Názory |
10.06.2006 21:54
Cekanka_ucekana
|
v Tescu jsou samý andílci? |
10.06.2006 23:06
adelka
|
Cekanka_ucekana napsal(a): v Tescu jsou samý andílci? Tesco sem nepleť, já myslím tady po světě:o)) |
10.06.2006 23:12
Cekanka_ucekana
|
adelka napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): v Tescu jsou samý andílci? Tesco sem nepleť, já myslím tady po světě:o)) che
tady sem anděl enem já a ty :-))))) |
10.06.2006 23:13
adelka
|
Né, já jsem agentka 666
:o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
10.06.2006 23:19
Cekanka_ucekana
|
prdlajz, já tě viděla |
10.06.2006 23:20
adelka
|
To jsi ale byla zhulená:o))))) |
10.06.2006 23:24
Cekanka_ucekana
|
to teda nene, to jsem tě viděla v Praze a v Praze já nehulim! |
10.06.2006 23:30
adelka
|
Tak někdy, královno, dáme páva. Možná to otevře naše srdce pravdě:o)))) |
10.06.2006 23:31
Cekanka_ucekana
|
já na to kašlu, mě to v Praze nebaví :-))))) |
10.06.2006 23:33
adelka
|
Tebe to baví až se stoupající nadmořskou výškou, viď :o)))))) |
10.06.2006 23:39
Cekanka_ucekana
|
adelka napsal(a): Tebe to baví až se stoupající nadmořskou výškou, viď :o)))))) samozřejmě :-))))) a čim dál od Prahy, tim líp :-))))) |
10.06.2006 23:42
adelka
|
Cekanka_ucekana napsal(a): adelka napsal(a): Tebe to baví až se stoupající nadmořskou výškou, viď :o)))))) samozřejmě :-))))) a čim dál od Prahy, tim líp :-))))) Nejlíp by se teda hulilo na mont ivristu...... |
10.06.2006 23:43
Cekanka_ucekana
|
adelka napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): adelka napsal(a): Tebe to baví až se stoupající nadmořskou výškou, viď :o)))))) samozřejmě :-))))) a čim dál od Prahy, tim líp :-))))) Nejlíp by se teda hulilo na mont ivristu...... ale kdo by tam kvůli tomu lez |
11.06.2006 19:57
adelka
|
No...to bys potom říkala kopci v černošicích kopeček:o))))) |
11.06.2006 22:26
Cekanka_ucekana
|
adelka napsal(a): No...to bys potom říkala kopci v černošicích kopeček:o))))) no von to v podstatě kopeček je, akorát mopje fyzička stojí za hovno :-))))) |
12.06.2006 10:13
Shammann
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Repulsion napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): správnej a kvalitní prorok může bejt i sluha, protože ví :-))))) To je pak sluha nesluha. Řeč byl byla o služebném postoji a stavu mysli. co se týče mý mysli, tak tiskovej mluvčí je šamánek, já jsem zase tisková mluvčí jeho mysli a gárth mluví sám za svou :-))))) ha ha
tak to není! |
12.06.2006 10:19
Cekanka_ucekana
|
Shammann napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): Repulsion napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): s
právnej a kvalitní prorok může bejt i sluha, protože ví :-))))) To je pak sluha nesluha. Řeč byl byla o služebném postoji a stavu mysli. co se týče mý mysli, tak tiskovej mluvčí je šamánek, já jsem zase tisková mluvčí jeho mysli a gárth mluví sám za svou :-))))) ha ha
tak to není! ne????? a jak teda????? opačně? :-))))) |
12.06.2006 10:30
Shammann
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Shammann napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): Repulsion napsal(a): [
quote=Cekanka_ucekana]s
právnej a kvalitní prorok může bejt i sluha, protože ví :-))))) To je pak sluha nesluha. Řeč byl byla o služebném postoji a stavu mysli. co se týče mý mysli, tak tiskovej mluvčí je šamánek, já jsem zase tisková mluvčí jeho mysli a gárth mluví sám za svou :-))))) ha ha
tak to není! ne????? a jak teda????? opačně? :-)))))[/quote]zeptej se wopiho... |
12.06.2006 10:44
Cekanka_ucekana
|
Shammann napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): Shammann napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): [q
uote=Repulsion][
quote=Cekanka_ucekana]s
tak to není! ne????? a jak teda????? opačně? :-)))))[/quote]zeptej se wopiho...[/quote]kecáš
s tim má něco wopi? |
12.06.2006 11:06
Shammann
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Shammann napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): Shammann napsal(a): [q
uote=Cekanka_ucekana][q
uote=Repulsion][
quote=Cekanka_ucekana]s
tak to není! ne????? a jak teda????? opačně? :-)))))[/quote]zeptej se wopiho...[/quote]kecáš
s tim má něco wopi?[/quote]No jasně, wopi si dycky začíná, to nevíš?:-))))) |