Téma #225 |
Autor: | Monty |
Fórum: |
Datum publikace: | 14.07.2006 16:44 |
Počet návštěv: | 4206 |
Počet názorů: | 120 |
Dostanu odpověď na konkrétní otázky? |
Víceméně náhodou jsem se připletla do nějaké Repovy konfrontační akce - nechodím sem poslední dobou moc často, ale ještě si pamatuju, že se v nich daly najít zábavné momenty.
Vzhledem k tomu, že sem nechodím pravidelně a moc toho nečtu, samozřejmě mne zajímalo, co se děje.
Nedozvěděla jsem se nic - kromě toho, že tu existují nějací citliví básníci, kteří vyjadřují adminům podporu do zpráv, a nějací oškliví zlí hoši/dívky, kteří jsou interně (v rámci zpráv a skrytých komentářů, zřejmě) velmi sprostí. Pokud prý někdo otevřeně vyjádří podporu, "odskáče" si to.
Může mi někdo vysvětlit, co se tu hraje za divnou hru?
Mám tyto konkrétní otázky. Nehodlám se do nikoho navážet, nejsem ničí nohsled a je mi srdečně jedno, kdo má koho rád nebo nemá. Takže:
1. KDO JE TEN ZLEJ A SPROSTEJ, CO TADY TAJNĚ UBLIŽUJE LIDEM? JE JEDEN, NEBO JE JICH VÍC?
2. JAK A ČÍM KONKRÉTNĚ TO DĚLÁ?
3. ČEMU VYJADŘUJÍ CITLIVÍ BÁSNÍCI PODPORU?
4. CO SE TO TU KURVA DĚJE???
Děkuji za případné odpovědi. Opravdu mi není jasné, proč se z toho musí dělat kovbojka a proč nelze hrát s otevřenými kartami. To, že existuje Antarktida už někdo dokázal. Ohledně toho, co se odehrává tady, mi zatím nikdo žádný konkrétní důvod nepodal. Netuším proč.
|
|
Názory |
15.07.2006 10:36
Wiki
|
Monty, složení Rady tady visí od začátku - už asi dva roky. Přesný datum ti neřeknu.To by musel Endif.
Sešli jsme se v Praze v kavárně Zanzibar, kromě Vl.Ochrany jsme tam byli všichni, a řešili mimo jiné i tvou smlouvu.
PRO její realizaci byl jenom wopi, co si tak pamatuju.
Ostatně nejsme žádné oficiální sdružení, ať si každý autor podepíše smlouvu s tebou a se Zítkem sám za sebe.
Doma jsme se tu chtěli cítit, to máš pravdu, a necítíme, ani jeden, domov ale nikdy netvoří jenom jeden člověk. |
15.07.2006 11:00
Cekanka_ucekana
|
já jsem ale avízo nechtěla
mě už to fakt a vážně nebaví |
15.07.2006 11:03
Wiki
|
Urvisu napsal(a): Tak si ten domov vytvořte, Wiki,... zatím ho vytvářejí jen ti, kteří na to skutečně mají. Literární server není kurník pro slepice, který by dokázal stlouct z prken každý venkovan (koupit doménu a naprogramovat PHP)... literární server je o projekci intelektu a talentu do slov.
avi Monty (avi Monty posílat nemusíš,přijde ji přece automaticky ......)
no to je i můj názor, urvišu, a ten domov tady si snad můžou tvořit ti, kdo tu jsou...všichni...na každym záleží, jaký to tu je ....
není to tak jednoduchý, jak to na začátku vypadalo, to víme dneska všichni ..
hádat se s tebou nebudu, mám příliš moc jiných starostí..........
jenom jsem chtěla ještě jednou zareagovat,
vím, o co ti jde, neboj....to je konstatování i upozornění
|
15.07.2006 11:25
Wiki
|
Urvisu napsal(a): Tak napiš, o co mi jde, Wiki... třeba mně mile překvapíš. Třeba změním názor a nebudu tě nadále považovat za infantilní a rozumově nevyspělou autorku.
Prosím...? Ivane, řekla jsem že s s tebou nebudu hádat, tohle považuj za můj poslední kontakt s tebou.
Nebudu ti nic vysvětlovat a nebudu reagovat na tvoje urážky. |
15.07.2006 11:56
Wopi
|
Urvisu napsal(a): literární server je o projekci intelektu a talentu do slov. No právě. |
15.07.2006 11:57
Wopi
|
Urvisu napsal(a): jde mi o to ... podpořit vše, co přináší rozvoj ducha. Ano, to jsme si všimli. |
15.07.2006 12:54
Humble
|
Konkrétní odpověď na konkrétní otázku:
Dle mého názoru se jedná především o to, že se stalo jakousi módou navážet se do Wopiho a břízy. Nemusím doufám dvakrát zdůrazňovat, že neustále se opakující osobní výpady se v dlouhodobém měřítku snášejí blbě. Vzhledem k tomu, že neúctu k autoritám máme historicky hluboce zakořeněnou, není eskalace nálady proti vedení serveru zas až tak velký problém.
Tyhle diskuze začaly Repovými výpady proti břízovi, v okamžiku, kdy ve své argumentaci narazil, přehodil výhybku do obecné roviny směrem k básníkům. Kdyby se SKUTEČNĚ jednalo o básníky a kritiky, dávno bychom tu dospěli ke shodě. Jelikož se ale jedná o osobní sympatie a antipatie a básníci jsou pouze zástupným problémem, který ve skutečnosti nikdo neřeší, každý si plácá to své pořád dokola (ne že by ohledně básníků Rep neměl do značné míry pravdu, ale o to tu přece nejde). Takhle to alespoň vidím já - a znovu opakuji, že mám všechny jmenované jako človíčky rád :o) |
15.07.2006 13:23
Repulsion
|
Humble napsal(a): Tyhle diskuze začaly Repovými výpady proti břízovi, v okamžiku, kdy ve své argumentaci narazil, přehodil výhybku do obecné roviny směrem k básníkům.
To je lež, jak ta věž, Humble. Už jsem se Tě jedenkrát ptal, co myslíš těmi mými výpady proti břízovi. Já si opravdu ničeho takového nejsem vědom. Začínáš mě srát. |
15.07.2006 13:26
Wopi
|
Wiki napsal(a): Monty, složení Rady tady visí od začátku - už asi dva roky. To neřeš. To je efekt Antarktidy.
A když není proč nadávat, tak se musí důvod vymyslet. |
15.07.2006 13:30
Wopi
|
Repulsion napsal(a): Začínáš mě srát. A zkus se taky zamyslet nad tím, jestli někoho neštveš Ty. Vzpomíníš na třísku v oku?
Mimochodem - pokud si na tu první otázku odpovíš kladně - je pak něco nespravedlivého na tom, že totéž se děje i opačným směrem? |
15.07.2006 13:32
Wopi
|
Cekanka_ucekana napsal(a): já jsem ale avízo nechtěla
mě už to fakt a vážně nebaví Klepni si na "Nesledovat téma". |
15.07.2006 13:36
Humble
|
Repulsion napsal(a): Už jsem se Tě jedenkrát ptal, co myslíš těmi mými výpady proti břízovi. Už jsem Ti jedenkrát odpověděl.
Repulsion napsal(a): Začínáš mě srát. Vypadá to, že dostaneš trestnýho paňáka. A nebude to Becher, to bys vyšel moc lacino! ;)
|
15.07.2006 13:42
Repulsion
|
Wopi napsal(a): A zkus se taky zamyslet nad tím, jestli někoho neštveš Ty. Vzpomíníš na třísku v oku? Mimochodem - pokud si na tu první otázku odpovíš kladně - je pak něco nespravedlivého na tom, že totéž se děje i opačným směrem? Já vím moc dobře koho seru, a někdy vím i proč. Nějak tam nenacházím, že bych někoho obviňoval z něčeho, co neudělal.
Proč seru břízu vím - dovolil jsem se kriticky vyjádřit k jeho dvěma básničkám. Toť vše. Nic jiného jsem mu opravdu neudělal.
Proč seru Wopiho, se kterým se pořád snažím jednat přátelsky a na rovinu, přestože to je někdy pořádná fuška, to nevím.
Jestli seru Humbla, to nevím. Nicméně Humble opakovaně tvrdí něco, co není pravda. Ptal jsem ho, proč to dělá. Prý už mi odpověděl. Já si na tu odpověď nevzpomínám. Tudíž asi nebyla dostatečně jasná či konkrétní. Mohl bys mi tedy Humble znova říct: Kdy, kde a jak jsem napadl břízu? |
15.07.2006 13:46
Humble
|
Mimo jiné tam, kde uvádíš - pod jeho poézijí.
Pes jitrničku sežral, docela maličkou... :o) |
15.07.2006 13:50
Repulsion
|
Humble napsal(a): Mimo jiné tam, kde uvádíš - pod jeho poézijí. Pes jitrničku sežral, docela maličkou... :o) Napsat někomu, že se mi jeho básnička nelíbí a proč, to je osobní útok? Odkdy?
A co břízovy výroky, že jsem magor, hulvát a sadista, který se baví ubližováním ostatním? To nejsou osobní útoky? Jak to, že bříza může něco, co ostatní ne? |
15.07.2006 13:57
Humble
|
Blbneš. |
15.07.2006 14:02
Repulsion
|
Nechápu, proč považuješ za blbnutí, když se bráním křivému nařčení. Skutečně mi hodně vadí, když o mě někdo píše, že jsem břízu napadl, když to prostě není pravda. Bříza napadl mě a já mu to ani nevrátil. Snažil jsem se s ním diskuzovat.
A přesto tady pořád pár lidí - mezi které patříš bohužel i Ty - vytváří dojem, že "ten špatný" jsem já.
Přitom bříza přiznal v MOntyině testu, že je poslední dobou nějak mimo sebe, je přecitlivělý a všechno vidí černě. Tudíž je dost pravděpodobné, že jeho reakce na mě byla neadekvátní. Dost možná, že až se břízovi uleví, sám se mi omluví. |
15.07.2006 14:04
Wopi
|
Ježíšmarjá. Proboha. Už néééééééééééééééééééééé!!! |
15.07.2006 14:06
Repulsion
|
Wopi napsal(a): Ježíšmarjá. Proboha. Už néééééééééééééééééééééé!!! Wopi, jestli budeš takto reagovat, budu si muset opět zaexhibovat - tady se tvrdí něco, co není pravda takovým způsobem, že to poškozuje mou pověst na Liteře. Nehodlám si to nechat líbit. Chci spravedlnost. |
15.07.2006 14:11
Max Bubakoff
|
humble....a nemyslíš si, že právě wopi velmi často a s gustem ten olej do ohně přilévá? pak se nemůže divit, že se stává terčem...jeho ironické reakce mi k němu jako oficiálnímu představiteli Literry moc nesedí...jako zářný příklad klidného vyrovnaného admina uvádím dušana z totemu.... |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|