Názory |
09.08.2006 12:20
Hana
|
myslím že mně ne... ale možná nejsu dost bystrá,abych si toho všimla :o)) |
09.08.2006 12:29
Vích
|
když nejsem přihlášený, tak dílko vidím, když ano tak dílko zmizí. Když si dílko najdu pod autorem, tak se mi zobrazí, že je přístupné jen v zóně Jasoň. Když se přihlásím znovu, tak to opět funguje. |
09.08.2006 12:54
Hana
|
a seš členem zóny Jasoň? nic jinýho mne nenapadá... ale ode mne by málokdo čekal odbornou radu... (že Humble a Endife ? :o)) |
09.08.2006 12:55
Repulsion
|
Asi nebudeš mí nastaveného Jasoně jako "svoji" zónu. Musíš se na stránce Tvorba podívat na Zóny a tam se přihlásit do všech zón. Ono jsou ty zóny udělány trošku nelogicky - člověk by očekával, že budou koncipované hierarchicky - tj. když máš drsoně, máš i obě "měkčí", ale tak tomu není. |
09.08.2006 12:56
Repulsion
|
Ale tohle je zajímavé - vložil jsem názor, a avízo šlo LISCE, která tu nikde není vidět... |
09.08.2006 13:00
Hana
|
Repulsion napsal(a): Ale tohle je zajímavé - vložil jsem názor, a avízo šlo LISCE, která tu nikde není vidět... i já jsem na to koukala... taky jsem Lisku avízla... |
09.08.2006 13:02
Vích
|
Jo Repe dík, jsem tam nebyl zakliklej, snad to bude lepší. Stejně je mi ale divný, proč to někdy šlo a někdy ne, hmhmhm. |
09.08.2006 13:03
Vích
|
taky jsem avíznul Lisku místo Hany. Nejsi Hani LISKA? |
09.08.2006 13:14
Humble
|
Každý uživatel si může nastavit svá "oblíbená fóra" (odkaz nahoře). Z těchto fór mu pak chodí avíza automaticky, aniž by musel do dané diskuze zasáhnout. |
09.08.2006 13:17
Hana
|
Vích napsal(a): taky jsem avíznul Lisku místo Hany. Nejsi Hani LISKA? já ti radila to samý co Rep... a mne nikdo nedocení... 
a LISKA fakt nejsu... no to je ale den... radši zmizím...
:o)) |
09.08.2006 13:19
Hana
|
Vích napsal(a): Jo Repe dík, jsem tam nebyl zakliklej, snad to bude lepší. Stejně je mi ale divný, proč to někdy šlo a někdy ne, hmhmhm. možná to dílko bylo někdy jen v Jasoňovi a jindy i v ostatních zónách zároveň... (já dnes perlím!!! :o)) |
09.08.2006 13:20
Vích
|
taky děkuju! |
09.08.2006 13:26
Wopi
|
Zóny mají opravdu nelogičnost, ale ta už se nebude opravovat, neboť se připravuje přechod na pouhé dvě - jasoň, drsoň.
Ke členství je potřeba zaškrtávat všechny jednotlivě, stejně jako je to při v kládání díla (tam to spousta lidí neví, zaškrtává jen "společná" - a dílo není pak v Jasoni vidět...).
Berte to, prosím, jako dočasný stav. |
09.08.2006 13:33
Hana
|
su geniální - já to věděla! jupííí!!! |
09.08.2006 18:27
LISKA
|
Liska hlásí, že není Hana, a má otevřené všechny vstupy, jasoň , drsoň a společně, Vích mě zná, tak nevím o čem pátrá, holt jsem, jak říká urvisu nikdo, ale avíza přesto dostávám ráda. Klidně se pleť, počítači, alespoň se něco dozvím! |
10.08.2006 13:10
Petrusha
|
tak teraz tomu už nerozumiem vôbec ...
no men sa to stáve úplne bežne, že mi dielko nie je vidieť, lebo nie som nejaký motýľ jasoň
mát o vôbec zmysel toto kategorizovanie????? |
10.08.2006 13:19
Repulsion
|
Petrusha napsal(a): tak teraz tomu už nerozumiem vôbec ... no men sa to stáve úplne bežne, že mi dielko nie je vidieť, lebo nie som nejaký motýľ jasoň mát o vôbec zmysel toto kategorizovanie????? Já myslím, že ne. Že by všichni měli být v drsoni. Leč jsou zde bohužel lidé odlišného názoru... |
10.08.2006 13:27
LISKA
|
už jsem na to přišla, avíza mi chodí, protože jsem si klikla "sledovat diskuzi" |
10.08.2006 14:02
Wopi
|
Petrusha napsal(a): tak teraz tomu už nerozumiem vôbec ...
no men sa to stáve úplne bežne, že mi dielko nie je vidieť, lebo nie som nejaký motýľ jasoň
mát o vôbec zmysel toto kategorizovanie????? Má, protože prostě jsou lidi, kterým vadí příliš explicitně sexuální texty nebo sprostota. Tak to je. A protože tohle je pískoviště pro všechny, každý má mít to své, aniž by si rozkopávali bábovičky.
Bohužel - momentální stav je nešťastně nepřehledný a tím pádem nefunkční. Po přechodu na dvě zóny to (myslím) bude pro všechny v oukeji. Kdo bude chtít, nastaví si jen Jasoně a neuvidí žádný exkrement, komu je to fuk, dá si oboje, pokud náhodou někdo potřebuje jen drsnotu a vadí mu motýlci, dá si drsoně. Toť vše - jednoduché, praktické. |
10.08.2006 14:12
Petrusha
|
hm, takže vlastne to, ež niektoré diela mi nejdú vidieť, nie je moja chyba, ale chyba kdesi inde?
ale i tak si myslím, že ak idem s kožou na trh, musím si byť vedomá každého rizika
tj. i tvrdšej reality
ale na to som asi tak trohcu blbá ...
mne to moc logické nepríde
pretože ak sa mi niekto nepáči
tak ho proste čítať nebudem
|