Téma #225 |
Autor: | Monty |
Fórum: |
Datum publikace: | 14.07.2006 16:44 |
Počet návštěv: | 4204 |
Počet názorů: | 120 |
Dostanu odpověď na konkrétní otázky? |
Víceméně náhodou jsem se připletla do nějaké Repovy konfrontační akce - nechodím sem poslední dobou moc často, ale ještě si pamatuju, že se v nich daly najít zábavné momenty.
Vzhledem k tomu, že sem nechodím pravidelně a moc toho nečtu, samozřejmě mne zajímalo, co se děje.
Nedozvěděla jsem se nic - kromě toho, že tu existují nějací citliví básníci, kteří vyjadřují adminům podporu do zpráv, a nějací oškliví zlí hoši/dívky, kteří jsou interně (v rámci zpráv a skrytých komentářů, zřejmě) velmi sprostí. Pokud prý někdo otevřeně vyjádří podporu, "odskáče" si to.
Může mi někdo vysvětlit, co se tu hraje za divnou hru?
Mám tyto konkrétní otázky. Nehodlám se do nikoho navážet, nejsem ničí nohsled a je mi srdečně jedno, kdo má koho rád nebo nemá. Takže:
1. KDO JE TEN ZLEJ A SPROSTEJ, CO TADY TAJNĚ UBLIŽUJE LIDEM? JE JEDEN, NEBO JE JICH VÍC?
2. JAK A ČÍM KONKRÉTNĚ TO DĚLÁ?
3. ČEMU VYJADŘUJÍ CITLIVÍ BÁSNÍCI PODPORU?
4. CO SE TO TU KURVA DĚJE???
Děkuji za případné odpovědi. Opravdu mi není jasné, proč se z toho musí dělat kovbojka a proč nelze hrát s otevřenými kartami. To, že existuje Antarktida už někdo dokázal. Ohledně toho, co se odehrává tady, mi zatím nikdo žádný konkrétní důvod nepodal. Netuším proč.
|
|
Názory |
15.07.2006 13:50
Repulsion
|
Humble napsal(a): Mimo jiné tam, kde uvádíš - pod jeho poézijí. Pes jitrničku sežral, docela maličkou... :o) Napsat někomu, že se mi jeho básnička nelíbí a proč, to je osobní útok? Odkdy?
A co břízovy výroky, že jsem magor, hulvát a sadista, který se baví ubližováním ostatním? To nejsou osobní útoky? Jak to, že bříza může něco, co ostatní ne? |
15.07.2006 13:57
Humble
|
Blbneš. |
15.07.2006 14:02
Repulsion
|
Nechápu, proč považuješ za blbnutí, když se bráním křivému nařčení. Skutečně mi hodně vadí, když o mě někdo píše, že jsem břízu napadl, když to prostě není pravda. Bříza napadl mě a já mu to ani nevrátil. Snažil jsem se s ním diskuzovat.
A přesto tady pořád pár lidí - mezi které patříš bohužel i Ty - vytváří dojem, že "ten špatný" jsem já.
Přitom bříza přiznal v MOntyině testu, že je poslední dobou nějak mimo sebe, je přecitlivělý a všechno vidí černě. Tudíž je dost pravděpodobné, že jeho reakce na mě byla neadekvátní. Dost možná, že až se břízovi uleví, sám se mi omluví. |
15.07.2006 14:04
Wopi
|
Ježíšmarjá. Proboha. Už néééééééééééééééééééééé!!! |
15.07.2006 14:06
Repulsion
|
Wopi napsal(a): Ježíšmarjá. Proboha. Už néééééééééééééééééééééé!!! Wopi, jestli budeš takto reagovat, budu si muset opět zaexhibovat - tady se tvrdí něco, co není pravda takovým způsobem, že to poškozuje mou pověst na Liteře. Nehodlám si to nechat líbit. Chci spravedlnost. |
15.07.2006 14:11
Max Bubakoff
|
humble....a nemyslíš si, že právě wopi velmi často a s gustem ten olej do ohně přilévá? pak se nemůže divit, že se stává terčem...jeho ironické reakce mi k němu jako oficiálnímu představiteli Literry moc nesedí...jako zářný příklad klidného vyrovnaného admina uvádím dušana z totemu.... |
15.07.2006 14:17
Wopi
|
To jo. Ten je tak vyrovnanej, že když tam jeden uživatel dal dílo sestávající ze hnusných lží ve spojení s mým jménem, bylo mu to naprosto šumafuk.
Takovým způsobem by dokázalo admina dělat i pětileté dítě.
Klidně a vyrovnaně se na všechno vyfláknout. |
15.07.2006 14:29
Humble
|
Max Bubakoff: Dokonalý nejsme nikdo, navíc se občas dostaneš do situace, kdy ať uděláš, co uděláš, je to špatně... Já Wopimu držím palce, jelikož to se serverem myslí dobře a poctivě, současně serveru věnuje dost času a energie. Přednost se ovšem snadno stává slabým místem, na které lze ze zálohy zaútočit (teď nemyslím Repa). Wopi je tedy za své snahy pranýřován, z čehož je otrávený, nechá to občas znát na svých reakcích a je to začarovaný kruh.
Na Totemu, alespoň dle mého omezeného chápání, je atmosféra o dost jiná - komunita je menší a sevřenější, lidi se více znají, jde více o umění. Moc to tam u vás neznám, ale soudím, že většinu věcí, které u nás řeší admini, je na Totemu schopna vyřešit sama komunita - a oprav mě, jestli se mýlím. |
15.07.2006 14:31
Max Bubakoff
|
mno...humble nevim...myslim si, že komunita je tam větší....a že leccos taky musí řešit redakce...ale myslim si, až na nějaký extempore citlivějc...wopimu sem napsal svůj názor soukromě...nezpochybňuju jeho přínos pro tenhle server, jen by občas moh bejt míň ironickej...toť vše....peace...;) |
15.07.2006 14:41
Wopi
|
Max Bubakoff napsal(a): ... jen by občas moh bejt míň ironickej...toť vše.... jj, naprostá pravda, přiznávám
ale holt nejsem robot a každej má jenom jedny nervy
ale beru to a budu si dávat pozor |
15.07.2006 14:42
Humble
|
A stejnak - když Tě tu tak vidim - jsi evidentně líný se podepisovat do OSSH :o) |
15.07.2006 16:31
Wopi
|
Urvisu napsal(a): Mně nevadí, jestliže se Wopi pokouší být ironický :o)... mně vadí, že nechápe, kdo tady vytváří život :o). Mně vadí, že bez dovolení sahá na majetek, který mu nepatří. To bys koukal, kam bez dovolení rád saham :) I když mi to nepatří :) |
15.07.2006 16:41
Wopi
|
Urvisu napsal(a): Za pár facek to tobě určitě vždy stojí :o) Ano. Vždy. Bez modrých pomocníků. |
15.07.2006 16:45
Wopi
|
"Tak už se začni chovat jako demokraticky zvolený president, což jsi nikdy nebyl..."
Malá věcná - ale byl. To, žes u toho nebyl ty, na věci nic nemění. Efekt antarktidy. |
15.07.2006 16:55
Wopi
|
prd... mám modrou |
15.07.2006 17:11
Wopi
|
Pinochet nebo Pinoccio. Jsou to jen slova. A jak říkal starý Třasoštěp - růži můžeš zváti třebas elektrickým vysokozdvižným vozíkem, přec růží zůstane. |
15.07.2006 17:11
Humble
|
Urvisu:
Wopi byl demokraticky zvolen, o tom není pochyb. Že jsme nepovažovali za nutné definovat funkční období je jiná věc - Masaryk to měl, pokud vím, taky doživotně.
Co se týče makání na poli, jediný, kdo tady opravdu něco dělá, je Endif jakožto programátor - my ostatní tady jen mlátíme prázdnou slámu :o)
|
15.07.2006 17:12
Wopi
|
A já ještě syna. |
15.07.2006 17:16
Andromeda
|
Urvisu napsal(a): Poděkovat za podporu a zdravý rozum v případě mého blokování bych chtěl rovněž Stanislavovi... je to mimořádně rozumný člověk, přiléhavostí svých názorů a postřehů mne velmi překvapil. Myslel jsem si, že má všechno na háku :o) ******************************************
Souhlasím s Urvisu. Stanislava mám v oblibě čím dál víc a víc! :o)
Občas mám náznak dojmu, že skoro úplně nejvíc... :o* |
16.07.2006 01:04
Garth
|
Humble napsal(a): Urvisu: Wopi byl demokraticky zvolen, o tom není pochyb. Že jsme nepovažovali za nutné definovat funkční období je jiná věc - Masaryk to měl, pokud vím, taky doživotně. Co se týče makání na poli, jediný, kdo tady opravdu něco dělá, je Endif jakožto programátor - my ostatní tady jen mlátíme prázdnou slámu :o) Uf, uf. teď si říkám, co tu vlastně celou dobu dělám. A je to jasné. Mlátím tu prázdnou slámu. |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|