Téma #239
Autor:Dagoneth
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:15.08.2006 20:15
Počet návštěv:3418
Počet názorů:233

Co dokáže změnit charakter člověka?
Chtěl jsem to udělat jako anketu...ale škoda že to nejde, je to otázka která má svý kouzlo:-)))

Nabídka odpovědí:

a)Utrpení
b)Láska
c)Nenávist
d)Smrt
e)Zrada
f)Strach
g)Víra
h)Bohatství
i)Moc
j)Nic

Počet úprav: 3, naposledy upravil(a) 'Dagoneth': 15.08.2006 20:26.

Názory
28.08.2006 21:11
adelka
Co může změnit charakter? Co já vím:o) Možná že nic.....
Ale behaviorismus je taky potvůrka částečně pravdivá. A všechny body od a do j můžou být souhrnně označeny termínem Život:o)) No a ten prostě učí člověka jednat:o)
28.08.2006 21:17
Lucyinka
Cekanka_ucekana napsal(a):
tohle je skutečně o ničem :-))))) možná ho znáš JINAK, ale to nic nezmění na skutečnosti, že seš jediná, nebo jedna z velmi mála a to je námět na přemejšlení bych řekla :-))))) alenakonec jak jinak, když tu čteš ty krávy :-))))) seš jeho sympatizantka a to ti neni ku prospěchu, alespoň v mejch očích :-) místo, co bys měla domlouvat jemu, aby se choval k ženám slušně, obracíš se proti napadenejm.....no, tak jo, asi se k sobě hodíte :-)))))
Máš pravdu, že je to o ničem. Neobracím se proti tobě, neurážím tě, pokud sis všimla, tak se Urvisa ani nezastávám. Jenom jsem se zeptala, proč se tobě a jemu neměří stejným metrem. To je všechno. Už to nechci řešit, nemá to smysl.
28.08.2006 21:21
Cekanka_ucekana
měří
on mě urazil jako první, to ti ale asi nestačí
28.08.2006 21:24
Wopi
Měří. Viz 19:38. Víc nemá cenu to pořád pitvat. V mrtvole se krve nedořežete.
28.08.2006 21:32
adelka
Lucyinka napsal(a):
Wopi: Avízo Ti přišlo. Měl jsi nastavené sledování diskuze, schválně jsem to ještě kontrolovala.

Nikoho neobhajuju, jenom se ptám. Nemyslím si, že by si Čekanka a Urvisu měli co vyčítat co se týče vulgarity jejich příspěvků... Jestli ji on nazval krávou a ona jeho debilem už je jenom slovíčkaření. Není to třeba tak čistě náhodou tím, že máte na Urvisa pifku? :-) Wopi, nafukuješ to.

Čeky, nech si ten shovívavý tón, děkuji. :-)
To Lucynka
Prosímtě jaký vulgarity příspěvků? Víš vono....se asi na všechno dá dívat fůrou pohledů a pokud někdo najde krásu jen v lučním kvítí, slunci a lásce tak ..no jeho pojetí
Ale poměrně dost produktů lidského vnitřku je právě v hovně..

To Urvisu

A "Bjééž domu Ivane, čeká tě Natasha, Natasha, Natasha..."
A táhni i s tím čuníkem. Nebo zas chceš debakl? Teda zopakovat si diskusní debakl?
Ale Ivánku náš, copak děláš?
28.08.2006 21:39
Wiki
Lucyinka napsal(a):
Wopi: Avízo Ti přišlo. Měl jsi nastavené sledování diskuze, schválně jsem to ještě kontrolovala.

Nikoho neobhajuju, jenom se ptám. Nemyslím si, že by si Čekanka a Urvisu měli co vyčítat co se týče vulgarity jejich příspěvků... Jestli ji on nazval krávou a ona jeho debilem už je jenom slovíčkaření. Není to třeba tak čistě náhodou tím, že máte na Urvisa pifku? :-) Wopi, nafukuješ to.

Čeky, nech si ten shovívavý tón, děkuji. :-)
Lucy, on je docela rozdíl mezi nechutným útokem a snahou ublížit a vyprovokovat za každou cenu a mezi přiměřenou obranou.....
kdo chce, ten vidí....
28.08.2006 21:43
adelka
Čeky to že jsem se tu v souvislosti s vulgaritou tvých děl zmínila o hovně není urážka:o)
Víš, vono hovno je pro mě něco jako hrouda zlata...těžký a ryzí:))
28.08.2006 21:45
Cekanka_ucekana
Wiki napsal(a):
Lucy, on je docela rozdíl mezi nechutným útokem a snahou ublížit a vyprovokovat za každou cenu a mezi přiměřenou obranou..... kdo chce, ten vidí....
Wiki a že byla přiměřená, žejo! Já se fakt snažila! Už jenom proto, že mi bylo jasný, že přesně o to mu jde, abych spustila taky. CHE
28.08.2006 21:46
Cekanka_ucekana
adelka napsal(a):
Čeky to že jsem se tu v souvislosti s vulgaritou tvých děl zmínila o hovně není urážka:o) Víš, vono hovno je pro mě něco jako hrouda zlata...těžký a ryzí:))
hovno je důležitej produkt lidskýho těla, jde z něj přečíst, jestli je člověk zdravej
28.08.2006 21:49
adelka
adelka napsal(a):
Čeky to že jsem se tu v souvislosti s vulgaritou tvých děl zmínila o hovně není urážka:o) Víš, vono hovno je pro mě něco jako hrouda zlata...těžký a ryzí:))
hovno je důležitej produkt lidskýho těla, jde z něj přečíst, jestli je člověk zdravej
Jako jestli vyprodukoval to správné nestravitelno?

Jé čeky my filosofujem viď? To jsme asi inteligentní, filosofovat dokážou pouze inteligentní lidé.

Jé nejsme my náhodou inteligentní?
28.08.2006 21:53
Cekanka_ucekana
já ne
28.08.2006 22:00
adelka
já ne
Já taky ne. Já jsem tak inteligentní, že se podle mě daj dělat testy neinteligence.

Testy neinteligence se vytvářej tak, že kladu votázky a kdo odpoví k věci tak vypad.....
28.08.2006 22:04
Cekanka_ucekana
adelka napsal(a):
já ne
Já taky ne. Já jsem tak inteligentní, že se podle mě daj dělat testy neinteligence. Testy neinteligence se vytvářej tak, že kladu votázky a kdo odpoví k věci tak vypad.....
to nemá logiku
29.08.2006 19:52
adelka
adelka napsal(a):
já ne
Já taky ne. Já jsem tak inteligentní, že se podle mě daj dělat testy neinteligence. Testy neinteligence se vytvářej tak, že kladu votázky a kdo odpoví k věci tak vypad.....
to nemá logiku
ale má to nelogiku a to je wono
30.08.2006 14:27
Aki
v nabídce chybí K)... korespondence c čekankou... :o)))

ale pokud si mám vybrat, tak jedině H), I), jinak J) :o))
30.08.2006 14:28
Cekanka_ucekana
Aki napsal(a):
v nabídce chybí K)... korespondence c čekankou... :o))) ale pokud si mám vybrat, tak jedině H), I), jinak J) :o))
tobě korespondence se mnou mění charakter? :-))))) a k dobrýmu, nebo se z tebe stává zvíře? :-)))))
30.08.2006 14:36
Aki
čeky: samozřejmě, že ze mě děláš zvíře :o) a radši se ani neptaj, jaký... :o))
30.08.2006 14:39
Cekanka_ucekana
Aki napsal(a):
čili se ptám: Jaký zvíře z tebe dělám? a vystavuju se nebezpečí, že řekneš žížalu...třeba
30.08.2006 14:43
Aki
Aki napsal(a):
čili se ptám: Jaký zvíře z tebe dělám? a vystavuju se nebezpečí, že řekneš žížalu...třeba
myslím, že to bude lemur... nebo tak něco... občas si taky připadám jako berneška... nejspíš rudokrká... :o))
30.08.2006 14:46
Cekanka_ucekana
Aki napsal(a):
Aki napsal(a):
lemur???????? Bože, to je horší, než žížala! já to věděla.....jdu radši spát :-)))))

myslím, že to bude lemur... nebo tak něco... občas si taky připadám jako berneška... nejspíš rudokrká... :o))
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)