Téma #211
Autor:Shammann
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:09.06.2006 13:32
Počet návštěv:1000
Počet názorů:100

Nové mysli
Stala se zvláštní věc! Nevím zda to není přechodem na verzi 1.1 (to je jen taková teorie), ale povšiml sem si, že se zde na liteře začli vyskytovat mysli některých uživatelů - konkrétně moje tady je (komunikuje a dělá překlepy) čekančina mysl tady je, gartíkova mysl...Co to znamená? Zahrává si s námi systém? Chce nás dostat do schízy? Nebo že bychom ji už měli? Taky nesnášíte ranní vstávání?

Počet úprav: 2, naposledy upravil(a) 'Shammann': 09.06.2006 14:23.

Názory
09.06.2006 13:40
gartíkova mysl
tak tady prostě sme .už nás to nebavilo, chcem vystupovat samostatně, protože k některým věcem co vy činíte se rozhodně hlásit nemůžem.
09.06.2006 13:41
Shammann
Koukám, že všechny mysli sou pěkně arogantní
09.06.2006 13:51
čekančina mysl
Už toho začínáme mít celkem dost.
Já to jako čekančina mysl mám nejhorší!
Občas trochu nepobírám.
09.06.2006 13:53
Garth
Sakra!
Ta aktualizace na verzi 1.1 bude, zdá se, pěkně krušná.
09.06.2006 13:54
Shammann
No právě, bůhví co nás ještě čeká...
09.06.2006 13:56
gartíkova mysl
jak krušná? ste nás dusili! Chceme se svobodně projevit.
09.06.2006 13:57
Garth
gartíkova mysl napsal(a):
Kuš! Projevujete se přes naše skvostné a výsostné umění!
(myslím, že moje mysl to má nejtěžší...)
09.06.2006 14:00
čekančina mysl
Teď budeme žít! A publikovat! A kritizovat!
09.06.2006 14:00
gartíkova mysl
Garth napsal(a):
Kuš! Projevujete se přes naše skvostné a výsostné umění!
(myslím, že moje mysl to má nejtěžší...)
jo jasně, že to mám nejtěžší. aspoň že seš trochu soudnej. ale umění si umim představit teda líp..
09.06.2006 14:01
gartíkova mysl
čekančina mysl napsal(a):
Teď budeme žít! A publikovat! A kritizovat!
moje řeč, kašlem na ně!
09.06.2006 14:02
Shammann
tomu říkám průšvih...
09.06.2006 14:03
Garth
A co jsou sakra olivy na orbiti? Co jsou hluboké básně přímo z mé rozervané duše?
Ale samozřejmě, po bitvě je generálem každý. Tak se ukaž - stejně nemůžeš vymyslet nic lepšího než já, jsi moje mysl.
09.06.2006 14:04
gartíkova mysl
Garth napsal(a):
A co jsou sakra olivy na orbiti? Co jsou hluboké básně přímo z mé rozervané duše?
Ale samozřejmě, po bitvě je generálem každý. Tak se ukaž - stejně nemůžeš vymyslet nic lepšího než já, jsi moje mysl.
jsem tvoje mysl oproštěná od toho zbytečnýho obalu a těch různejch pseudověcí, za kterejma se schováváš!pche
09.06.2006 14:07
Garth
Garth napsal(a):
jsem tvoje mysl oproštěná od toho zbytečnýho obalu a těch různejch pseudověcí, za kterejma se schováváš!pche
Za co já se schovávám?
Za co já se schovávám?
To ty se schováváš za mě! Kdybych Tě nechránil před všemi útoky z vnějšku, tak už si dávno pod sedativy počítáš ovečky!
09.06.2006 14:09
Garth
Mimochodem, ranní vstávání samozřejmě rád nemám.
Pokud mě ovšem neprobudí mladý krásný chlapec polibkem, nebo nějakou obdobnou aktivitou.
09.06.2006 14:09
gartíkova mysl
Garth napsal(a):
Garth napsal(a):
Za co já se schovávám?
Za co já se schovávám?
To ty se schováváš za mě! Kdybych Tě nechránil před všemi útoky z vnějšku, tak už si dávno pod sedativy počítáš ovečky!
ne! ty se schováváš! a já už to dál nemůžu vydržet, pracuju teď na protest songu, abys věděl!
09.06.2006 14:11
Shammann
Garth napsal(a):
Pokud mě ovšem neprobudí mladý krásný chlapec polibkem, nebo nějakou obdobnou aktivitou.
Mě dneska vzbudila matka a řekla, že ze mě táhne chlast.
09.06.2006 14:12
čekančina mysl
Tohle je vzpoura myslí! I já se odprošťuji od čekančiny nesmyslné smyslnosti a místy smyslné nesmyslnosti a zůstávám čistá jako studánka.
Díky za literru 1.1.
09.06.2006 14:13
Garth
Shammann napsal(a):
Garth napsal(a):
Mě dneska vzbudila matka a řekla, že ze mě táhne chlast.
Ale v té přiopilosti se Ti mohlo zdát, že Tě budí mladý, krásný chlapec.
09.06.2006 14:13
Shammann
fuj já se bojim až přijde ta moje
[ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)