Názory |
09.06.2006 14:28
Cekanka_ucekana
|
šamánkova mysl napsal(a): Garth napsal(a): Shammann napsal(a): Garth napsal(a): Mimochodem, ranní vstávání samozřejmě rád nemám. Pokud mě ovšem neprobudí mladý krásný chlapec polibkem, nebo nějakou obdobnou aktivitou. Mě dneska vzbudila matka a řekla, že ze mě táhne chlast. Ale v té přiopilosti se Ti mohlo zdát, že Tě budí mladý, krásný chlapec. Shammann napsal(a): fuj já se bojim až přijde ta moje fuj, nechci, aby mě budil mladý krásný chlapec! já taky ne, chci,aby mě budil vilnej stařík, neni nad vilný staříky! |
09.06.2006 14:29
šamánkova mysl
|
Garth napsal(a): Podle mě si píšou přes icq. Takže si řeknou a vědi, co si myslíme. Nečestné, nesportovní, nemandarinské. nemám ICQ, mám KaZaA a přehřívá se mi počítač, myslíte, že chce obklad? |
09.06.2006 14:31
Shammann
|
šamánkova mysl napsal(a): Garth napsal(a): Já bych se svojí myslí taky nešel. Taky se mi vůbec nelíbí. Koukám, že šamánkova Ti nějak leze do zelí. komu?
Shammann napsal(a): šamánkova mysl napsal(a): Garth napsal(a): šamánkova mysl napsal(a): co je to BAN? škoda, že mysl je TA :-))))) No, moje mysl podle obrázku v profilu moc na "tu" nevypadá... fuj, ty seš ale hnusná mysl
podle obrázku v profilu
blé
tohohle "chlapa" fakt nesnášim, je slizkej, bléééééééééééééééééé moje mysl zná víc než já:-))) bodeť Ty seš drzá!
Garth napsal(a): Podle mě si píšou přes icq. Takže si řeknou a vědi, co si myslíme. Nečestné, nesportovní, nemandarinské. Určitě, sou to podšívky! |
09.06.2006 14:31
Shammann
|
šamánkova mysl napsal(a): Garth napsal(a): Podle mě si píšou přes icq. Takže si řeknou a vědi, co si myslíme. Nečestné, nesportovní, nemandarinské. nemám ICQ, mám KaZaA a přehřívá se mi počítač, myslíte, že chce obklad? ježiš co to mám za mysl:-( |
09.06.2006 14:32
čekančina mysl
|
Jasně, a Šaman chce, aby ho budil vilný eunuch nebo mladý stařík.
Ó, vy nás nemít. |
šamánkova mysl
|
a všimli jste si, že já, ač podle abecedy poslední, jsem v seznamu první? to bude znamení zřejmě |
Shammann
|
No mě bude stačit když mě nebude budit matka:-) |
09.06.2006 14:33
gartíkova mysl
|
hazim rukavici Garthe! |
09.06.2006 14:36
šamánkova mysl
|
Shammann napsal(a): No mě bude stačit když mě nebude budit matka:-) tak řekni někomu jinýmu
gartíkova mysl napsal(a): hazim rukavici Garthe! KAM?????
řekne mi tu někdo, co s tim počítačem, když mi furt vyskakuje tabulka, že je přehřátej????? a přitom neni, zmetek¨prolhanej! sem na něj šahala! |
09.06.2006 14:36
gartíkova mysl
|
chci bejt taky první! |
09.06.2006 14:37
Shammann
|
šamánkova mysl napsal(a): a všimli jste si, že já, ač podle abecedy poslední, jsem v seznamu první? to bude znamení zřejmě nemám tě rád mysli!:-) |
09.06.2006 14:40
šamánkova mysl
|
gartíkova mysl napsal(a): chci bejt taky první! ty seš první v mý mysli
.....má mysl taky mysl?
Shammann napsal(a): šamánkova mysl napsal(a): a všimli jste si, že já, ač podle abecedy poslední, jsem v seznamu první? to bude znamení zřejmě nemám tě rád mysli!:-) já tebe jo :-) |
09.06.2006 14:41
gartíkova mysl
|
jasně že máme mysl. ale nebudu to tady vysvětlovat. určitě by to nikdo nepochopil |
09.06.2006 14:42
Shammann
|
šamánkova mysl napsal(a): gartíkova mysl napsal(a): chci bejt taky první! ty seš první v mý mysli
.....má mysl taky mysl?
Shammann napsal(a): šamánkova mysl napsal(a): a všimli jste si, že já, ač podle abecedy poslední, jsem v seznamu první? to bude znamení zřejmě nemám tě rád mysli!:-) já tebe jo :-) néééé to je trápení |
Cekanka_ucekana
|
a mažte se mi přihlásit za blechy, sakra, všichni, mysli i jejich nositelé! |
Shammann
|
neni tohle spam?
asi ne, když už sem nahoru frknul tu upoutávku na altros:-)) |
09.06.2006 14:43
šamánkova mysl
|
gartíkova mysl napsal(a): jasně že máme mysl. ale nebudu to tady vysvětlovat. určitě by to nikdo nepochopil máš recht, každá mysl neni tak bystrá jako ty :-)))))
Shammann napsal(a): šamánkova mysl napsal(a): gartíkova mysl napsal(a): chci bejt taky první! ty seš první v mý mysli
.....má mysl taky mysl?
Shammann napsal(a): šamánkova mysl napsal(a): a všimli jste si, že já, ač podle abecedy poslední, jsem v seznamu první? to bude znamení zřejmě nemám tě rád mysli!:-) já tebe jo :-) néééé to je trápení jo jo, láska je vždycky trápení.....to jsem nevymyslela já :-))))) |
09.06.2006 14:44
gartíkova mysl
|
měl by se založit klub na podporu myslí.že jo? |
09.06.2006 14:45
šamánkova mysl
|
já mám těch myslí plný zuby, já bych založila klub na podporu nesmyslů a všecky mysli bych zakopala hluboko pod zem |
09.06.2006 14:46
Shammann
|
No a nakonec mě miluje vlastní mysel___ |