Téma #242
Autor:Alan Marceau
Fórum:
Pokec
Datum publikace:20.08.2006 21:31
Počet návštěv:4442
Počet názorů:88

Co teď poslouchám?

Vím, že toto není hudební server, ale chtěl bych zjistit nějaké tipy na dobrou hudbu... Nu?

Názory
25.08.2006 08:03
Chciplej Pes
Stare Placebo muzu...ale Coldplay? Slyseli jste tu novou desku?! Fakt nechutne...
25.08.2006 10:57
silent
no a co třeba Dog Faced Hermans? nebo Miranda Sex Garden? Legendary Pink DOts? světy taky snivé, ale mnohem nebezpečnější než RAdiohead (který teda taky můžu). Anebo ještě dryáčničtejší kabaret než Dresden Dolls v podobě Tiger Lillies? Ale Tornádo Lue taky doporučuju, i když čím starší deska, tím lepší...
25.08.2006 12:49
Vích
Dog Faced Hermans? to zní zajímavě, se na ně musím někde podívat. Jo Tiger Lillies, to je už klasika, ti mě taky dostávají
25.08.2006 13:01
Agrippina
To Sirius: Tak komerci já vůbec neřešim....Víš přišlo by mi normální dybys rekl že to neposloucháš protože se ti to nelíbí, ale proto že je to komerční?!? A co je to teda za důvod??
Mě se buď něco líbí nebo ne, a proto to buď poslouchám nebo ne. A v tom vidim že si i víc vážim diskofila kerej to tak cítí, než všechny ty stráášně alternativní lidi, kerý si na to jen hrajou...
25.08.2006 13:06
Hana
Agrippina napsal(a):
To Sirius: Tak komerci já vůbec neřešim....Víš přišlo by mi normální dybys rekl že to neposloucháš protože se ti to nelíbí, ale proto že je to komerční?!? A co je to teda za důvod??
Mě se buď něco líbí nebo ne, a proto to buď poslouchám nebo ne. A v tom vidim že si i víc vážim diskofila kerej to tak cítí, než všechny ty stráášně alternativní lidi, kerý si na to jen hrajou...
souhlas s tvým názorem... (ale siria mám ráda, odpouštím mu pomatené vyjadřování... :o))
25.08.2006 20:00
Vích
souhlas se Siriem, komerce je pro mě velmi málo uvěřitelná, nějak práškama vyhnaná
25.08.2006 20:05
Wopi
Proboha - komerce je všechno, co si neplatí muzikanti sami. Čili 99,9 procent toho, co se dá slyšet. A ten zbytek je z velké části dost nekvalitní.
25.08.2006 23:07
Vích

Asi máme Wopi různé úhly pohledu, popkultůra na Nově a klubovej život jsou dvě různý věci, to jsem měl na mysli.

25.08.2006 23:19
Vích
samozřejmě to chápu v tom druhým smyslu, nejsem žádný Klaus... platí to, co sleduji, pořád, kvalita je pro 5% populace, zbytku stačí veselé prdění ala Turbulenc...
26.08.2006 02:02
LISKA
teď zrovna poslouchám Stniga, Santanu a Stewarta, ale je to pocitovka .
26.08.2006 02:16
LISKA
holt se mi přehodila písmenka, Stinga je správně, hlavně , že se mi nepřehazují vyhybky
26.08.2006 18:39
Agrippina
No, Santanu už jsem dlouho neslyšela.....asi zas osvěžim svou paměť..:o)
27.08.2006 22:51
Alan Marceau
Santana: čím starší tím lepší (a nej nej nej je Soul Sacrifice živě na Woodstocku - nejlépe s videem). Tiger Lillies zkusím poslechnout, bude-li možnost, jelikož Dresden Dolls fakt žeru, ač je jich většina pomalejších... Mimo jiné se mi hrozně líbí Debussyho Dívka s vlasy jako len - znělka bývalé nedělní chvilky poezie...
28.08.2006 08:33
Sirius
Agrippina napsal(a):
Ale hovnajs, myslim, že zrovná já jsem tak poplatnej době, že vo nějakym strááášně alternativnim přístupu fakt nemůžu mluvit:) Nee, já to řekl asi trochu blbě. měl jsem na mysli, že to beru jako dost konzumní hudbu, i když ani tak to úplně neni. Mno, víte, co? Zapomeňte na to! :))) Ok, prostě se mi to moc nelíbí. Sypu si popel na hlavu:) Prostě jsem se špatně vjádřil, No:))
28.08.2006 09:55
Agrippina
Alan Marceau: Jojo, vidět Santanu na videu ve Woodstocku je fakt luxusní zážitek.....!!!!!
28.08.2006 21:37
Jan Zeman
Já mohu doporučit The Manhattan Transfer (vokal jazz), Rebeccu Pidgeon nebo Morcheebu...
28.08.2006 23:49
Wopi
jo a ještě taky posloucham sebe (jako správnej egocentrik)
29.08.2006 13:13
Agrippina
to Jan Zeman: A dalo by se to ňák sehnat na netu (The Manhattan Transfer )? programy typu Bearshare už radši nepoužívám tak nevim.....
29.08.2006 16:58
Jan Zeman
Agrippina napsal(a):
to Jan Zeman: A dalo by se to ňák sehnat na netu (The Manhattan Transfer )? programy typu Bearshare už radši nepoužívám tak nevim.....
Tím si nejsem jistý. Občas používám Strong DC++ a nikdy jsem na to ještě nenarazil. CD, které mám doma, jsem sehnal až v Americe přes známého.
29.08.2006 17:08
Wopi
dvoucd anthology s 39 tracky je na audio3.cz (470 korun ovšem)
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)