Názory |
09.06.2006 13:40
gartíkova mysl
|
tak tady prostě sme .už nás to nebavilo, chcem vystupovat samostatně, protože k některým věcem co vy činíte se rozhodně hlásit nemůžem. |
09.06.2006 13:41
Shammann
|
Koukám, že všechny mysli sou pěkně arogantní |
09.06.2006 13:51
čekančina mysl
|
Už toho začínáme mít celkem dost.
Já to jako čekančina mysl mám nejhorší!
Občas trochu nepobírám. |
09.06.2006 13:53
Garth
|
Sakra! Ta aktualizace na verzi 1.1 bude, zdá se, pěkně krušná. |
09.06.2006 13:54
Shammann
|
No právě, bůhví co nás ještě čeká... |
09.06.2006 13:56
gartíkova mysl
|
jak krušná? ste nás dusili! Chceme se svobodně projevit. |
09.06.2006 13:57
Garth
|
gartíkova mysl napsal(a): jak krušná? ste nás dusili! Chceme se svobodně projevit. Kuš! Projevujete se přes naše skvostné a výsostné umění! (myslím, že moje mysl to má nejtěžší...) |
09.06.2006 14:00
čekančina mysl
|
Teď budeme žít! A publikovat! A kritizovat! |
09.06.2006 14:00
gartíkova mysl
|
Garth napsal(a): gartíkova mysl napsal(a): jak krušná? ste nás dusili! Chceme se svobodně projevit. Kuš! Projevujete se přes naše skvostné a výsostné umění! (myslím, že moje mysl to má nejtěžší...) jo jasně, že to mám nejtěžší. aspoň že seš trochu soudnej. ale umění si umim představit teda líp.. |
09.06.2006 14:01
gartíkova mysl
|
čekančina mysl napsal(a): Teď budeme žít! A publikovat! A kritizovat! moje řeč, kašlem na ně! |
09.06.2006 14:02
Shammann
|
tomu říkám průšvih... |
09.06.2006 14:03
Garth
|
A co jsou sakra olivy na orbiti? Co jsou hluboké básně přímo z mé rozervané duše? Ale samozřejmě, po bitvě je generálem každý. Tak se ukaž - stejně nemůžeš vymyslet nic lepšího než já, jsi moje mysl. |
09.06.2006 14:04
gartíkova mysl
|
Garth napsal(a): A co jsou sakra olivy na orbiti? Co jsou hluboké básně přímo z mé rozervané duše? Ale samozřejmě, po bitvě je generálem každý. Tak se ukaž - stejně nemůžeš vymyslet nic lepšího než já, jsi moje mysl. jsem tvoje mysl oproštěná od toho zbytečnýho obalu a těch různejch pseudověcí, za kterejma se schováváš!pche |
09.06.2006 14:07
Garth
|
gartíkova mysl napsal(a): Garth napsal(a): A co jsou sakra olivy na orbiti? Co jsou hluboké básně přímo z mé rozervané duše? Ale samozřejmě, po bitvě je generálem každý. Tak se ukaž - stejně nemůžeš vymyslet nic lepšího než já, jsi moje mysl. jsem tvoje mysl oproštěná od toho zbytečnýho obalu a těch různejch pseudověcí, za kterejma se schováváš!pche Za co já se schovávám? Za co já se schovávám? To ty se schováváš za mě! Kdybych Tě nechránil před všemi útoky z vnějšku, tak už si dávno pod sedativy počítáš ovečky! |
09.06.2006 14:09
Garth
|
Mimochodem, ranní vstávání samozřejmě rád nemám. Pokud mě ovšem neprobudí mladý krásný chlapec polibkem, nebo nějakou obdobnou aktivitou. |
09.06.2006 14:09
gartíkova mysl
|
Garth napsal(a): gartíkova mysl napsal(a): Garth napsal(a): A co jsou sakra olivy na orbiti? Co jsou hluboké básně přímo z mé rozervané duše? Ale samozřejmě, po bitvě je generálem každý. Tak se ukaž - stejně nemůžeš vymyslet nic lepšího než já, jsi moje mysl. jsem tvoje mysl oproštěná od toho zbytečnýho obalu a těch různejch pseudověcí, za kterejma se schováváš!pche Za co já se schovávám? Za co já se schovávám? To ty se schováváš za mě! Kdybych Tě nechránil před všemi útoky z vnějšku, tak už si dávno pod sedativy počítáš ovečky! ne! ty se schováváš! a já už to dál nemůžu vydržet, pracuju teď na protest songu, abys věděl! |
09.06.2006 14:11
Shammann
|
Garth napsal(a): Mimochodem, ranní vstávání samozřejmě rád nemám. Pokud mě ovšem neprobudí mladý krásný chlapec polibkem, nebo nějakou obdobnou aktivitou. Mě dneska vzbudila matka a řekla, že ze mě táhne chlast. |
09.06.2006 14:12
čekančina mysl
|
Tohle je vzpoura myslí! I já se odprošťuji od čekančiny nesmyslné smyslnosti a místy smyslné nesmyslnosti a zůstávám čistá jako studánka.
Díky za literru 1.1. |
09.06.2006 14:13
Garth
|
Shammann napsal(a): Garth napsal(a): Mimochodem, ranní vstávání samozřejmě rád nemám. Pokud mě ovšem neprobudí mladý krásný chlapec polibkem, nebo nějakou obdobnou aktivitou. Mě dneska vzbudila matka a řekla, že ze mě táhne chlast. Ale v té přiopilosti se Ti mohlo zdát, že Tě budí mladý, krásný chlapec. |
09.06.2006 14:13
Shammann
|
fuj já se bojim až přijde ta moje |