Názory |
11.10.2006 22:14
Vladimír Ochrana
|
Hana napsal(a): i kdybych třeba chtěla jet, tak nevím nic... a jako dětná a psotná samostatná jednotka musím plánovat docela dopředu... ale jak je vidět, nemusím křečovat... sraz je evidentně akcí pro nějakou uzavřenou společnost... :o( Nerozumím tvé vztahovačnosti. Pokud ten termín nevyhovuje Wopimu jako majiteli a hlavnímu adminovi LiTerry (sraz má být u příležitosti 3. výročí vzniku LiTerry), je snad logické, že bude lepší najít vhodnější termín, navíc asi takový, který by byl oznámen ve větším časovém předstihu.
A že Wopi uvádí v závorce kromě sebe i jiná jména? Ber je jako pouhé příklady, před závorkou totiž hovoří o SPOUSTĚ lidí, kterým to koliduje,
mimo jiné třeba proto, že v té době jsou zrovna podzimní prázdniny a následně "dušičky" takže asi bude opravdu dost těch, kteří budou v tu dobu někde jinde. |
11.10.2006 22:17
Hana
|
no minula jsem se s Wopim o minutu... já už nedokázala dýl čekat, no... dík za uchlácholení a informace... :o) |
11.10.2006 22:19
Wopi
|
Hana napsal(a): sraz je evidentně akcí pro nějakou uzavřenou společnost... :o( Propána, proč? Uvedl jsem pár příkladů. Endif je člověk, který LiTerru celou vytvořil, VO a já jsme členy rady, Monty jeden ze zakládajících členů... promiň, ale tihle lidé jsou dobrými příklady. A oznamuju to tak dlouho z jednoho prostého důvodu - sám jsem do poslední chvíle nevěděl, jak to dopadne. |
11.10.2006 22:20
Wopi
|
Hana napsal(a): no minula jsem se s Wopim o minutu...
Aha. Tak už chápu :) |
11.10.2006 22:21
Hana
|
Vladimíre, za prvý jsem si úmyslně rýpla - protože s tím termínem a neinformovaností už to bylo divný... a nejen mně... za druhý se mě ta závorka vůbec nedotkla... jen jsem chtěla vědět co a jak... Wopi si občas rýpne do mne a já zas do něj... teď zas bude na tahu on... :o) |
11.10.2006 22:22
Hana
|
nebijte mě prosím vás... já už nebudu reagovat, fakt... čestně! :o)) |
11.10.2006 22:32
Wopi
|
Šlo o nedorozumění. :) |
11.10.2006 22:33
Vladimír Ochrana
|
Hano, nebijeme tě. Jenom jsem cítil to rýpnutí a nepochopil jsem proč. Proto jsem se ohradil a pokusil se to vysvětlit. O nic víc nešlo.
|
11.10.2006 22:41
Hana
|
Vladimíre, málokdy bývám vážná... a skoro nikdy smrtelně... ani s tím bitím jsem to tak nemyslela... že jo Wopi? a fakt odstupuju z diskuze... budu se těšit na další informace :o) |
11.10.2006 22:42
Andromeda
|
I já......na velkém srazu jsem ještě nebyla.....jaké to tam je, Wopi? |
11.10.2006 22:47
Wopi
|
Andromeda napsal(a): I já......na velkém srazu jsem ještě nebyla.....jaké to tam je, Wopi? například takovéto |
11.10.2006 22:57
Andromeda
|
Wopi napsal(a): Andromeda napsal(a): I já......na velkém srazu jsem ještě nebyla.....jaké to tam je, Wopi? například takovéto *********************************** Jů, díky......no nazdar! Poznala jsem možná Gartha, určitě Hester a kdo je ta dlouhovlasá černovláska, která tak vášnivě a temperamentně zpívá? |
11.10.2006 23:14
Wopi
|
tak já tedy gartha nepoznal :) |
11.10.2006 23:16
Andromeda
|
Wopi napsal(a): tak já tedy gartha nepoznal :) Však taky píšu MOŽNÁ! :o)
Pak možná LoTíka jsem poznala. Chtěla jsem tu černovlásku vložit jako fotku do tohoto komentáře, ale technicky mi to nejde a nevím proč. Kdo to tedy je? |
11.10.2006 23:19
Wopi
|
to se ptáš toho pravýho sklerouše :)) |
11.10.2006 23:23
Andromeda
|
hihíííííííííí.......... :o*
já nevím, proč ti dost autorů spílá, když mám pocit, že je s Tebou velká psina! :o) |
11.10.2006 23:26
Wopi
|
to není pocit, to je objektivní skutečnost :))) a někdy i kočičina! |
11.10.2006 23:31
Andromeda
|
Wopi napsal(a): to není pocit, to je objektivní skutečnost :))) a někdy i kočičina! ********************************************* Tebe, stanislava a _jardu bych chtěla poznat osobně, asi z vás čiší jakási síla osobnosti či co to je..... :o) |
11.10.2006 23:49
Wopi
|
jojo, kolikrát si musím i zuby vyčistit, aby ta síla tak nečišela :) |
11.10.2006 23:51
Andromeda
|
Wopi napsal(a): jojo, kolikrát si musím i zuby vyčistit, aby ta síla tak nečišela :) ***************************** ach Wopi.........proč jsi vlastně WOPI? :o) |