Téma #242
Autor:Alan Marceau
Fórum:
Pokec
Datum publikace:20.08.2006 21:31
Počet návštěv:4450
Počet názorů:88

Co teď poslouchám?

Vím, že toto není hudební server, ale chtěl bych zjistit nějaké tipy na dobrou hudbu... Nu?

Názory
06.09.2006 14:01
chudak
Shammann napsal(a):
Alan Marceau napsal(a):
Pila¨rka teď prej hrála na Trutnově...
Ta byla skvělá! Měla obrovskej kotel a myslím, že předvedla jeden z nejlepších výkonů na celým Trutnově! (lepší byli jen Prezidenti USA, Living Colour mě zklamali - absolutně nenazvučený, jejich slavnej kytarista hned v první písničce zkurvil sólo, basu měli děsně přehlušenou...)
I když jsou Presidenti moje srdeční záležitost, v Trutnově byli naprosto výjimeční. Dalo by se říci, že všechny trutnovské protagonisty předčili o parník.
08.09.2006 12:56
Shammann
chudak napsal(a):
Shammann napsal(a):
Alan Marceau napsal(a):
Pila¨rka teď prej hrála na Trutnově...
Ta byla skvělá! Měla obrovskej kotel a myslím, že předvedla jeden z nejlepších výkonů na celým Trutnově! (lepší byli jen Prezidenti USA, Living Colour mě zklamali - absolutně nenazvučený, jejich slavnej kytarista hned v první písničce zkurvil sólo, basu měli děsně přehlušenou...)
I když jsou Presidenti moje srdeční záležitost, v Trutnově byli naprosto výjimeční. Dalo by se říci, že všechny trutnovské protagonisty předčili o parník.
Naprostej souhlas...
23.09.2006 19:27
Leon Chameau
Tak tuto su moje oblubene veci, statistika dlhsie nedoplnena, ale hadam aj tak reprezentativne. Pytaj sa.
http://www.last.fm/user/LeonChameau
17.12.2006 15:43
asasiss
hej...ludia..pocuvate vsetci do jedneho skvelu hudbu...
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)