Téma #237
Autor:Lamanai
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:08.08.2006 13:39
Počet návštěv:1596
Počet názorů:24

Hrachovka - jaká byla?
Možná to tu někde je, ale pomalu se tu přestávám orientovat.

Co kdybyste mi místo věčných žabomyších válek raději vyprávěli něco z Hrachovky. Jak bylo, jakej byl festík, jaké setkání u Repa, kdo přijel a kdo, vedle mě, se na to taky ještě vybod :-)

Amsterdam byl nakonec moc fajn a přesto mě to mrzelo, že jsem nemohl přijet :-(

Názory
11.08.2006 14:46
Albireo
Výroční sraz je proto výroční, že zatím byl vždycky v den, kdy se slaví zpřístupnění LiTerry veřejnosti, což se stalo na státní svátek 28. října.
11.08.2006 14:58
Wopi
Albireo napsal(a):
Výroční sraz je proto výroční, že zatím byl vždycky v den, kdy se slaví zpřístupnění LiTerry veřejnosti, což se stalo na státní svátek 28. října.
Tak jest. Et bylo, item bude.
11.08.2006 20:19
Sirius
Repulsion napsal(a):

Výroční sraz snad bude někdy na podzim. Nicméně Sirius pořádá zajímavou akci:

Relaxační pobyt

Ještě nevím, jestli mi to vyjde - mám dost práce. Ale rád bych se tam vypravil, pokud by to stálo za to...

Jelikož se tam chystá i celá kancelář Garth und Mandarin ihned po návratu aus Reich, věřím, že stát za to to bude! Společnost bude více než adekvátní! Serte na Trutnov, na Hronov, na všechno a jeďte k Siriovi!
15.08.2006 09:00
Shammann
Sirius napsal(a):
Repulsion napsal(a):

Výroční sraz snad bude někdy na podzim. Nicméně Sirius pořádá zajímavou akci:

Relaxační pobyt

Ještě nevím, jestli mi to vyjde - mám dost práce. Ale rád bych se tam vypravil, pokud by to stálo za to...

Jelikož se tam chystá i celá kancelář Garth und Mandarin ihned po návratu aus Reich, věřím, že stát za to to bude! Společnost bude více než adekvátní! Serte na Trutnov, na Hronov, na všechno a jeďte k Siriovi!
Serte na hvězdárny, astronomy, psi a jejich letní sídla a jeďte na Trutnov!!!
Hou hou
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)