Téma #239 |
Autor: | Dagoneth |
Fórum: |
Datum publikace: | 15.08.2006 20:15 |
Počet návštěv: | 3421 |
Počet názorů: | 233 |
Co dokáže změnit charakter člověka? |
Chtěl jsem to udělat jako anketu...ale škoda že to nejde, je to otázka která má svý kouzlo:-)))
Nabídka odpovědí:
a)Utrpení
b)Láska
c)Nenávist
d)Smrt
e)Zrada
f)Strach
g)Víra
h)Bohatství
i)Moc
j)Nic |
|
Počet úprav: 3, naposledy upravil(a) 'Dagoneth': 15.08.2006 20:26.
Názory |
28.08.2006 19:41
Cekanka_ucekana
|
Wopi napsal(a): Lucyinka napsal(a): Mohu se zeptat, proč nebyla kvůli tomuto rozhovoru zablokována i Čekanka? Protože Čekanka nebyla v podmínce, Čekanka nepsala nové uživatelce, která se tu rozkoukávala, že je komunistická štětka, Čekanka nepsala Břízovi a několika dalším, že jsou klerofašističtí zmrdi, neposílala nikoho do prdele a neposílala nikomu urážlivé zprávy. Krom toho je výrazný rozdíl v tom, co píše ona a co on. A pokud se příště budeš opravdu ptát, pošli avízo. nezlob se na ni, je mladá, asi ještě nepozná otevřenou provokaci od obrany :-) |
28.08.2006 19:44
Wopi
|
Nezlobím, odpovídám. :) |
28.08.2006 19:45
Cekanka_ucekana
|
Wopi napsal(a): Nezlobím, odpovídám. :) dobře :-) |
28.08.2006 19:51
Lucyinka
|
Wopi: Avízo Ti přišlo. Měl jsi nastavené sledování diskuze, schválně jsem to ještě kontrolovala.
Nikoho neobhajuju, jenom se ptám. Nemyslím si, že by si Čekanka a Urvisu měli co vyčítat co se týče vulgarity jejich příspěvků... Jestli ji on nazval krávou a ona jeho debilem už je jenom slovíčkaření. Není to třeba tak čistě náhodou tím, že máte na Urvisa pifku? :-) Wopi, nafukuješ to.
Čeky, nech si ten shovívavý tón, děkuji. :-) |
28.08.2006 19:58
Cekanka_ucekana
|
Lucyinka napsal(a): Wopi: Avízo Ti přišlo. Měl jsi nastavené sledování diskuze, schválně jsem to ještě kontrolovala. Nikoho neobhajuju, jenom se ptám. Nemyslím si, že by si Čekanka a Urvisu měli co vyčítat co se týče vulgarity jejich příspěvků... Jestli ji on nazval krávou a ona jeho debilem už je jenom slovíčkaření. Není to třeba tak čistě náhodou tím, že máte na Urvisa pifku? :-) Wopi, nafukuješ to. Čeky, nech si ten shovívavý tón, děkuji. :-) krávu jsem našla několikrát, debila ani jednou, pročti si to, prosím, znovu a dělej si poznámky a co se týče tý pifky - já teda jo, já mám na Urvisa pifku, víš, protože je mnohem krásnější, chytřejší a úžasnější, než já a protože je milej, laskavej a nechce mě |
28.08.2006 19:59
Wopi
|
Lucy:
Pokud mi přijde avízo Diskuze, obvykle ho mažu, dívám se jen na avíza. Snad by Tě ten klik neunavil.
K ostatnímu - buď chceš vidět, nebo ne. To už je jen Tvůj problém. |
28.08.2006 20:03
Cekanka_ucekana
|
Lucinko, nejsem křesťan, když mě někdo uděří do tváře, nenastavim druhou k další ráně, ale rozeběhnu se a nakopu mu prdel, kór když vim, že to udělal schválně,s potěšením a teď se směje za rohem |
28.08.2006 20:06
Lucyinka
|
Čekanka: Máš pravdu, že výpisky jsem si nedělala. Nepovažovala jsem to za nutné.
Wopi: Ne, jeden klik by mě pro příště opravdu neunavil. Snad žádné příště nebude zapotřebí.
K ostatnímu - souhlasím. Dalo by se to ovšem použít na všechny kolem, ne jen na mě. |
28.08.2006 20:08
Cekanka_ucekana
|
Lucyinka napsal(a): Čekanka: Máš pravdu, že výpisky jsem si nedělala. Nepovažovala jsem to za nutné. Wopi: Ne, jeden klik by mě pro příště opravdu neunavil. Snad žádné příště nebude zapotřebí. K ostatnímu - souhlasím. Dalo by se to ovšem použít na všechny kolem, ne jen na mě. no, vidíš, tak si je příště dělej, protože já chci vědět, kde jsem ho nazvala debilem, já se přehlídla a tohle slovo jsem fakt nenašla |
28.08.2006 20:12
Lucyinka
|
Čekanko, tohle je slovíčkaření, to nemá smysl... Nevím, jestlis ho nazvala debilem nebo šaškem nebo čím, jde o to, že jste se prostě poprali, to se v životě občas stává, každej jednou dostane do držky... Řešit to blokací je hloupost. |
28.08.2006 20:15
Cekanka_ucekana
|
Lucyinka napsal(a): Čekanko, tohle je slovíčkaření, to nemá smysl... Nevím, jestlis ho nazvala debilem nebo šaškem nebo čím, jde o to, že jste se prostě poprali, to se v životě občas stává, každej jednou dostane do držky... Řešit to blokací je hloupost. šaškem ano, hulvátem ano, ale to nejsou urážky, aspoň podle mě, navíc opakuju, že jsem si nezačala a opakuju, že se to nestalo poprvé, mám ho plný zuby a opravdu mi věř, že se musim držet stolu zuby nehty, abych nespustila něco, co by opravdu byly urážky, měla by ses zamyslet, koho se tu zastáváš, nejspíš ho moc neznáš bych řekla já |
28.08.2006 20:22
Lucyinka
|
Cekanka_ucekana napsal(a): šaškem ano, hulvátem ano, ale to nejsou urážky, aspoň podle mě, navíc opakuju, že jsem si nezačala a opakuju, že se to nestalo poprvé, mám ho plný zuby a opravdu mi věř, že se musim držet stolu zuby nehty, abych nespustila něco, co by opravdu byly urážky, měla by ses zamyslet, koho se tu zastáváš, nejspíš ho moc neznáš bych řekla já Nemám zájem o nějaké urážky, dohadovat jsem se nepřišla. Já znám Urvisa nejlépe z vás všech :-), Čekanko. |
28.08.2006 20:38
Cekanka_ucekana
|
Lucyinka napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): šaškem ano, hulvátem ano, ale to nejsou urážky, aspoň podle mě, navíc opakuju, že jsem si nezačala a opakuju, že se to nestalo poprvé, mám ho plný zuby a opravdu mi věř, že se musim držet stolu zuby nehty, abych nespustila něco, co by opravdu byly urážky, měla by ses zamyslet, koho se tu zastáváš, nejspíš ho moc neznáš bych řekla já Nemám zájem o nějaké urážky, dohadovat jsem se nepřišla. Já znám Urvisa nejlépe z vás všech :-), Čekanko. no, to neni tak jistý, Lucinko :-) |
28.08.2006 20:45
Pomerančová
|
svata prostoto! :-) |
28.08.2006 20:48
Cekanka_ucekana
|
mimochodem přemejšlim, jak moc bych se asi zastávala chlapa, kterej řekne ženský, že je kráva a to několikrát po sobě a se zřejmým potěšením, svatá prostoto asi jsem nedůtklivá |
28.08.2006 20:53
Wopi
|
Pomerančová napsal(a): svata prostoto! :-) Tak. :) |
28.08.2006 20:53
Lucyinka
|
Cekanka_ucekana napsal(a): no, to neni tak jistý, Lucinko :-) To je stoprocentně jistý, Čeky. :-) |
28.08.2006 20:55
Cekanka_ucekana
|
Lucyinka napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): no, to neni tak jistý, Lucinko :-) To je stoprocentně jistý, Čeky. :-) nikdy si nemůžeš bejt ničim stoprocentně jistá :-) jen narozením, smrtí a mezitim životem :-) |
28.08.2006 21:00
Lucyinka
|
Cekanka_ucekana napsal(a): nikdy si nemůžeš bejt ničim stoprocentně jistá :-) jen narozením, smrtí a mezitim životem :-) To není pravda... Jsem si tím stoprocentně jistá, takže to jde. :-) Máš ovšem pravdu v tom, že se můžu mýlit. V tomto případě je to ale velice nepravděpodobné, to mi věř. |
28.08.2006 21:09
Cekanka_ucekana
|
Lucyinka napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): nikdy si nemůžeš bejt ničim stoprocentně jistá :-) jen narozením, smrtí a mezitim životem :-) To není pravda... Jsem si tím stoprocentně jistá, takže to jde. :-) Máš ovšem pravdu v tom, že se můžu mýlit. V tomto případě je to ale velice nepravděpodobné, to mi věř. tohle je skutečně o ničem :-))))) možná ho znáš JINAK, ale to nic nezmění na skutečnosti, že seš jediná, nebo jedna z velmi mála a to je námět na přemejšlení bych řekla :-))))) alenakonec jak jinak, když tu čteš ty krávy :-))))) seš jeho sympatizantka a to ti neni ku prospěchu, alespoň v mejch očích :-) místo, co bys měla domlouvat jemu, aby se choval k ženám slušně, obracíš se proti napadenejm.....no, tak jo, asi se k sobě hodíte :-))))) |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|