Názory |
11.10.2006 22:33
Vladimír Ochrana
|
Hano, nebijeme tě. Jenom jsem cítil to rýpnutí a nepochopil jsem proč. Proto jsem se ohradil a pokusil se to vysvětlit. O nic víc nešlo.
|
11.10.2006 22:41
Hana
|
Vladimíre, málokdy bývám vážná... a skoro nikdy smrtelně... ani s tím bitím jsem to tak nemyslela... že jo Wopi? a fakt odstupuju z diskuze... budu se těšit na další informace :o) |
11.10.2006 22:42
Andromeda
|
I já......na velkém srazu jsem ještě nebyla.....jaké to tam je, Wopi? |
11.10.2006 22:47
Wopi
|
Andromeda napsal(a): I já......na velkém srazu jsem ještě nebyla.....jaké to tam je, Wopi? například takovéto |
11.10.2006 22:57
Andromeda
|
Wopi napsal(a): Andromeda napsal(a): I já......na velkém srazu jsem ještě nebyla.....jaké to tam je, Wopi? například takovéto *********************************** Jů, díky......no nazdar! Poznala jsem možná Gartha, určitě Hester a kdo je ta dlouhovlasá černovláska, která tak vášnivě a temperamentně zpívá? |
11.10.2006 23:14
Wopi
|
tak já tedy gartha nepoznal :) |
11.10.2006 23:16
Andromeda
|
Wopi napsal(a): tak já tedy gartha nepoznal :) Však taky píšu MOŽNÁ! :o)
Pak možná LoTíka jsem poznala. Chtěla jsem tu černovlásku vložit jako fotku do tohoto komentáře, ale technicky mi to nejde a nevím proč. Kdo to tedy je? |
11.10.2006 23:19
Wopi
|
to se ptáš toho pravýho sklerouše :)) |
11.10.2006 23:23
Andromeda
|
hihíííííííííí.......... :o*
já nevím, proč ti dost autorů spílá, když mám pocit, že je s Tebou velká psina! :o) |
11.10.2006 23:26
Wopi
|
to není pocit, to je objektivní skutečnost :))) a někdy i kočičina! |
11.10.2006 23:31
Andromeda
|
Wopi napsal(a): to není pocit, to je objektivní skutečnost :))) a někdy i kočičina! ********************************************* Tebe, stanislava a _jardu bych chtěla poznat osobně, asi z vás čiší jakási síla osobnosti či co to je..... :o) |
11.10.2006 23:49
Wopi
|
jojo, kolikrát si musím i zuby vyčistit, aby ta síla tak nečišela :) |
11.10.2006 23:51
Andromeda
|
Wopi napsal(a): jojo, kolikrát si musím i zuby vyčistit, aby ta síla tak nečišela :) ***************************** ach Wopi.........proč jsi vlastně WOPI? :o) |
12.10.2006 09:27
Lee
|
Hana napsal(a): i kdybych třeba chtěla jet, tak nevím nic... a jako dětná a psotná samostatná jednotka musím plánovat docela dopředu... ale jak je vidět, nemusím křečovat... sraz je evidentně akcí pro nějakou uzavřenou společnost... :o( Hanky poznámku úplně chápu a taky chápu, proč si rýpla. Wopiho tajemné "Bude." - a uživatelé ať si hezky počkají, pro jistotu ať si 28. drží volno - a pak se jim oznámí co a jak.
Dost mě to naštvalo, protože já jsem kvůli tomu udělala volný víkend v Praze. Evidentně jsem byla hloupá.
Přitom stačilo napsat že bude, ale neví se kdy, nebo alespoň reagovat na Lamanaiovu poznámku, že sraz tedy bude 28. října.
Halt Literra, Literra, tralalá, tralalá, že. |
12.10.2006 10:19
Lamanai
|
snažím se prodrat skrze všechny ty rozhorlené reakce a dopídit se, k čemu jsme tedy vlastně došli
pochopil jsem správně, že 28.10. měl být původně sraz, ale dost lidem to koliduje, takže to bude "někdy jindy", ale neví se kdy? |
12.10.2006 10:40
Albireo
|
Docela mi časový odsun vyhovuje, jsem také zván na jinou akci sahající i přes 28. říjen. Jen se přimlouvám, aby byl termín oznámen v delším předstihu. |
12.10.2006 12:23
stanislav
|
dle mého se nemusí nic vymýšlet a nějak organisovat, osvědčil se lokál Na hrádku, takže se tam jednoduše brnkne, kdyby něco a objedná se onen megasalonek. to neni nic složitýho. mělo by to bejt 28.10., protože tradice by neměla bejt pro srandu králíkům. kdo příde příde, kdo ne, má smůlu. zavést Mikulášskou by ovšem také bylo pěkné. |
12.10.2006 12:24
stanislav
|
já myslim čas mít nebudu, protože asi budu hlídat potomka. ale to se eště neví. |
12.10.2006 12:27
Lee
|
stanislav napsal(a): dle mého se nemusí nic vymýšlet a nějak organisovat, osvědčil se lokál Na hrádku, takže se tam jednoduše brnkne, kdyby něco a objedná se onen megasalonek. to neni nic složitýho. mělo by to bejt 28.10., protože tradice by neměla bejt pro srandu králíkům. kdo příde příde, kdo ne, má smůlu. zavést Mikulášskou by ovšem také bylo pěkné. Tradice by se neměly opomíjet. Vykašlat se na tradici je zlo. Souhlasím. |
12.10.2006 12:49
Yvette
|
ja si taky myslim, ze nepotrebujeme oficialni vyjadreni. Proste se zajedna hospoda a bude. Stejne nebude zadny program nebo tak neco. Nebo bude? |