Téma #319
Autor:fougeres
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:09.12.2006 18:19
Počet návštěv:1019
Počet názorů:63

hledá se recitátor

Hledám recitátora/ku/, který by chtěl prezentovat moji tvorbu na autorském čtení někdy na začátku února. Měl by někdo zájem?

Počet úprav: 2, naposledy upravil(a) 'fougeres': 09.12.2006 18:20.

Názory
10.12.2006 11:07
papouch
A kde to čtení má být? V Pejřimoujě??
10.12.2006 11:40
Lee

papouch napsal(a):
A kde to čtení má být? V Pejřimoujě??
já počítám že tam!
10.12.2006 17:58
stanislav
Lee je dozajista kvalitní recitátorník. mohl by ku Hance a mé maličkosti do tria. za to papouch huhlá. ten by měl třeba spíš ozvěny dělat ... tím by mohlo vzniknout kvarteto, velmi umělecky vytříbené...
rubikonman a Liška by taky mohli udělat taky duo. nebo se přidat a bylo by hnedle sexteto. s Wopim septeto, řiká se to tak?
už jen vybrat báseň, doladit kostýmy a může se vystupovat! Wopi s Lee by si vymýšleli vlastní rýmy, tím by celý projekt nabyl na jedinečnosti, a fougeres se díky tomu stane převelice slavným!!!  a básník Vích nic? hned by bylo okteto? řiká se tomu tak?
10.12.2006 17:59
stanislav
kostýmy jsou moc důležité, doufám, že je to jasné... nepodceňoval bych to.
10.12.2006 18:05
Hana
se nám to nějak zdynamizovalo... ale já se nebráním - možná to bude jako někdejší prvomájový průvody... tam bývalo veselo - já mohla chodit oficiálně v teplákách, bez pionýrskýho kroje... celý basketbalový družstvo jsme chodily pospolu a vyblbly se... nějak tuším podobnou atmosféru
hlavně díky Wopimu a LIŠCE včil teda... dovčil mi to připadlo jako solidní recitátorský podnik... odvčil to vidím mnohem akčněji!
:o)
10.12.2006 19:39
Vích
Sborově šeptaná recitace intimní fougeresovi poezie by měla jistě své kouzlo
10.12.2006 19:59
Wopi
Hana napsal(a):
... odvčil to vidím mnohem akčněji!
ano, "akční" je přesně to přídavné jméno, které se ke mně tuze hodí!
10.12.2006 20:31
Hana
Wopi napsal(a):
Hana napsal(a):
... odvčil to vidím mnohem akčněji!
ano, "akční" je přesně to přídavné jméno, které se ke mně tuze hodí!
ona statická recitace se už moc nenosí... takže kdo není akční s námi, je staticky proti nám!
10.12.2006 20:32
Lee
souhlasím, kostýmy bych v žádném případě také nepodceňoval. jsem pro sborovou recitaci šepotem!

a co na to fougeres?
10.12.2006 20:55
fougeres
mě teda bavíte:-)))
10.12.2006 20:58
fougeres
LISKA napsal(a):
hlásím se taky. Moje kvalifikace: 1.místo v okresním kole STM ( pro mladší ročníky - Soutěž Tvořivosti Mládeže) Sborovou recitaci ,jako v D34 , určitě ještě nikdo na autorském čtení neměl.
máš zajímavý reference:-)) a co bys rád recitoval?:-)
10.12.2006 21:04
Lee
obávám se, že liska bez svého okteta recitovat sám nebude...
10.12.2006 21:26
fougeres
Lee napsal(a):
bude to asi kabaret:-)
10.12.2006 22:05
Hana
fougeres napsal(a):
Lee napsal(a):
že se na to těšíš? na besídce to musíme vyzkoušet, aspoň tak nějak decentně nastínit směr a taktiku...
10.12.2006 22:11
fougeres
Hana napsal(a):
fougeres napsal(a):
Lee napsal(a):
že se na to těšíš? na besídce to musíme vyzkoušet, aspoň tak nějak decentně nastínit směr a taktiku...
určitě:-)
11.12.2006 10:01
Hluk Malér
to ti nezávidim, tady nikdo číst neumí (všichni zíraj do papíru a čtou to jak cizojazyčný text, na konci řádku klesnou hlasem)- což je zas na druhou stranu výhoda, protože hůř než ostatní to snad nejde, to by znamenalo fakt neumět číst, resp. mluvit.
11.12.2006 10:16
Vích
Jako Hluku myslíš, že by se to mělo nějak prožívat jo?
11.12.2006 12:34
Lee

Hluk Malér napsal(a):
to ti nezávidim, tady nikdo číst neumí (všichni zíraj do papíru a čtou to jak cizojazyčný text, na konci řádku klesnou hlasem)- což je zas na druhou stranu výhoda, protože hůř než ostatní to snad nejde, to by znamenalo fakt neumět číst, resp. mluvit.
Při sborové recitaci se to ztratí. Navíc si všichni budou všímat kostýmů.
11.12.2006 12:46
Hluk Malér
Vích napsal(a):
Jako Hluku myslíš, že by se to mělo nějak prožívat jo?
no nějak, aby se na to dalo koukat a návštěva onoho čtení nestala se galejemi
11.12.2006 12:47
Hluk Malér
Lee napsal(a):

Hluk Malér napsal(a):
Při sborové recitaci se to ztratí. Navíc si všichni budou všímat kostýmů.
sqělle - na pozadí pustit film - třeba okres na severu - a hudbu - buď ňákej punk nebo dechovku.
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)