chovat, budou mít v první řadě se mnou velký problém.

A Mario, ještě jednou se tady do někoho hnusně navezeš a slibuju ti zákaz přístupu na 3 měsíce.

Konec citace.

Co tímhle ten člověk sleduje? Pořád někoho umravňovat a vyhazovat?    
Kdo proboha chtěl Vladimíra za šéfika serveru? 

Budeme tady opravdu trpět takové nehoráznosti?

Názory
14.12.2006 10:47
Smetiprach
jsem heterosexuální žid... smím na liteře dál publikovat?
14.12.2006 11:04
vittorijo
stanislav napsal(a):
a mimochodem, tvý kydy, že Mário je kretén, ho nemaj urazit? někdo se jako urazí a někdo se holt neurazí? Mário není hovado, a tak se neurazí, ale tobě to připadá normální mu nadávat, když jsi takovej svatoušek, co je rád na slušnom serveri?
ked sa teda tak rad hras so slovickami tak si pozri co som napisal, "ked sa njekto SPRAVA AKO KRETEN", to ci je alebo njeje kreten to nevjem, a nemam ani v najmensom chut to zistovat, az natolko ho netuzim spoznat..
14.12.2006 11:08
Repulsion
Teď zase zmizela ta diskuze o izraelské jaderné zbrani. Bez udání důvodu. Jak se zdá, stává se z Literry přísně regulované prostředí...
14.12.2006 11:28
já_brunele

jsem rovněž heterosexuální Žid....
jmenuji se Bruno Herz a asi před rokem mne na Literra přivedla má kámoška, která může mou heterosexualitu dosvědčit... pokud by bylo potřeba

rád provokuji - jelikož mám potěchu z kožených obličejů tvůrců, kteří se pojímají ale zatraceně vážně

já si rád dělám prdel i ze sebe... i ze světa okolitého, z něhož se nemíním vyčleňovat permanentním důrazem na svou chytrost... tím řikám iba, žese rád tvářím... žesem jako blbej jo- hehe(HEHE... mý stupidní citoslovce)

pokud si někdo dá tu upocenou námahu, zjistí že Eliah Bruno tu teda aji hezky řádil--- jak v próóóze- však aji v rýmovačkách jsem blbnul...

nikdy jsem nevnucoval nikomu jeho vkus - kdo si mne namazal na chleba a požvýkal a s potěchou spolkl bez blití následnýho -FAIN

kdo se na mne nasral... a dal mi to jaksepatří najevo... šmarja---taky FAJN

a jestli mi z huby ujižděj slova, která se příčí morálce Adminů a obdobně postižených lidí - jesusku... dyk se nepověsím ani neposeru...teda obrátně...jakože nejprve výkal na stehně... a až potom hojdačka ve smyčce no... :-))

za ten rok klubovej zde mne poznaly osoby obou lidských pohlaví...
je fakt, že holky oblibuju více... rád žertuji - pokud možno CUDNĚ...leč někdy i NECUDNĚ.... což je ale jen a jen na aktérech žertování...
a do toho by nikdo předposraný neměl strkat svůj Ochrannej čumáček..HEHE

... pro vysvětlenou jakémukoli Adminovi... z vlastní potěchy používám IP český národnosti... a samozřejmě mi dělá radost zbavovat se takto blokovacích pout

jestli budou ti vrtálkové chtít - mohu se ozvat třeba z Tramtárie...

leč myslím si, že pokud tu opravdu demoluji morálku českou svým přízemním humorem... nebudu kličkovat jako pionýr plnící Fučíkuv odznak tělesněmorálních vlastností a z vaší milé Literry s úklonou vodejdu.. HEHE

aesli bude mít tenoný, kerej má prst na rozbušce chuť mé texty vygumovat... ať začne Zlatým Fondem.... něco mého tam smrdí stále...

no - a pak postupně vše... HEHE - já si s tím tu prácu neminim dělat- Adminové Kerberští :-))

když - tal leda že bych vygumoval CELOU LITERRU...
což by byl -uznávám... velmi infantilní fór HO HO :-)

(prej v Ostravě včil svítí slunce.... zajimavý.... nad Haifou je zamračeno... to je divný teda)

jo--- eště bych zapoměl...jakože S Bohem řici- po křesťansku...

po svojim řikam SHALOM!
14.12.2006 11:36
Repulsion
Bruno, já už to čet, už mi nemusíš posílat avíza. Souhlasím a sympatizuji s Tebou, Tvé zablokování je zatím největší přehmat, kterého se Vladimír Dobrotivý ve své funkci dopustil.
14.12.2006 11:42
Smetiprach
jo, taky už mi nic neposílej... :-)

ještě jsem se zapomněl angažovaně vyjádřit k problému: z hlediska vyššího principu mravního nesouhlasím s blokací eliah bruna a nesouhlasím ani s blokacemi předešlými... teď mě napadá, není to preludium k pogromům? na liteře blokujou židy!!!! stanislave, to by se mělo sdělit světu!!!!
14.12.2006 11:57
jjezibaba
bruno, taky už jsem to četla, nechej toho:)
14.12.2006 12:37
Aglája
Jsem tu chvilku. A celkem mě překvapuje, kolik energie se tu věnuje rozebírání jednoho hulváta a kolik psaní. Myslela jsem, že to je literární web a ne hromadná onanovna pro rádoby osobnosti. Asi by tady měla zůstat kolonka na díla a kolonka na kritky pod nima a finito. Na další kraviny jdou čety. Do nedávna mi bylo úplně jedno, kdo s kým a za kolik, dokonce jsem si tady těch debilních klanů ani nevšimla. Nechcete raděj psát než plkat? Jinak můžeme přejmenovat Literru na Kroužek nesnášenlivých.
14.12.2006 12:40
Smetiprach
já občas i píšu, to bys nevěřila...
14.12.2006 12:41
Shari
Aglája napsal(a):
Jsem tu chvilku. A celkem mě překvapuje, kolik energie se tu věnuje rozebírání jednoho hulváta a kolik psaní. Myslela jsem, že to je literární web a ne hromadná onanovna pro rádoby osobnosti. Asi by tady měla zůstat kolonka na díla a kolonka na kritky pod nima a finito. Na další kraviny jdou čety. Do nedávna mi bylo úplně jedno, kdo s kým a za kolik, dokonce jsem si tady těch debilních klanů ani nevšimla. Nechcete raděj psát než plkat? Jinak můžeme přejmenovat Literru na Kroužek nesnášenlivých.
!
14.12.2006 12:43
Repulsion
Když přestane Vláďa blbnout, bude zase klid a pohoda. Úplně nejlepší by bylo, kdyby na tu svou zatracenou funkci rezignoval...
14.12.2006 12:43
Lee

Aglája napsal(a):
Myslela jsem, že to je literární web a ne hromadná onanovna pro rádoby osobnosti.
To jsi si, obávám se, nemyslela dobře.
14.12.2006 12:45
Repulsion
Kromě toho jsme tady většinou tvorové dost snášenliví a tolerantní, a tak nám vadí ta adminova nesnášenlivost a intolerance.
14.12.2006 12:50
Lee

Repulsion napsal(a):
Když přestane Vláďa blbnout, bude zase klid a pohoda. Úplně nejlepší by bylo, kdyby na tu svou zatracenou funkci rezignoval...
Já nevím. Čím dál tím víc si myslím, že jsem tu fakt špatně. Myslel jsem si to za Wopiho a teď si říkám, že to asi bude pravda.
Pro mě spoustu zajímavých lidí už tu není. Vždycky blokace, pak se rozvíří diskuze, uklidní se... a ten člověk už tu není.
Navíc, pro mě je literra mnohem víc (literárně)zábavní než literární server, jak tu proklamovala Aglája. To je nejspíš taky špatně.

Tento svět není přívětivé místo pro život, proč jste si mysleli, že je?
14.12.2006 12:55
Shari
ja tomu síce nerozumiem, ale mám otázky..

Konvalinu práve príliš nemilujem, ale prečo by sa do nej mal ktosi navážať?

alebo do hocikoho. Vysvetlí mi to niekto?
14.12.2006 12:57
Repulsion

Eliah se navážel do Konvaliny?

14.12.2006 12:59
Aglája
Lee napsal(a):

Repulsion napsal(a):
Já nevím. Čím dál tím víc si myslím, že jsem tu fakt špatně. Myslel jsem si to za Wopiho a teď si říkám, že to asi bude pravda.
Pro mě spoustu zajímavých lidí už tu není. Vždycky blokace, pak se rozvíří diskuze, uklidní se... a ten člověk už tu není.
Navíc, pro mě je literra mnohem víc (literárně)zábavní než literární server, jak tu proklamovala Aglája. To je nejspíš taky špatně.

Tento svět není přívětivé místo pro život, proč jste si mysleli, že je?
n Svět je takový, jaký si ho děláme.
14.12.2006 13:02
Shari
Repulsion napsal(a):

Eliah se navážel do Konvaliny?

nie,prepáč, len spájam 2 diskusie, bo ma nebaví sledovať každú zvlášť. Eli sa tradične navážal do Wopiho, a to spôsobom ktorý vadí dokonca aj mne, a to som stará mrcha.
14.12.2006 13:06
Repulsion

Kde se do něj navážel? Chtěl bych si udělat obrázek.

14.12.2006 13:08
Shari
tak chvíľu počkaj, pozriem sa či to Rameno spravodlivosti ešte nezmazalo..
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.