Téma #239 |
Autor: | Dagoneth |
Fórum: |
Datum publikace: | 15.08.2006 20:15 |
Počet návštěv: | 3423 |
Počet názorů: | 233 |
Co dokáže změnit charakter člověka? |
Chtěl jsem to udělat jako anketu...ale škoda že to nejde, je to otázka která má svý kouzlo:-)))
Nabídka odpovědí:
a)Utrpení
b)Láska
c)Nenávist
d)Smrt
e)Zrada
f)Strach
g)Víra
h)Bohatství
i)Moc
j)Nic |
|
Počet úprav: 3, naposledy upravil(a) 'Dagoneth': 15.08.2006 20:26.
Názory |
27.08.2006 10:57
Cekanka_ucekana
|
Urvisu napsal(a): Do teď kurvila rozhovory jenom Konvalina. Tady jsi jeden zajímavej rozhovor zkurvila Ty, Čekanko :o) pořád tě to baví? |
27.08.2006 11:00
Cekanka_ucekana
|
Monty s tebou přestala ten rozhovor výst, protože já jsem do něj vstoupila pitomou a plytkou poznámkou? Tak já se ti omlouvám, ó, velký Urvisu, omlouvám se za svou hloupost a plytkost, holt jsem taková, s tim nic nenadělá, ani velký Urvisu, ani nikdo jinej |
27.08.2006 11:01
Cekanka_ucekana
|
tak proč to děláš, když tě to nebaví? a už jsi mě urazil dost |
27.08.2006 11:04
Cekanka_ucekana
|
Urvisu napsal(a): Kašlu na Tvoje omluvy, nemám chuť donekonečna něco omlouvat, ztrácet čas... o ztrátách času byl náš rozhovor. Nemám a nechci mít na Tebe čas... a budu se podle toho chovat :o) zaplaťpánbu kdy začneš? |
27.08.2006 11:08
Cekanka_ucekana
|
Urvisu napsal(a): Až se budeš rozplácnutá slínat ze zdi :o)... to půjde hravě a rychle. no, rychle to nebud, já teď nemám čas, pokračovat můžeme zase někdy jindy |
27.08.2006 11:12
Cekanka_ucekana
|
buď si jistej, že nedopovim
a všem se omlouvám, já jsem z tohohle rozhovoru ale fakt nemohla zdrhnout, nerada jsem za zbabělce |
27.08.2006 11:17
Cekanka_ucekana
|
Urvisu napsal(a): Nikam jsi nezdrhla... vykopnul jsem tě obloukem :o)... do zadku.
Btw... ále dopovíš, a ráda... a na povel :o)
víš co, děsně se mi chce něco říct, děsně moc, ráda bych ti řekla, co si o tobě myslim, ale neřeknu to, protože nejsem jako ty ale jestli si myslíš, že budu skákat, jak ty budeš pískat, tak nebudu, já sice mám ráda dominantní chlapy, ale CHLAPY, víš
to je vše |
27.08.2006 18:26
Cekanka_ucekana
|
Tak vidíš, Davide, já prostě mám dobrej charakter, ale když narazím na hulváta, zatmí se mi před očima a mám tisíc chutí hulvátovi rozpárat břicho odzhora dolu tupým nožem, ale protože mám dobrej charakter, řeknu si, že nikdo se jako zmetek nenarodí, že když se jako zmetek někdo chová, tak mu musel někdo moc ublížit a je mi zmetka líto a chce se mi ho konejšit, ňuňuťuťu a u toho mu urvat tu úpně zbytečnou hlavu :-)))))) ale tím se můj charakter vůbec nemění, mám dobrej charakter, tim bych prokázala službu nešťastnýmu zmetkovi i jeho okolí :-) |
27.08.2006 20:21
Cekanka_ucekana
|
Nepleť se mi do rozhovoru, Urvisu |
27.08.2006 20:33
Cekanka_ucekana
|
Urvisu napsal(a): Celou dobu jsi jen čekala, slintala, chvěla se vztekem... nesnášíš, když se chlap baví hezky se ženou... potřebuješ vidět chlapy jako parchanty... přemýšlela jsi o tom, jak mně vyprovokovat :o)... přehrál jsem ti komedii. Spokojená? :o) taky ses se mnou hezky bavil :-))))) loudils moje telefonní číslo :-))) do divadla prej jsi mě chctěl pozvat :-))))) no, ještěže jsem se nelapla :-) nejspíš bych to telefonní číslo potom mohla zlikvidovat, viď :-) komedii hraješ furt a je mi úplně jedno, co si člověk jako ty o mně myslí :-) ty nejsi chlap, Urvisu :-) čili se bav s kym chceš jak chceš Jsi nemocný člověk, Urvisu, potřebuješ psychiatra |
27.08.2006 21:19
Cekanka_ucekana
|
pleteš se, Urvisu, já si o chlapech nic špatnýho nemyslim, mám dokonce chlapy radši, než ženský, ale chlapy, ty se nepočítáš, ty seš při dobrý vůli akorát šašek a tvoje lekce nepotřebuju, možná je potřebuješ ty, tož dobrá, realizuj se, ale pokud možno, mě už vynech
nemám tě ráda, Urvisu |
27.08.2006 21:41
ahoj
|
Cekanka_ucekana napsal(a): nemám tě ráda, Urvisu Jako bys měla někdy na vybranou, Čekanko :o)
Urvisu |
27.08.2006 21:44
Cekanka_ucekana
|
ahoj napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): nemám tě ráda, Urvisu Jako bys měla někdy na vybranou, Čekanko :o) Urvisu já mám vždycky na vybranou,Urvisu a vybrala jsem si |
27.08.2006 21:45
ahoj
|
Nemáš. Lžeš :o) |
28.08.2006 18:56
Lucyinka
|
Mohu se zeptat, proč nebyla kvůli tomuto rozhovoru zablokována i Čekanka? |
28.08.2006 19:21
Cekanka_ucekana
|
Lucyinka napsal(a): Mohu se zeptat, proč nebyla kvůli tomuto rozhovoru zablokována i Čekanka? hmmm, zajímavá otázka, jakej uvádíš důvod? |
28.08.2006 19:30
Lucyinka
|
Cekanka_ucekana napsal(a): hmmm, zajímavá otázka, jakej uvádíš důvod? Důvodem k zablokování Urvise bylo (podle Rady) nevybíravé urážení ostatních uživatelů. Dle mého názoru jste se tu předvedli naprosto stejně, když jeden, tak proč ne druhý? |
28.08.2006 19:35
Cekanka_ucekana
|
Lucyinka napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): hmmm, zajímavá otázka, jakej uvádíš důvod? Důvodem k zablokování Urvise bylo (podle Rady) nevybíravé urážení ostatních uživatelů. Dle mého názoru jste se tu předvedli naprosto stejně, když jeden, tak proč ne druhý? myslim, že jsme se nepředvedli stejně, myslim, že on začal a provokoval tak dlouho, až se mu podařilo dostat i něco ze mě, nejsem totiž ze železa a on to moc dobře ví, navíc on byl v podmínce, kdežto já nikoliv s krávama začal on a já nemám ráda, když o mně někdo řiká, že jsem hlupák a kráva myslim, že jsem vydržela dost dlouho |
28.08.2006 19:36
Cekanka_ucekana
|
ale kdyžtak to radě navrhni, ať mě zablokujou |
28.08.2006 19:38
Wopi
|
Lucyinka napsal(a): Mohu se zeptat, proč nebyla kvůli tomuto rozhovoru zablokována i Čekanka? Protože Čekanka nebyla v podmínce, Čekanka nepsala nové uživatelce, která se tu rozkoukávala, že je komunistická štětka, Čekanka nepsala Břízovi a několika dalším, že jsou klerofašističtí zmrdi, neposílala nikoho do prdele a neposílala nikomu urážlivé zprávy. Krom toho je výrazný rozdíl v tom, co píše ona a co on.
A pokud se příště budeš opravdu ptát, pošli avízo. |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|