Téma #237 |
Autor: | Lamanai |
Fórum: |
Datum publikace: | 08.08.2006 13:39 |
Počet návštěv: | 1596 |
Počet názorů: | 24 |
Hrachovka - jaká byla? |
Možná to tu někde je, ale pomalu se tu přestávám orientovat.
Co kdybyste mi místo věčných žabomyších válek raději vyprávěli něco z Hrachovky. Jak bylo, jakej byl festík, jaké setkání u Repa, kdo přijel a kdo, vedle mě, se na to taky ještě vybod :-)
Amsterdam byl nakonec moc fajn a přesto mě to mrzelo, že jsem nemohl přijet :-( |
|
Názory |
11.08.2006 14:46
Albireo
|
Výroční sraz je proto výroční, že zatím byl vždycky v den, kdy se slaví zpřístupnění LiTerry veřejnosti, což se stalo na státní svátek 28. října. |
11.08.2006 14:58
Wopi
|
Albireo napsal(a): Výroční sraz je proto výroční, že zatím byl vždycky v den, kdy se slaví zpřístupnění LiTerry veřejnosti, což se stalo na státní svátek 28. října. Tak jest. Et bylo, item bude. |
11.08.2006 20:19
Sirius
|
Repulsion napsal(a): Výroční sraz snad bude někdy na podzim. Nicméně Sirius pořádá zajímavou akci:
Relaxační pobyt
Ještě nevím, jestli mi to vyjde - mám dost práce. Ale rád bych se tam vypravil, pokud by to stálo za to... Jelikož se tam chystá i celá kancelář Garth und Mandarin ihned po návratu aus Reich, věřím, že stát za to to bude! Společnost bude více než adekvátní! Serte na Trutnov, na Hronov, na všechno a jeďte k Siriovi! |
15.08.2006 09:00
Shammann
|
Sirius napsal(a): Repulsion napsal(a): Výroční sraz snad bude někdy na podzim. Nicméně Sirius pořádá zajímavou akci:
Relaxační pobyt
Ještě nevím, jestli mi to vyjde - mám dost práce. Ale rád bych se tam vypravil, pokud by to stálo za to... Jelikož se tam chystá i celá kancelář Garth und Mandarin ihned po návratu aus Reich, věřím, že stát za to to bude! Společnost bude více než adekvátní! Serte na Trutnov, na Hronov, na všechno a jeďte k Siriovi! Serte na hvězdárny, astronomy, psi a jejich letní sídla a jeďte na Trutnov!!!
Hou hou |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|