Názory |
14.12.2006 00:31
moderator9
|
Tou poslední otázkou myslíš tohle dílo? |
14.12.2006 00:36
stanislav
|
ne. jen se mi ta věta velmi líbí. doufám jen, milej moderátore, že nevyhrožuješ, nebylo by to moc hezké. snad se tady ještě člověk může na něco zeptat, ne? nebo je to taky zakázaný? podle nějakýho paragrafu v pravidlech? |
14.12.2006 01:32
stanislav
|
a mimochodem, odkdy je obecná diskuse dílo, ty chytrej? |
14.12.2006 01:51
moderator9
|
Mimochodem odkdy je otázka vyhrožování? |
14.12.2006 04:09
vittorijo
|
hm.. ked sa nepaci tak si zaloz vlasny server na ktorom si budes mvocturazat koho chces.. ale to by ti tam najprv musel njekto chodit..
|
14.12.2006 04:11
vittorijo
|
chudacik malicky.. ho teras budeme lutovat ze sa choval jak vuuul.. ved on za to nemvoze.. on je iba obetou tohoto totalitneho porjadku na tomto nutenom serveri.. chudacik.. |
14.12.2006 04:14
vittorijo
|
nepoznam konvalininu ani nikoho minulost, a je mi vlasne ukradnuta (ta minulost) ale ked sa njekto sprava ako kreten tak by mal za to njest aj dvosledky.. |
14.12.2006 04:16
stanislav
|
vittorijo, zakládat vlastní server se nebudu, proč bych to dělal. a nevím, proč by se měl hned kvůli každý pitomině kdekdo urážet. žvanit furt o nějakejch urážkách. to neni literární server, ale klub pionýrů potom, se nezlob. |
14.12.2006 04:19
stanislav
|
a mimochodem, tvý kydy, že Mário je kretén, ho nemaj urazit? někdo se jako urazí a někdo se holt neurazí? Mário není hovado, a tak se neurazí, ale tobě to připadá normální mu nadávat, když jsi takovej svatoušek, co je rád na slušnom serveri? |
14.12.2006 04:20
stanislav
|
moderator9 napsal(a): Mimochodem odkdy je otázka vyhrožování? dej pokoj, devítko. s anonymama se nebavim. |
14.12.2006 04:29
stanislav
|
netušim, proč má furt někdo potřebu se skrejvat za nějaký vočíslovaný moderátory. a ještě když ho sem nikdo nevolal. to jsou příšerný zvyky. |
14.12.2006 08:07
Colega
|
Chci víc čísel! Hlavně číslo 5 - to prej žije :)  |
14.12.2006 08:51
silent
|
jenom zajímavá technická: body
a) Budeme tady také řešit třeba, kdo je homosexuál?
b) Nebo kdo je Žid?
tu jeden člověk velmi intenzivně a nevybíravě řeší.
A nevšimla jsem si, že by s tím měl jakýkoliv problém...asi je to tím, že to není tak adresný... |
14.12.2006 09:32
Lee
|
Mám pocit, že se z dřív živé Literry stal sterilní server, což ovšem nejspíš mělo vedení v plánu.
Já se bohužel s takovým přístupem nemohu ztotožnit a nemohu ho podporovat; pokud mi někdo doporučí, abych si tedy zvolil jiný server, udělám to.
Čímžto také vyhlašuji, že ruším původně plánované vánoční divadlo na vánoční literra besídce. Protože divadlo je akt výsostný a tímto by se poškodila aura všech herců a to ze svého jednatelského titulu nemohu dopustit.
garth |
14.12.2006 10:01
Hana
|
asi nepřekvapím že su proti tý blokaci a že souhlasím s radikálním křídlem...
stručně bo prchám do procesu:
eliah bruno žertoval (důraz) s děvčaty kde mu vyšla vstříc a dovolila mu to... pravda nevybíravě ale děvčata většinou reagovala potěšeně... pravda občas ujel ale snad ne až na odstřel... hlavně pokud to mělo být za akci u lipetky - autorka se přidala a bavila se a pokud ona sama neprotestovala a nedožadovala se zákroku, proč kdo jiný?! a proč (a to proti ní nemám nic) není postižena i ona nebo aspoň aspoň pokárána za nevhodné chování na veřejnosti? proč se pouze neodsunulo její dílo do drsoně tak jak se to stane s jinými dílky v nesprávné zóně či kategorii?
Pitak napadá a uráží... silně mi připomíná Protektora s jeho názory... a neděje se nic... zatím jsem si alespoň nevšimla... já osobně si myslím že Pitak = Protektor a i kdyby ne, jak nemocní mi přijdou oba...
ještě jsem napsala básničku kamarádce Konvalině (když ji vážně napadali kdysi stejnými slovy jakými bruno žertuje, hóóódně dlouho se nic nedělo - a bruno se jí zastával - a já taky - ale tu chybu už nezopakuju) ale tu už nestihnu teď zveřejnit... tak se tu mějte
Garthe, divadlo možná eště bude :o) |
14.12.2006 10:02
jjezibaba
|
silent napsal(a): jenom zajímavá technická: body a) Budeme tady také řešit třeba, kdo je homosexuál? b) Nebo kdo je Žid? tu jeden člověk velmi intenzivně a nevybíravě řeší. A nevšimla jsem si, že by s tím měl jakýkoliv problém...asi je to tím, že to není tak adresný... Jo, tak to jsem si taky všimla. Podle mě s tím nemá problém taky proto, že nepoužívá vulgární výrazy. Ona ta forma se přece jen hlídá mnohem líp než obsah, že jo... |
14.12.2006 10:02
Repulsion
|
Komu že byl zakázán přístup? Eliahovi? To bych tedy opravdu chtěl vědět proč. Vláďo, Vláďo, co Ti to udělali, že tě udělali tím adminem. Co sis to udělal, chlapečku nebohý, žes to vzal... |
14.12.2006 10:05
Repulsion
|
jjezibaba napsal(a): Podle mě s tím nemá problém taky proto, že nepoužívá vulgární výrazy... No...
Protektor napsal(a): ... a ty si homočuran, prase bengálský! On má spíš štěstí, že lidi, do kterých se naváží, se na rozdíl od jiných z toho neposerou. To je to, co tady rozhoduje. |
14.12.2006 10:36
Repulsion
|
To zamčení Mariovy diskuze je taky pěkná pičovina. Vláďa zřejmě nemá rád, když se mezi sebou lidé baví. |
14.12.2006 10:44
jjezibaba
|
Repulsion napsal(a):
Protektor napsal(a): ... a ty si homočuran, prase bengálský! On má spíš štěstí, že lidi, do kterých se naváží, se na rozdíl od jiných z toho neposerou. To je to, co tady rozhoduje. To je taky fakt. |