Názory |
10.12.2006 09:36
LISKA
|
hlásím se taky. Moje kvalifikace: 1.místo v okresním kole STM ( pro mladší ročníky - Soutěž Tvořivosti Mládeže) Sborovou recitaci ,jako v D34 , určitě ještě nikdo na autorském čtení neměl. |
10.12.2006 09:44
Lee
|
LISKA napsal(a): hlásím se taky. Moje kvalifikace: 1.místo v okresním kole STM ( pro mladší ročníky - Soutěž Tvořivosti Mládeže) Sborovou recitaci ,jako v D34 , určitě ještě nikdo na autorském čtení neměl. rubikonman napsal(a): Vidím to ala Kovařík, možná i s kytarovým blues... :o) he, se nevytahujte. já se zase umím opít a vkládat to autorova textu slova, která mi přijdou vtipná! |
10.12.2006 10:05
Wopi
|
Lee napsal(a): he, se nevytahujte. já se zase umím opít a vkládat to autorova textu slova, která mi přijdou vtipná! he - to já umím i bez opití :) |
10.12.2006 11:07
papouch
|
A kde to čtení má být? V Pejřimoujě?? |
10.12.2006 11:40
Lee
|
papouch napsal(a): A kde to čtení má být? V Pejřimoujě?? já počítám že tam! |
10.12.2006 17:58
stanislav
|
Lee je dozajista kvalitní recitátorník. mohl by ku Hance a mé maličkosti do tria. za to papouch huhlá. ten by měl třeba spíš ozvěny dělat ... tím by mohlo vzniknout kvarteto, velmi umělecky vytříbené... rubikonman a Liška by taky mohli udělat taky duo. nebo se přidat a bylo by hnedle sexteto. s Wopim septeto, řiká se to tak? už jen vybrat báseň, doladit kostýmy a může se vystupovat! Wopi s Lee by si vymýšleli vlastní rýmy, tím by celý projekt nabyl na jedinečnosti, a fougeres se díky tomu stane převelice slavným!!! a básník Vích nic? hned by bylo okteto? řiká se tomu tak? |
10.12.2006 17:59
stanislav
|
kostýmy jsou moc důležité, doufám, že je to jasné... nepodceňoval bych to. |
10.12.2006 18:05
Hana
|
se nám to nějak zdynamizovalo... ale já se nebráním - možná to bude jako někdejší prvomájový průvody... tam bývalo veselo - já mohla chodit oficiálně v teplákách, bez pionýrskýho kroje... celý basketbalový družstvo jsme chodily pospolu a vyblbly se... nějak tuším podobnou atmosféru
hlavně díky Wopimu a LIŠCE včil teda... dovčil mi to připadlo jako solidní recitátorský podnik... odvčil to vidím mnohem akčněji!
:o) |
10.12.2006 19:39
Vích
|
Sborově šeptaná recitace intimní fougeresovi poezie by měla jistě své kouzlo |
10.12.2006 19:59
Wopi
|
Hana napsal(a): ... odvčil to vidím mnohem akčněji!
:o) ano, "akční" je přesně to přídavné jméno, které se ke mně tuze hodí! |
10.12.2006 20:31
Hana
|
Wopi napsal(a): Hana napsal(a): ... odvčil to vidím mnohem akčněji!
:o) ano, "akční" je přesně to přídavné jméno, které se ke mně tuze hodí! ona statická recitace se už moc nenosí... takže kdo není akční s námi, je staticky proti nám! |
10.12.2006 20:32
Lee
|
souhlasím, kostýmy bych v žádném případě také nepodceňoval. jsem pro sborovou recitaci šepotem!
a co na to fougeres? |
10.12.2006 20:55
fougeres
|
mě teda bavíte:-))) |
10.12.2006 20:58
fougeres
|
LISKA napsal(a): hlásím se taky. Moje kvalifikace: 1.místo v okresním kole STM ( pro mladší ročníky - Soutěž Tvořivosti Mládeže) Sborovou recitaci ,jako v D34 , určitě ještě nikdo na autorském čtení neměl. máš zajímavý reference:-)) a co bys rád recitoval?:-) |
10.12.2006 21:04
Lee
|
obávám se, že liska bez svého okteta recitovat sám nebude...
|
10.12.2006 21:26
fougeres
|
Lee napsal(a): obávám se, že liska bez svého okteta recitovat sám nebude... bude to asi kabaret:-) |
10.12.2006 22:05
Hana
|
fougeres napsal(a): Lee napsal(a): obávám se, že liska bez svého okteta recitovat sám nebude... bude to asi kabaret:-) že se na to těšíš? na besídce to musíme vyzkoušet, aspoň tak nějak decentně nastínit směr a taktiku... |
10.12.2006 22:11
fougeres
|
Hana napsal(a): fougeres napsal(a): Lee napsal(a): obávám se, že liska bez svého okteta recitovat sám nebude... bude to asi kabaret:-) že se na to těšíš? na besídce to musíme vyzkoušet, aspoň tak nějak decentně nastínit směr a taktiku... určitě:-) |
11.12.2006 10:01
Hluk Malér
|
to ti nezávidim, tady nikdo číst neumí (všichni zíraj do papíru a čtou to jak cizojazyčný text, na konci řádku klesnou hlasem)- což je zas na druhou stranu výhoda, protože hůř než ostatní to snad nejde, to by znamenalo fakt neumět číst, resp. mluvit. |
11.12.2006 10:16
Vích
|
Jako Hluku myslíš, že by se to mělo nějak prožívat jo? |