Téma #239
Autor:Dagoneth
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:15.08.2006 20:15
Počet návštěv:3425
Počet názorů:233

Co dokáže změnit charakter člověka?
Chtěl jsem to udělat jako anketu...ale škoda že to nejde, je to otázka která má svý kouzlo:-)))

Nabídka odpovědí:

a)Utrpení
b)Láska
c)Nenávist
d)Smrt
e)Zrada
f)Strach
g)Víra
h)Bohatství
i)Moc
j)Nic

Počet úprav: 3, naposledy upravil(a) 'Dagoneth': 15.08.2006 20:26.

Názory
26.08.2006 18:22
Monty
Cekanka_ucekana napsal(a):
tak ho ber za kámoše, dyk je s nim děsná prdel, je chytrej a má báječný nápady
a teď zrovna místo toho, co tu vedeš tuhle plodnou debatu, jste mohli malovat domečky na zeď v ložnici, tatínek by měl radost :-)))))
A já ho neberu za kámoše? :o)
Jenže holt žádnýho kámoše nechci mít na krku 24 hodin denně, to je to. :o(
26.08.2006 18:35
Cekanka_ucekana
Monty napsal(a):
nebo asi tak - když rodiče dítě odložej jednou za měsíc, protože chtěj jít na fesťák, nebo někam jinam, kam neni vhodný tahat malý děti, tak ok, to je v pořádku, i rodiče maj mít svuj život a děti se musej učit to respektovat, ale když je rodiče odkládaj furt, tak to dobře neni
Asi ne, ale dítě má dva rodiče, že jo. Takže mi přijde správný, když se o tu věci kolem rozdělej, než aby jeden padal na hubu a byl vzteklej z toho, že na sebe nemá naprosto žádnej čas a druhej si užíval, jen když se mu chce. Tejden má sedm dní, měsíc má 28 až 31. Stanoví se prostě nějakej rozvrh a nazdar. Dva dny ty, dva dny já a dva dny společně, jeden den je v luftě pro nečekaný události. Třeba.
tak si napište rozpis, přilepte ho na lednici a řiďte se podle něj, to je dobrá a osvědčená metoda na jakýkoliv práce v domácnosti, kde žijou minimálně dva lidi :-)))

Monty napsal(a):
tak ho ber za kámoše, dyk je s nim děsná prdel, je chytrej a má báječný nápady
a teď zrovna místo toho, co tu vedeš tuhle plodnou debatu, jste mohli malovat domečky na zeď v ložnici, tatínek by měl radost :-)))))
A já ho neberu za kámoše? :o) Jenže holt žádnýho kámoše nechci mít na krku 24 hodin denně, to je to. :o(
no jo, ale když von se toho Stáníka na tohle nikod neptal a on se, bohužel, narodil jako malej :-)
26.08.2006 19:37
Monty
Urvisu napsal(a):
Monty, tvému rozpoložení rozumím... způsobem, jak oněm v ideálu hovoříš, žiju více, než deset let, potřeboval jsem spoustu času sám pro sebe. Po lásce však toužím a mám ji :o), prožívat lásku je vždy dobré pro kuráž, pro duševní energii. Otázkou pro mne zůstává, proč to dítě v současnosti máš, proč jsi do toho šla?
Protože jsem si myslela, že se o něj bude starat jeho otec, kterej ho chtěl... přišlo mi to i pochopitelný, nemá takový vztah k práci, není workoholik, nemá takovou potřebu žít na plný pecky... jenže jsem si to holt malovala moc růžově. Standa chtěl sice dítě, ale k němu i tu matku a chůvu. Což jsme si nestačili jaksi včas ujasnit, protože jsem přišla do jinýho stavu po dvou měsících společnýho chození.
A krom toho nemám zrovna kladnej vztah k potratům. Kdybych někdy čekala dítě s chlapem, kterej by ho nechtěl, dala bych ho nejspíš k adopci...
26.08.2006 19:40
Monty
no jo, ale když von se toho Stáníka na tohle nikod neptal a on se, bohužel, narodil jako malej :-)
Jo, já vím. Ale řekni mi, co je horší - žít v permanentní depresi z toho, že nemůžu fungovat tak, jak chci, což se na dítě přenáší, nebo bejt sice jednou nohou v tahu, ale když s ním budu, tak s ním budu naplno?
26.08.2006 20:20
Cekanka_ucekana
Monty napsal(a):
Jo, já vím. Ale řekni mi, co je horší - žít v permanentní depresi z toho, že nemůžu fungovat tak, jak chci, což se na dítě přenáší, nebo bejt sice jednou nohou v tahu, ale když s ním budu, tak s ním budu naplno?
to už jsem ti řekla, že je důležitý, abys byla v pohodě, že vystressovaná matka by mu asi nebyla k ničemu, ale pak by bylo fajn, kdybys s nim skutečně naplno byla
mělas ho dát k adopci mně :-))))
26.08.2006 20:26
Monty
to už jsem ti řekla, že je důležitý, abys byla v pohodě, že vystressovaná matka by mu asi nebyla k ničemu, ale pak by bylo fajn, kdybys s nim skutečně naplno byla
mělas ho dát k adopci mně :-))))
Jo, já bych ti ho i k adopci dala, akorát že by s tím asi nesouhlasil Standa, že jo. :o)
Psala jsem, že bych dala k adopci dítě bez funkčního otce. :o)
26.08.2006 20:32
Cekanka_ucekana
no a taky jsi mě ještě neznala :-)))))
a proč by Standa nesouhlasil, sakra? měl by chtít pro svoje dítě to nejlepší :-))))))
26.08.2006 20:48
Monty
Urvisu napsal(a):
Ta vnitřní samota, Monty, velká knihovna a vlastní svět... to je Tvým obecným životním cílem, je ti příjemné takové rozpoložení anebo to cítíš jen jako určitou etapu, chceš něčeho konkrétního dosáhnout a pak poněkud vypustit?
Myslím, že obecným životním cílem, ale v tomhle člověk nikdy nemůže mít jistotu. Vím, že bych to chtěla, že jsem to chtěla vždycky... ale těžko říct, co by bylo, kdybych toho dosáhla a měla to pět, deset let... v každém případě mi tahle fáze chybí a mám pocit, že dokud ji nezrealizuji, nemůžu se nikam dál posunout...
26.08.2006 20:49
Monty
a proč by Standa nesouhlasil, sakra? měl by chtít pro svoje dítě to nejlepší :-))))))
Tak se ho zeptej, jestli bude souhlasit! :o)))
26.08.2006 20:51
Cekanka_ucekana
Monty napsal(a):
Tak se ho zeptej, jestli bude souhlasit! :o)))
tak jo, já to s nim proberu :-)))))
26.08.2006 21:07
Cekanka_ucekana
Urvisu napsal(a):
Takhle mi to už stačí, Monty. Máš skvělý cíl, celý život se však pro něj žít nedá (pokud dovolíš, vím to)... dá se však na něj dosáhnout a dojít uspokojení. Holky to mají težší, protože muži si poměrně snadno najdou výborné partnerky i v pozdějším věku. Holky musí daleko více šetřit časem... při takové pouti totiž nesmíš brát na nic ohled, na nikoho a takyže se to vyplácí. Vím, co bych udělal na Tvém místě já. Ale to není nic příjemného.
nevíš, pro co kdo může a nemůže žít, každej jsme jinej, víš :-)
26.08.2006 21:41
Cekanka_ucekana
Urvisu napsal(a):
Nepleť se mi do rozhovoru, Čekanko.
myslim, že tady se můžu plýst kam chci, jsi na veřejným prostranství, navíc se nedržíš tématu, takže by se to taky autorovi nemuselo líbit
26.08.2006 22:18
Cekanka_ucekana
Urvisu napsal(a):
Táhni do hajzlu z mých rozhovů, Čekanko... pokud jsi nerozuměla slušně zformulované prosbičce :o)
to nebyla prosbička, ale rozkaz a já rozkazy neposlouchám
že seš hulvát mě nepřekvapuje, přesto...no nic
26.08.2006 22:20
Cekanka_ucekana
tohle je veřejná diskuse a vedete tu veřejnej rozhovor, avíza choděj spoustě lidí, který si to můžou přečíst, jestli chceš výst s monty soukromej rozhovor, doporučuju se přemístit do zpráv
26.08.2006 22:22
Cekanka_ucekana
Urvisu napsal(a):
Nejsem hulvát... jen už nechci donekonečna ztrácet svůj čas debatami anebo šarvátkami s hlupáky. Do cizích rozhovorů se nevstupuje, Čekanko.
seš hulvát, dokazuješ to sám
hlavně, že ty si připadáš chytře, to je důležitý, já ti to brát nebudu
26.08.2006 22:26
Cekanka_ucekana
já nežárlim, nemám na co a kašlu na to, co ty mi přikazuješ
26.08.2006 22:31
Cekanka_ucekana
Urvisu napsal(a):
Nic ti nepřikazuju, dej si ještě panáka... nálada se ti nespraví, ale budeš o něco méně přecitlivělá.
myslim, že alkoholem si léčej svý komplexy jiný lidi, já ne
26.08.2006 22:46
Cekanka_ucekana
Urvisu napsal(a):
Fajn, tak jsme si nakonec porozuměli, dohodli jsme se. Děkuji.
neni zač, nesdílim tvuj názor
27.08.2006 01:45
Cekanka_ucekana
Urvisu napsal(a):
Kašlu na to, co sdílíš. Poděkoval jsem Ti za ukončení nesmyslné výměny vzkazů.
tu nesmyslnou výměnu jsi začal ty, kdybys muj příspěvek do diskuse jednoduše přešel mlčením, nemuseli jsme se zdržovat
27.08.2006 10:39
Cekanka_ucekana

Začal (26.8.2006 21:11)
hele, děsně se snažíš, ale nejde ti to, nikdo ti neuvěří
a rozhodně ty nejseš ten, kdo tady bude řikat tečka :-))))) na to zapomeň :-) dizidente :-))))))

jo ten sebevědomej muž máš bejt ty? a kdo má bejt ten krypl, kterej mi ublížil? Jarda? To už je dávno, to už nebolí. A proč se o tom v týhle diskusi zmiňuješ, to má bejt neplytký a k věci? A ty rozhoduješ, co mi prospěje? Nemám se ti náhodou klanět? Přijde ti tenhle rozhovor jako veliká legrace?

[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)