Názory |
23.08.2006 07:49
Colega
|
"zlatá stredná cesta
neexistuje"
nicméně obvykle existuje optimální řešení, které sice nebývá přesně vprostřed, ale zato účině odstraňuje nevýhody obou extrémů
jinak k otázce diskuse:
Příležitostně se mi nezobrazují věci z Drsoně, děje se vám to taky někomu? |
23.08.2006 12:55
Wopi
|
Jo děje. Spoléháme na to, že po úpravě systému to bude v pohodě. |
23.08.2006 19:40
stanislav
|
jasoň, drsoň, to mám snad v richtiku, ale zas pro změnu v práci bojuju s tím, že mi na těhle stránkách furt vyskakuje okýnko, že ve skriptu je chyba a někdy si pěkně zacvakám, než se sem dostanu, doma na PC to nedělá. asi máme ve worku nějaký blbý nevychovaný explorer nebo co. |
23.08.2006 21:03
Humble
|
Jediné řešení, které mě napadá, je zastavit se někdy qečeru u Tebe v práci a zkusit se problémem seriózně zabývat. Podmínkou ovšem je, že mě u toho budeš napájet oněmi bájnými plastovými panáky :o) |
23.08.2006 21:35
stanislav
|
Humble napsal(a): Jediné řešení, které mě napadá, je zastavit se někdy qečeru u Tebe v práci a zkusit se problémem seriózně zabývat. Podmínkou ovšem je, že mě u toho budeš napájet oněmi bájnými plastovými panáky :o) plastoví panáci tu furt vokouněj v lednici. ale něco vyrábět s naším PC je zbytečný, protože máme takovýho príma chlapika od počítačů, který nám zakázal tady na cokoliv makat... :o)) kolega je počítačovej zapálenec s furt si tady něco přebudovával, což muže od počítačů děsně irituje... :o)) |
23.08.2006 22:09
Wopi
|
iri tu je! |
23.08.2006 23:51
Humble
|
Myslil jsem zkusit třeba zjistit, která část skriptu dělá potíže a popřemýšlet o dalším postupu :o) |
23.08.2006 23:56
stanislav
|
Humble napsal(a): Myslil jsem zkusit třeba zjistit, která část skriptu dělá potíže a popřemýšlet o dalším postupu :o) porucha ale asi nebude na straně literry, protože teď jsem šmejdil i jinde, a ono to okénko naskakovalo i jinde. dycky, že je chyba na nějakém řádku ve skriptu. prohlížeč bude asi nějakej mírně unaven. a ne že by byly chyby na Liteře. |
23.08.2006 23:59
Humble
|
Snažím se vymyslet nějakou záminku, pod kterou konečně zajít na toho plastikáče, a Ty mi to takhle zkazíš ;) |
24.08.2006 00:05
stanislav
|
Humble napsal(a): Snažím se vymyslet nějakou záminku, pod kterou konečně zajít na toho plastikáče, a Ty mi to takhle zkazíš ;) na plastikáče zajdi! bude to stopro humus jen pro správný chlapiky... (tak trochu zálibu v destilátech zlehčuju) přitom je to plnohodnotná lidská činnost jako třeba okopávání záhonů. kdo se toho nebojí, jen ať se s nějakým platikáčem popere. :o))) |