Názory |
26.08.2006 21:07
Cekanka_ucekana
|
Urvisu napsal(a): Takhle mi to už stačí, Monty. Máš skvělý cíl, celý život se však pro něj žít nedá (pokud dovolíš, vím to)... dá se však na něj dosáhnout a dojít uspokojení. Holky to mají težší, protože muži si poměrně snadno najdou výborné partnerky i v pozdějším věku. Holky musí daleko více šetřit časem... při takové pouti totiž nesmíš brát na nic ohled, na nikoho a takyže se to vyplácí. Vím, co bych udělal na Tvém místě já. Ale to není nic příjemného. nevíš, pro co kdo může a nemůže žít, každej jsme jinej, víš :-) |
26.08.2006 21:41
Cekanka_ucekana
|
Urvisu napsal(a): Nepleť se mi do rozhovoru, Čekanko. myslim, že tady se můžu plýst kam chci, jsi na veřejným prostranství, navíc se nedržíš tématu, takže by se to taky autorovi nemuselo líbit |
26.08.2006 22:18
Cekanka_ucekana
|
Urvisu napsal(a): Táhni do hajzlu z mých rozhovů, Čekanko... pokud jsi nerozuměla slušně zformulované prosbičce :o) to nebyla prosbička, ale rozkaz a já rozkazy neposlouchám že seš hulvát mě nepřekvapuje, přesto...no nic |
26.08.2006 22:20
Cekanka_ucekana
|
tohle je veřejná diskuse a vedete tu veřejnej rozhovor, avíza choděj spoustě lidí, který si to můžou přečíst, jestli chceš výst s monty soukromej rozhovor, doporučuju se přemístit do zpráv |
26.08.2006 22:22
Cekanka_ucekana
|
Urvisu napsal(a): Nejsem hulvát... jen už nechci donekonečna ztrácet svůj čas debatami anebo šarvátkami s hlupáky. Do cizích rozhovorů se nevstupuje, Čekanko. seš hulvát, dokazuješ to sám hlavně, že ty si připadáš chytře, to je důležitý, já ti to brát nebudu |
26.08.2006 22:26
Cekanka_ucekana
|
já nežárlim, nemám na co a kašlu na to, co ty mi přikazuješ |
26.08.2006 22:31
Cekanka_ucekana
|
Urvisu napsal(a): Nic ti nepřikazuju, dej si ještě panáka... nálada se ti nespraví, ale budeš o něco méně přecitlivělá. myslim, že alkoholem si léčej svý komplexy jiný lidi, já ne |
26.08.2006 22:46
Cekanka_ucekana
|
Urvisu napsal(a): Fajn, tak jsme si nakonec porozuměli, dohodli jsme se. Děkuji. neni zač, nesdílim tvuj názor |
27.08.2006 01:45
Cekanka_ucekana
|
Urvisu napsal(a): Kašlu na to, co sdílíš. Poděkoval jsem Ti za ukončení nesmyslné výměny vzkazů. tu nesmyslnou výměnu jsi začal ty, kdybys muj příspěvek do diskuse jednoduše přešel mlčením, nemuseli jsme se zdržovat |
27.08.2006 10:39
Cekanka_ucekana
|
Začal (26.8.2006 21:11) hele, děsně se snažíš, ale nejde ti to, nikdo ti neuvěří a rozhodně ty nejseš ten, kdo tady bude řikat tečka :-))))) na to zapomeň :-) dizidente :-))))))
jo ten sebevědomej muž máš bejt ty? a kdo má bejt ten krypl, kterej mi ublížil? Jarda? To už je dávno, to už nebolí. A proč se o tom v týhle diskusi zmiňuješ, to má bejt neplytký a k věci? A ty rozhoduješ, co mi prospěje? Nemám se ti náhodou klanět? Přijde ti tenhle rozhovor jako veliká legrace? |
27.08.2006 10:57
Cekanka_ucekana
|
Urvisu napsal(a): Do teď kurvila rozhovory jenom Konvalina. Tady jsi jeden zajímavej rozhovor zkurvila Ty, Čekanko :o) pořád tě to baví? |
27.08.2006 11:00
Cekanka_ucekana
|
Monty s tebou přestala ten rozhovor výst, protože já jsem do něj vstoupila pitomou a plytkou poznámkou? Tak já se ti omlouvám, ó, velký Urvisu, omlouvám se za svou hloupost a plytkost, holt jsem taková, s tim nic nenadělá, ani velký Urvisu, ani nikdo jinej |
27.08.2006 11:01
Cekanka_ucekana
|
tak proč to děláš, když tě to nebaví? a už jsi mě urazil dost |
27.08.2006 11:04
Cekanka_ucekana
|
Urvisu napsal(a): Kašlu na Tvoje omluvy, nemám chuť donekonečna něco omlouvat, ztrácet čas... o ztrátách času byl náš rozhovor. Nemám a nechci mít na Tebe čas... a budu se podle toho chovat :o) zaplaťpánbu kdy začneš? |
27.08.2006 11:08
Cekanka_ucekana
|
Urvisu napsal(a): Až se budeš rozplácnutá slínat ze zdi :o)... to půjde hravě a rychle. no, rychle to nebud, já teď nemám čas, pokračovat můžeme zase někdy jindy |
27.08.2006 11:12
Cekanka_ucekana
|
buď si jistej, že nedopovim
a všem se omlouvám, já jsem z tohohle rozhovoru ale fakt nemohla zdrhnout, nerada jsem za zbabělce |
27.08.2006 11:17
Cekanka_ucekana
|
Urvisu napsal(a): Nikam jsi nezdrhla... vykopnul jsem tě obloukem :o)... do zadku.
Btw... ále dopovíš, a ráda... a na povel :o)
víš co, děsně se mi chce něco říct, děsně moc, ráda bych ti řekla, co si o tobě myslim, ale neřeknu to, protože nejsem jako ty ale jestli si myslíš, že budu skákat, jak ty budeš pískat, tak nebudu, já sice mám ráda dominantní chlapy, ale CHLAPY, víš
to je vše |
27.08.2006 18:26
Cekanka_ucekana
|
Tak vidíš, Davide, já prostě mám dobrej charakter, ale když narazím na hulváta, zatmí se mi před očima a mám tisíc chutí hulvátovi rozpárat břicho odzhora dolu tupým nožem, ale protože mám dobrej charakter, řeknu si, že nikdo se jako zmetek nenarodí, že když se jako zmetek někdo chová, tak mu musel někdo moc ublížit a je mi zmetka líto a chce se mi ho konejšit, ňuňuťuťu a u toho mu urvat tu úpně zbytečnou hlavu :-)))))) ale tím se můj charakter vůbec nemění, mám dobrej charakter, tim bych prokázala službu nešťastnýmu zmetkovi i jeho okolí :-) |
27.08.2006 20:21
Cekanka_ucekana
|
Nepleť se mi do rozhovoru, Urvisu |
27.08.2006 20:33
Cekanka_ucekana
|
Urvisu napsal(a): Celou dobu jsi jen čekala, slintala, chvěla se vztekem... nesnášíš, když se chlap baví hezky se ženou... potřebuješ vidět chlapy jako parchanty... přemýšlela jsi o tom, jak mně vyprovokovat :o)... přehrál jsem ti komedii. Spokojená? :o) taky ses se mnou hezky bavil :-))))) loudils moje telefonní číslo :-))) do divadla prej jsi mě chctěl pozvat :-))))) no, ještěže jsem se nelapla :-) nejspíš bych to telefonní číslo potom mohla zlikvidovat, viď :-) komedii hraješ furt a je mi úplně jedno, co si člověk jako ty o mně myslí :-) ty nejsi chlap, Urvisu :-) čili se bav s kym chceš jak chceš Jsi nemocný člověk, Urvisu, potřebuješ psychiatra |