Téma #225 |
Autor: | Monty |
Fórum: |
Datum publikace: | 14.07.2006 16:44 |
Počet návštěv: | 4212 |
Počet názorů: | 120 |
Dostanu odpověď na konkrétní otázky? |
Víceméně náhodou jsem se připletla do nějaké Repovy konfrontační akce - nechodím sem poslední dobou moc často, ale ještě si pamatuju, že se v nich daly najít zábavné momenty.
Vzhledem k tomu, že sem nechodím pravidelně a moc toho nečtu, samozřejmě mne zajímalo, co se děje.
Nedozvěděla jsem se nic - kromě toho, že tu existují nějací citliví básníci, kteří vyjadřují adminům podporu do zpráv, a nějací oškliví zlí hoši/dívky, kteří jsou interně (v rámci zpráv a skrytých komentářů, zřejmě) velmi sprostí. Pokud prý někdo otevřeně vyjádří podporu, "odskáče" si to.
Může mi někdo vysvětlit, co se tu hraje za divnou hru?
Mám tyto konkrétní otázky. Nehodlám se do nikoho navážet, nejsem ničí nohsled a je mi srdečně jedno, kdo má koho rád nebo nemá. Takže:
1. KDO JE TEN ZLEJ A SPROSTEJ, CO TADY TAJNĚ UBLIŽUJE LIDEM? JE JEDEN, NEBO JE JICH VÍC?
2. JAK A ČÍM KONKRÉTNĚ TO DĚLÁ?
3. ČEMU VYJADŘUJÍ CITLIVÍ BÁSNÍCI PODPORU?
4. CO SE TO TU KURVA DĚJE???
Děkuji za případné odpovědi. Opravdu mi není jasné, proč se z toho musí dělat kovbojka a proč nelze hrát s otevřenými kartami. To, že existuje Antarktida už někdo dokázal. Ohledně toho, co se odehrává tady, mi zatím nikdo žádný konkrétní důvod nepodal. Netuším proč.
|
|
Názory |
25.07.2006 11:25
kalais
|
Konstantinidisová napsal(a): Kdo vyhraje, dostane řízek. kuřecí, krůtí, adminí, ...?
jaký? |
25.07.2006 11:29
Konstantinidisová
|
Vítěz bere vše.
konstantní řízek, třeba:-) |
25.07.2006 11:31
kalais
|
dobře
tak teda instatní |
25.07.2006 11:39
Konstantinidisová
|
jasně, bude to amaroun. |
25.07.2006 16:04
bighare
|
Přátelé, nechte se bejt a buďte tolerantní. Muclu a mne vyštípala z jednoho serveru blokováním parta netolerantních úchylů. Někdo holky, někdo vdolky, někdo žrádlo, někdo básničky, ani sám nevím, co nejradši... |
25.07.2006 18:39
Konstantinidisová
|
make love, not war
|
28.07.2006 06:15
Sirius
|
Make řízek, not war! |
31.07.2006 12:35
Craerassy
|
a kruci....zajímavá debata:-)) tady na tom pískovišti je vidět, komu ty bábovičky stojí nakřivo:-)) ...nevím, jestli tobě se dostalo odpovědí, ale já se tu rozhodně pobavila...opravdu onanie místních "citlivých básníků" ...mimochodem, skvělej výraz:-))) ... nabývá úctyhodné kvantity:-))) |
04.08.2006 14:10
kafka
|
Konstantinidisová napsal(a): A co takhle řízky?
Já ráda kuřecí, když už je ta ptačí chřipka na ústupu. Rizky ma papouch. |
05.08.2006 11:51
Janina Magali
|
Asi mě k tomu vedlo to špatné počasí venku - že jsem si tohle přečetla skoro celé... Přečetla jsem - a zaujala mě hlavně diskuze mezi Monty Wopim a Wiki... Monty se na něco ptala a to celkem jasně...a musela se k tomu ještě 3dny vracet...než dostala jasnou odpověď...a následně omluvu... To nešlo napsat hned, jak se věci mají?! Wopi a Wiki odpovídali tak vyhýbavě..a tajnůstkářský...až mě začlo zajímat,co to vlastně to POD je... Působilo to na mě hrozně tajemně...jako nějaká sekta..nebo co:)) |
10.08.2006 21:54
Wiki
|
Janina Magali napsal(a): Asi mě k tomu vedlo to špatné počasí venku - že jsem si tohle přečetla skoro celé... Přečetla jsem - a zaujala mě hlavně diskuze mezi Monty Wopim a Wiki... Monty se na něco ptala a to celkem jasně...a musela se k tomu ještě 3dny vracet...než dostala jasnou odpověď...a následně omluvu... To nešlo napsat hned, jak se věci mají?! Wopi a Wiki odpovídali tak vyhýbavě..a tajnůstkářský...až mě začlo zajímat,co to vlastně to POD je... Působilo to na mě hrozně tajemně...jako nějaká sekta..nebo co:)) no, Janino, vidíš v tom asi to, co tam není, nějak nechápu, jaks to vlastně myslela ?
|
14.08.2006 13:37
Janina Magali
|
Wiki napsal(a): Janina Magali napsal(a): Asi mě k tomu vedlo to špatné počasí venku - že jsem si tohle přečetla skoro celé... Přečetla jsem - a zaujala mě hlavně diskuze mezi Monty Wopim a Wiki... Monty se na něco ptala a to celkem jasně...a musela se k tomu ještě 3dny vracet...než dostala jasnou odpověď...a následně omluvu... To nešlo napsat hned, jak se věci mají?! Wopi a Wiki odpovídali tak vyhýbavě..a tajnůstkářský...až mě začlo zajímat,co to vlastně to POD je... Působilo to na mě hrozně tajemně...jako nějaká sekta..nebo co:)) no, Janino, vidíš v tom asi to, co tam není, nějak nechápu, jaks to vlastně myslela ? Myslela jsem to jen tak, že Monty dlouho čekala na odpověd...a jak jsem to tak pročítala...měla jsem pocit, že jde o něco tajného...až tajemného...že vám ta odpověd tak dlouho trvala...:) Nic víc v tom mém "podivení se" není...jen překvapení.. Byl to můj momentální pocit po přečtení...tak jsem ho tu napsala:) |
14.08.2006 13:57
Wopi
|
Janino, nečetla jsi asi moc pozorně.
Monty položila otázky a dostalo se jí na ně IHNED odpovědi (14.7. 17:23). Poté zkusila nějaké nepodložené výtky (viz "tajnost" rady, která je zveřejněna hned od začátku její existence), které jí byly vyvráceny i jinými uživateli. Oč jí opravdu jde (soukromá aktivita POD), sdělila až později a opět se jí dostalo neprodleně odpovědi.
Takže opravdu nevím, co se ti nezdá.
Ostatně tu k PODu ve stejné době Monty dala ještě jedno "dílo", kde bylo vše dopodrovna vyjasněno, to však již smazala - a dobře ví proč. Takže ty tu teď vidíš jen část dané věci. Jasné?
Mimochodem - když si podáš žádost k úřadu, lhůta na odpověď je obvykle měsíc, někdy tři. My nejsme úřad, odpovídal jsem tedy neprodleně (v rámci mého pobytu tady - nevisím na LiTeře 24 hodin a ani to není má povinnost). |
15.08.2006 18:14
Janina Magali
|
Wopi napsal(a): Janino, nečetla jsi asi moc pozorně. Monty položila otázky a dostalo se jí na ně IHNED odpovědi (14.7. 17:23). Poté zkusila nějaké nepodložené výtky (viz "tajnost" rady, která je zveřejněna hned od začátku její existence), které jí byly vyvráceny i jinými uživateli. Oč jí opravdu jde (soukromá aktivita POD), sdělila až později a opět se jí dostalo neprodleně odpovědi. Takže opravdu nevím, co se ti nezdá. Ostatně tu k PODu ve stejné době Monty dala ještě jedno "dílo", kde bylo vše dopodrovna vyjasněno, to však již smazala - a dobře ví proč. Takže ty tu teď vidíš jen část dané věci. Jasné? Mimochodem - když si podáš žádost k úřadu, lhůta na odpověď je obvykle měsíc, někdy tři. My nejsme úřad, odpovídal jsem tedy neprodleně (v rámci mého pobytu tady - nevisím na LiTeře 24 hodin a ani to není má povinnost). Děkuji za vyčerpávající odpověď....zřejmě jsem se přehlídla:) |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|