Téma #319
Autor:fougeres
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:09.12.2006 18:19
Počet návštěv:1025
Počet názorů:63

hledá se recitátor

Hledám recitátora/ku/, který by chtěl prezentovat moji tvorbu na autorském čtení někdy na začátku února. Měl by někdo zájem?

Počet úprav: 2, naposledy upravil(a) 'fougeres': 09.12.2006 18:20.

Názory
13.12.2006 14:58
Natasha
ad sobota: Něco zní lákavě, avšak asi se budu muset obejít bez toho. Nějak mám kulturních akcí poslední dobou až překulturněno.
14.12.2006 12:26
Hluk Malér
něco je jedno Cd - s jedním záznamem - chichi
11.01.2007 13:00
ztratila
Občas je nedostatek autora jeho největší zbraní. Třeba Vladimír Pavlovič na posledním čtení Tvaru zpočátku působil jako podivný pán, co upíjí pivo z lahve a všechny pozdě příchozí nutí sedat do první řady. Potom usedl, měl vysoký hlásek, zakoktával se a přeříkával, lidi koukali, jestli to myslí vážně, jak dlouho to asi bude trvat. Potom přečetl dlouhej esej a všichni na něm viseli očima a když náhodou přestal, šeptali ještě (já jsem to dokonce jednou málem vykřikla) a musel číst ještě něco. Lidi se bavili, ale nikoli na jeho účet - převezl je, protože byl skvělej.

- Opačnej extrém bylo autorský čtení v rámci výstavu o pivu v Mánesu před pár lety, kde ze tří autorů se toho se ctí zhostil jen Václav Koubek, protože Emil Hakl četl něco dlouhého nudného o tom, jak k němu někdo přišel, povídali si v kuchynia pili panáky a Michal Viewegh tematicky absolutně mimoidní texty o tom, že skinheadi dávají také svým děvčatům květiny, o vlivu křečků a morčat na sexuální život lidí a nakonec dokonce o menstraci. Jeho drzost, bezradnost (nebo obojí) byla obdivuhodná. Joj.
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)