Názory |
26.05.2006 22:56
adelka
|
stanislav napsal(a): adelka napsal(a): stanislav napsal(a): adelka napsal(a): stanislav napsal(a): d
obře, chci bejt i blecha, když mi to Repulsion dovolil. Dobře. Koupíš
čeky panáka a jsi blechou:o)) neholduji alkoholu, jak je o mně známo. též nepodporuji alkoholismus u druhých, ale jestli se jinak nemohu stát blechou, koupím skleničku lihoviny! sláva adélce! hurá a jupí! Kup jí colu light, bude ráda:o) A musíš křičet Sláva čekance:o))))) budu křičet, když se to musí, i když jsem odst ostýchavý a zamlklý jinak. :o) Dobrá, stačí když zakřičíš jednou:o)
Mažu spát, jsem kaput:o) |
31.05.2006 11:01
Wopi
|
 |
31.05.2006 13:53
adelka
|
Celá já:o) |
05.06.2006 10:57
kuřecí hovínko
|
se rozhodně hlásim...a budeme jí pít krev?:-)) |
05.06.2006 21:19
adelka
|
kuřecí hovínko napsal(a): se rozhodně hlásim...a budeme jí pít krev?:-)) Ó ne, královninu krev ne:o) |
08.06.2006 19:46
Cekanka_ucekana
|
no, moc blech teda nemám, Adélko, špatná propagace, kárám! :-))))) |
08.06.2006 20:21
stanislav
|
já myslim, že ty, který adélka sehnala, za to jsou kvalitní. a o to jde! |
08.06.2006 20:25
Cekanka_ucekana
|
já chci víc kvalitních!!!!!!! |
08.06.2006 21:51
adelka
|
Vládce náš! Slunce naše jasné!!!!!!
Ale služebnictvo které jsem ti sehnala je prvotřídní:o)))))) |
08.06.2006 21:52
Cekanka_ucekana
|
adelka napsal(a): Vládce náš! Slunce naše jasné!!!!!!
Ale služebnictvo které jsem ti sehnala je prvotřídní:o)))))) ale moc toho nevobskočí, potřebuju víc poddaných! |
08.06.2006 21:58
kuřecí hovínko
|
Cekanka_ucekana napsal(a): adelka napsal(a): Vládce náš! Slunce naše jasné!!!!!!
Ale služebnictvo které jsem ti sehnala je prvotřídní:o)))))) ale moc toho nevobskočí, potřebuju víc poddaných! nejsem nejmladší blecha..už toho moc nevobskáču....tak můžu pít tu krev?? aspoň...teda |
08.06.2006 22:00
Cekanka_ucekana
|
kuřecí hovínko napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): adelka napsal(a): Vládce náš! Slunce naše jasné!!!!!!
Ale služebnictvo které jsem ti sehnala je prvotřídní:o)))))) ale moc toho nevobskočí, potřebuju víc poddaných! nejsem nejmladší blecha..už toho moc nevobskáču....tak můžu pít tu krev?? aspoň...teda když ty se mnou nemůžeš bejt šťastná, když se neznáme :-))))) a pít krev mi nemůžeš :-) to je potrava pro komáry :-))))) |
08.06.2006 22:04
adelka
|
Cekanka_ucekana napsal(a): kuřecí hovínko napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): adelka napsal(a): Vládce náš! Slunce naše jasné!!!!!!
Ale služebnictvo které jsem ti sehnala je prvotřídní:o)))))) ale moc toho nevobskočí, potřebuju víc poddaných! nejsem nejmladší blecha..už toho moc nevobskáču....tak můžu pít tu krev?? aspoň...teda když ty se mnou nemůžeš bejt šťastná, když se neznáme :-))))) a pít krev mi nemůžeš :-) to je potrava pro komáry :-))))) ó královno, šťasten s tebou může být i ten smrtelník, který tě nezná. Protože jsi velká a všudypřítomná! A přimlouvám se, aby hovínko bylo právoplatným členem klubu:o)))) |
08.06.2006 22:07
Cekanka_ucekana
|
adelka napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): kuřecí hovínko napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): adelka napsal(a): Vládce náš! Slunce naše jasné!!!!!!
Ale služebnictvo které jsem ti sehnala je prvotřídní:o)))))) ale moc toho nevobskočí, potřebuju víc poddaných! nejsem nejmladší blecha..už toho moc nevobskáču....tak můžu pít tu krev?? aspoň...teda když ty se mnou nemůžeš bejt šťastná, když se neznáme :-))))) a pít krev mi nemůžeš :-) to je potrava pro komáry :-))))) ó královno, šťasten s tebou může být i ten smrtelník, který tě nezná. Protože jsi velká a všudypřítomná! A přimlouvám se, aby hovínko bylo právoplatným členem klubu:o)))) potřebuješ nahnat body, co, manažerko :-))))) tak jo, hovínko beru, mám ho ráda, už za ten nick :-) |
08.06.2006 22:13
adelka
|
Cekanka_ucekana napsal(a): adelka napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): kuřecí hovínko napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): adelka napsal(a): Vládce náš! Slunce naše jasné!!!!!!
Ale služebnictvo které jsem ti sehnala je prvotřídní:o)))))) ale moc toho nevobskočí, potřebuju víc poddaných! nejsem nejmladší blecha..už toho moc nevobskáču....tak můžu pít tu krev?? aspoň...teda když ty se mnou nemůžeš bejt šťastná, když se neznáme :-))))) a pít krev mi nemůžeš :-) to je potrava pro komáry :-))))) ó královno, šťasten s tebou může být i ten smrtelník, který tě nezná. Protože jsi velká a všudypřítomná! A přimlouvám se, aby hovínko bylo právoplatným členem klubu:o)))) potřebuješ nahnat body, co, manažerko :-))))) tak jo, hovínko beru, mám ho ráda, už za ten nick :-) Jasně:o) No tak to už je můj druhej manažerskej post. Už dělám projektovou manažerku v pekle:o))))) |
08.06.2006 22:15
Cekanka_ucekana
|
adelka napsal(a):
Jasně:o) No tak to už je můj druhej manažerskej post. Už dělám projektovou manažerku v pekle:o)))))
a jaký maj v pekle projekty? |
08.06.2006 22:19
adelka
|
Cekanka_ucekana napsal(a): adelka napsal(a):
Jasně:o) No tak to už je můj druhej manažerskej post. Už dělám projektovou manažerku v pekle:o)))))
a jaký maj v pekle projekty? Toulám se tady po světě a dumám koho a jak dostat do pekel:o)) |
08.06.2006 22:38
Cekanka_ucekana
|
adelka napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): adelka napsal(a):
a jaký maj v pekle projekty? Toulám se tady po světě a dumám koho a jak dostat do pekel:o)) a už jsi někoho našla?
|
09.06.2006 12:12
Shammann
|
 |
09.06.2006 12:14
Cekanka_ucekana
|
co to je? |