Názory |
10.08.2006 14:12
Repulsion
|
Já mám nejraději motýlí exkrementy... |
10.08.2006 14:21
Petrusha
|
jooo, každý máme svoje |
10.08.2006 14:21
Repulsion
|
Možná by místo skrývání děl z "nepřátelské zóny" bylo lepší je nápadně označit. Třeba: Pozor hovno!, Pozor motýl! apod. A mohlo by to třeba blikat, aby si na to člověk dal opravdu pozor... |
10.08.2006 14:26
Wopi
|
Petrusha napsal(a): hm, takže vlastne to, ež niektoré diela mi nejdú vidieť, nie je moja chyba, ale chyba kdesi inde?
ale i tak si myslím, že ak idem s kožou na trh, musím si byť vedomá každého rizika
tj. i tvrdšej reality
ale na to som asi tak trohcu blbá ...
mne to moc logické nepríde
pretože ak sa mi niekto nepáči
tak ho proste čítať nebudem No ono to právě je složitější. Nejde jen o díla ale i o ohlasy. Pokud je někdo výhradně v jasoni, je chráněn i v tom ohledu, aby mu někdo nepsal do ohlasů něco o "vyje...ých k..ách" atd.
A pochop, prosímtě, že je každý člověk jiný. I když něco nevadí Tobě, jiným to vadit může.
Pokud nějaká díla nevidíš, klepni na zóny a nacpi se do všech tří. Jak jsem řekl, jde o nešťastnou dočasnou situaci, která se zlepší. |
10.08.2006 14:30
Petrusha
|
no to je presne ono
niekto sa urazí na to, že mu napíšem, že sa mi to nepáči, čo stvoril
bez nadávok, bez ničoho spostého
len proste dám najavo nesúhlas, čo by tu malo ale ostať!!!!!
ak to tu neostane, bude to k ničomu
akurát stádo neschopné života
i v prírode sú dravci nutní aby sa nezdegenerovala
a tak jedinkým kliknutím si ma nespokojenec odstráni
a tak postupom času
až to urobíme všetci, budeme si tu chváliť
a slniečkovať každú ftákovinu ...
*
a kde si na tie zóny klepnem hm?
ja som sa o takéto veci doteraz nezaujímala
zdali sa mi nemiestne ... |
10.08.2006 14:40
Wopi
|
Jak říkám - každý je jiný. |
10.08.2006 14:47
Humble
|
Petrusha napsal(a): a kde si na tie zóny klepnem hm? Tvorba (vlevo) - Zóny (nahoře) |
10.08.2006 14:51
Petrusha
|
jo, už som na to prišla ...
ano, "sme každý jiný"
ale práve separáciou do chlievikov si budeme robiť len homogénne chlieviky bez nárokov na pestrosť
hm |
10.08.2006 14:55
Repulsion
|
Petrusha napsal(a): ano, "sme každý jiný" ale práve separáciou do chlievikov si budeme robiť len homogénne chlieviky bez nárokov na pestrosť hm To máš těžké. Citliví básníci jsou holt velmi křehká stvoření. Stačí jedno nevhnodně zvolené slovo a hned dostanou kopřivku... |
10.08.2006 14:57
Petrusha
|
jo, i to "umenie" už nie je čo bývalo :)
|
10.08.2006 15:15
Humble
|
Zatím to spíš vypadalo, že nejcitlivější je tady Rep :o))) |
10.08.2006 15:18
Repulsion
|
Humble napsal(a): Zatím to spíš vypadalo, že nejcitlivější je tady Rep :o))) Já jsem velice citlivý člověk. A netajím se tím. |
10.08.2006 15:23
jitopin
|
Náhodou Repulsion je velice citlivý. Například tudy by patrně ani nedokázal bez zachvění projít:
 |
10.08.2006 15:26
Repulsion
|
To je pravda. Březové hájky já velice rád. Koneckonců jsem v jednom prakticky vyrůstal. Rostly tam kozáky. Mladé břízky se dají využít jako výborná houpačka. A březová kůra hoří, i když je mokrá. |
10.08.2006 18:37
stanislav
|
Wopi, proč na ty svý ujetý fóry používáš různý svý nickname, není to nějak úchylný? |
10.08.2006 21:35
Wopi
|
stanislav napsal(a): Wopi, proč na ty svý ujetý fóry používáš různý svý nickname, není to nějak úchylný? ?? |
10.08.2006 21:44
stanislav
|
Wopi napsal(a): stanislav napsal(a): Wopi, proč na ty svý ujetý fóry používáš různý svý nickname, není to nějak úchylný? ?? to jakože se už nehlásíš k slečně jitopin, která vyskočila z tvý hlavy? |
10.08.2006 22:26
Wopi
|
z mý hlavy vyskočilo leccos a leccos taky ne |
11.08.2006 01:11
Sirius
|
Tedy, já soucítím se všemi. Naprosto chápu Repa, jenž tvrdí, že by se mělo číst všechno, ale kam se poděla jeho pověstná empatie? Zřejmě nechápe, že jemným básnickým duším je po exkrementech hovno a že jsme každý jiný. Naopak Wopík je do té míry empatický a soucitný, že by se samou láskou rozdal a proto ho moho lidí beze strachu posílá do pr..le, jelikož ví, že se chuděra neubrání. Tak kde je kurva ta zlatá střední cista??? :) |
11.08.2006 06:17
Petrusha
|
zlatá stredná cesta
neexistuje |