Názory |
16.09.2006 05:31
Pitak
|
kolik třešní, tolik višní |
16.09.2006 21:02
stanislav
|
Vladimír Ochrana napsal(a): stanislav napsal(a): já nevim, proč jsem tyhle hlody vůbec čet... zábavy je tu čím dál míň, když už i Repulsovi je všecko jedno... jedinej Vích se svou myší, co cvičí, co ji neviděl, jak cvičí, mně zved náladu... Literra nemá problém s tipy, ale s tím, že je příšerně nudná... tys tady taky zrovna nepobavil :-) no. to ale přeci vůbec nevadí. nejsem tu jedinej, že jo. když se chceš dovopravdy pobavit, tak holt musíš žertovat sám, i kdyby to mělo být třeba nepřínosné, neřku-li bezpředmětné... hehe |
17.09.2006 13:45
Cekanka_ucekana
|
no tak já nemám problém s tipy, já mám problém s tím přehršlem držtiček a čísel, jsem přesvědčená, že to je prostě zbytečně překombinovaný :-) stejně nic a za žádných okolností nezaručí objektivitu hodnocení textů, to je prostě nesmysl :-) tak asi tak

abych pobavila |
17.09.2006 16:03
stanislav
|
tohle spíš vyděsí, než pobaví... ech! |
17.09.2006 17:05
aldebaran
|
Původně jsem chtěl navrhnout, aby se liteka objevila u dílka, které by mělo víc jak deset tipů, ale pak jsem si uvědomil, kolik děl má víc jak deset tipů a jejich kvality tomu neodpovídají. Bylo by možná dobré založit novou sekci, kde by se vždy udělal výběr toho nejlepšího v jednotlivých kategorií, co se tu za týden(měsíc) urodilo.
A nebo by tu byla varianta zrušit tu směsici smajlíků a nechat třeba pět symbolů: tip, rajče, literku, potěšilo, nepotěšilo. V těch se člověk líp orientuje. |
17.09.2006 19:26
Raimund Jezu
|
Tip zde nestratil smysl ale změnil se jeho význam:-) |
17.09.2006 20:30
Cekanka_ucekana
|
Raimund Jezu napsal(a): Tip zde nestratil smysl ale změnil se jeho význam:-) no tak to je škoda, že já jsem to nevěděla :-))))) teď už to vim a budu ty tipy brát úplně jinak :-))))) |
17.09.2006 20:44
Wopi
|
aldebaran napsal(a): Původně jsem chtěl navrhnout, aby se liteka objevila u dílka, které by mělo víc jak deset tipů, ale pak jsem si uvědomil, kolik děl má víc jak deset tipů a jejich kvality tomu neodpovídají. Bylo by možná dobré založit novou sekci, kde by se vždy udělal výběr toho nejlepšího v jednotlivých kategorií, co se tu za týden(měsíc) urodilo.
A nebo by tu byla varianta zrušit tu směsici smajlíků a nechat třeba pět symbolů: tip, rajče, literku, potěšilo, nepotěšilo. V těch se člověk líp orientuje. Bylo tady zaostřeno - a zhebnulo na nezájem... |
18.09.2006 06:02
Raimund Jezu
|
Wopi napsal(a): aldebaran napsal(a): Původně jsem chtěl navrhnout, aby se liteka objevila u dílka, které by mělo víc jak deset tipů, ale pak jsem si uvědomil, kolik děl má víc jak deset tipů a jejich kvality tomu neodpovídají. Bylo by možná dobré založit novou sekci, kde by se vždy udělal výběr toho nejlepšího v jednotlivých kategorií, co se tu za týden(měsíc) urodilo.
A nebo by tu byla varianta zrušit tu směsici smajlíků a nechat třeba pět symbolů: tip, rajče, literku, potěšilo, nepotěšilo. V těch se člověk líp orientuje. Bylo tady zaostřeno - a zhebnulo na nezájem... Hodnocení děl se skládá většinou z několika složek.Na jejich humusu postupně vykvétá nenápadná rostlinka obecného vkusu na tom, kterém serveru.Nevím, jakým způsobem upřednostnit hodnocení díla z esteteického a subjektivního hlediska tak, aby byla respektována svoboda tvorby.Bodové hodnocení ve mně vyvolává pocit známkování výkonu autora jako v krasobruslení.Na druhé straně si myslím, že zdejší systém znaků se opravdu v některých případech funkčně nedoplňuje nebo překrývá.Ale ," babo raď ", jak z toho ven, nic mne nenapadá..-) |
18.09.2006 06:45
Petrusha
|
len neskončime u udelovania známiek ako v škole, to by bolo myslím ešte horšie, ako tipiky a klikujúce myši
(u nás myši zásadne neklikujú ale pádia do najbližšej diery sa schovať, ale i to je šport) |
18.09.2006 08:50
Atalanta
|
Smajliky jsem si vypnula, nemam o ne zajem. Kdo je na tom podobne, muze to udelat taky. |
18.09.2006 08:56
Atalanta
|
Jinak tohle myslim nebyla diskuse o objektivite hodnoceni. Ale kdyz uz, tak aspon zopakuji svuj nazor psany vyse. Tohle je server PRO SETKAVANI AUTORU/CTENARU. Autory zajima, co si ctenari mysli o jejich dilech, ctenari chteji sdelit svuj dojem. K tomu tipy (a kdyztak i ty literky a rajcata) slouzi vyborne. Nejake vybery a zebricky, to jsou jen legracky navic. Nikdo tu prece netvrdi, ze maji nejakou vahu a vseobjektivni platnost. Kdyby se dejme tomu autorum pridelovala penezni odmena na zaklade "kvality" jejich del, pak by takovehle spory mely daleko vetsi smysl a ucel. Ale to, ze si muzeme kazdy mesic precist, kdo dostal nejvic tipu, je jen bonus navic, ne zakladni funkce serveru. |
18.09.2006 12:37
Vích
|
Já už si na smajly zvykl, na začátku jsem je považoval za degradaci hodnocení, teď už mi přijde snesitelný se tu na sebe vzájemně culit :)). Mám dojem, že podporují obecnou tendenci Literry k chatu a vzdalování se od "totálních uměleckých hodnot" - jen znovu podotýkám, že když se někdo dost neculí, tak mu hrozí vyhazov... |
18.09.2006 12:39
Wopi
|
Vích napsal(a): - jen znovu podotýkám, že když se někdo dost neculí, tak mu hrozí vyhazov... nojo, mudrlant opět promluvil |
18.09.2006 12:42
Vích
|
a potrefená husa zakejhala :)) |
18.09.2006 12:49
kastel
|
To je písmen pro písmena - a co byste vlastně tedy chtěli?
|
18.09.2006 12:51
Wopi
|
každej něco jinýho
a vo tom to je
:) |
18.09.2006 12:55
kastel
|
jo,jo - tomu se říká n-ego-ciace :o) |
18.09.2006 14:14
Shari
|
kastel napsal(a): a co byste vlastně tedy chtěli? všeličo :)
mňe osobne by len vyhovovalo trebárs to
keby bolo to číslo pri ikonke TIP výraznejšie ako ikonka sama
Trebárs nech sa ikonka zmení len na T
a číselko je viac bold
Ale budem spokojne spávať aj za tohto stavu
keďže tipmi sa orientujem len keď neviem čo od dobroty |
18.09.2006 18:44
mongolský_vlk
|
s tim souhlasim, vůbec mi to grafický hodnocení přijde takový nepovedený.... |