Názory |
24.09.2006 00:15
_jarda
|
1,) ne , ?
2.) kdo umí, umí obé
3.) ? |
24.09.2006 00:19
Cekanka_ucekana
|
1.) ne, protože když to bude odtržený od života, nikoho to nebude zajímat
2.) volnej verš je snazší
3.) je to špatně položená otázka, asi jí nerozumim (nebo já jsem bb, což nevylučuju)
:-) |
24.09.2006 00:22
_jarda
|
Cekanka_ucekana napsal(a): 1.) ne, protože když to bude odtržený od života, nikoho to nebude zajímat
3.) je to špatně položená otázka, asi jí nerozumim (nebo já jsem bb, což nevylučuju)
:-) volnej verš je snažší jen máš li jím co říct |
24.09.2006 00:24
Cekanka_ucekana
|
_jarda napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): 1.) ne, protože když to bude odtržený od života, nikoho to nebude zajímat
:-) volnej verš je snažší jen máš li jím co říct jasně, ale musíš mít co říct i tim vázaným, ale zkus jednu a tu samou myšlenku napsat volným a vázaným, vázanej je šichta |
24.09.2006 00:25
_jarda
|
Cekanka_ucekana napsal(a): _jarda napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): 1.) ne, protože když to bude odtržený od života, nikoho to nebude zajímat
:-) volnej verš je snažší jen máš li jím co říct jasně, ale musíš mít co říct i tim vázaným, ale zkus jednu a tu samou myšlenku napsat volným a vázaným, vázanej je šichta ani bych neřek
čteš literru? |
24.09.2006 00:27
Cekanka_ucekana
|
ani ne, nečtu nic |
24.09.2006 00:27
Cekanka_ucekana
|
ale i tak bych řekla |
24.09.2006 00:31
_jarda
|
Cekanka_ucekana napsal(a): ale i tak bych řekla já jen spusta rýmů
a nic no
tak to je |
24.09.2006 00:32
Siral
|
1) nikdy
2) jedno je nutný k druhýmu
3) jednoduchost vítězí na první přečtení, promyšlenost na všechny ostatní |
24.09.2006 00:33
Cekanka_ucekana
|
no dyk a spousta nerýmů a něco :-))))) rýmy, to je prostě DALŠÍ kritérium :-) navíc těžký :-) |
24.09.2006 00:34
Siral
|
_jarda napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): ale i tak bych řekla já jen spusta rýmů
a nic no
tak to je sice moc nečtu literu
ale řek bych skoro moc písmen
a málo toho nad nima |
24.09.2006 00:35
Cekanka_ucekana
|
Siral napsal(a): _jarda napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): ale i tak bych řekla já jen spusta rýmů a nic no tak to je sice moc nečtu literu ale řek bych skoro moc písmen a málo toho nad nima nad nima je název :-) mělo by bejt něco za nima :-) problém je v tom, že pro autora tam to něco je vždycky :-) ale napsat to tak, aby top tam našel i čtenář je jiná :-) |
24.09.2006 00:36
_jarda
|
Cekanka_ucekana napsal(a): no dyk a spousta nerýmů a něco :-))))) rýmy, to je prostě DALŠÍ kritérium :-) navíc těžký :-) nojo
jenže je to tady na liteře vůbec o poezii?? |
24.09.2006 00:37
Siral
|
autor tady neni vod svýho bytí
ukecává druhý
svým nebytím |
Cekanka_ucekana
|
_jarda napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): no dyk a spousta nerýmů a něco :-))))) rýmy, to je prostě DALŠÍ kritérium :-) navíc těžký :-) nojo jenže je to tady na liteře vůbec o poezii?? a co je to poezie? |
Cekanka_ucekana
|
Siral napsal(a): autor tady neni vod svýho bytí ukecává druhý svým nebytím autor tady neni od svýho blití, je tady, aby blili ostatní |
24.09.2006 00:39
_jarda
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Siral napsal(a): autor tady neni vod svýho bytí ukecává druhý svým nebytím autor tady neni od svýho blití, je tady, aby blili ostatní seš vtipná
poezie?
něco jako motorka
styl života |
24.09.2006 00:40
Siral
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Siral napsal(a): autor tady neni vod svýho bytí ukecává druhý svým nebytím autor tady neni od svýho blití, je tady, aby blili ostatní pokud chci blít, tak si strčim prst do krku, škleb
básně sou na dobrý na vnitřní zranění |
24.09.2006 00:41
_jarda
|
Siral napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): Siral napsal(a): autor tady neni vod svýho bytí ukecává druhý svým nebytím autor tady neni od svýho blití, je tady, aby blili ostatní pokud chci blít, tak si strčim prst do krku, škleb
básně sou na dobrý na vnitřní zranění básně sou dobrý, tak
pro toho kdo chce |
24.09.2006 00:42
Cekanka_ucekana
|
myslim, že poezie je jen vidění a schopnost to vidění přepsat srozumitelnou formou mysli, že poezie neni o verších nebo neverších myslim, že poezie je to, co já vidim a jiný ne, to, co jim chci sdělit myslim, že trvat na formách je zpátečnický ale když se vyvede báseň, která mě houpe a hladí rýmem, je to hezký jenže ten rým nesdělí víc, jen jinak tak |