Téma #183
Autor:Repulsion
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:24.04.2006 20:04
Počet návštěv:2667
Počet názorů:83

Nebezpečí adopce dětí heterosexuálními páry
Velice se podceňují rizika, kterým jsou děti vystaveny v případě, že jsou adoptovány bezdětným heterosexuálním párem. Tyto páry často adoptují dítě jako náhradní řešení v případě, že lékař dojde k závěru, že jeden z páru je neplodný. Nezřídka se však stává, že takový pár po adopci nějakým zázrakem plodnost nabude a začne se přirozeně reprodukovat. Osvojené dítě pak živoří ve stínu dětí vlastních. Málo se o tom mluví, ale je to tak. Takové dítě pak hrozně trpí. Vlastní děti ho šikanují, adoptivní rodiče mu dávají málo najíst, nutí chodit pouze v obnošeném šatstvu ze sekáče, nikdy nedstane hračku, po které touží a vůbec má peklo na zemi. Proto by se měla v případě adopce dávat přednost párům homosexuálním, u kterých možnost narození vlastních dětí nehrozí.

Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'Repulsion': 25.04.2006 08:56.

Názory
07.05.2006 22:32
Hana
milu napsal(a):
nedá mi nedodat /dočetla jsem to právě celé/, že to je fakt předpotopní snůška smyšlenek
jakože úplně všechno?!
a četlas i tu předchozí diskuzi ze keré se to odvinulo?
08.05.2006 01:18
army_of_me
díky za k hovnu avíza

díky
díky
díky!
08.05.2006 01:23
Hana
army_of_me napsal(a):
díky za k hovnu avíza

díky
díky
díky!
odhlaš se z diskuze - avíza chodí všem automaticky - i od tebe (díky, díky...)
08.05.2006 01:59
army_of_me
týjo, to je teda dost naprd vymyšlený, což?

moc se tu v těchle detajlech nevyznám, ale prostě fakt naprd, nezdá se ti? :-)
08.05.2006 09:53
Repulsion
army_of_me napsal(a):
týjo, to je teda dost naprd vymyšlený, což?

moc se tu v těchle detajlech nevyznám, ale prostě fakt naprd, nezdá se ti? :-)
Vymysleli jsme to tak schválně a zdá se nám to pořád jako dobrý nápad.
08.05.2006 10:07
army_of_me
mi to přijde jako naprostá zhovadilost... a avízo nepošlu, když vám chodí automaticky...
08.05.2006 11:26
Hana
army_of_me napsal(a):
mi to přijde jako naprostá zhovadilost... a avízo nepošlu, když vám chodí automaticky...
tak z diskuze prostě odejdi, no... zhovadilost je setrvávat tady, rozčilovat se nad "zhovadilými" avízy a sám je rozesílat po desítkách...
08.05.2006 11:31
army_of_me
hmmm... a když by někoho zajímal jen názor jednoho jedinýho přispěvatele, tak co nadělá, žejo...
odejdu, až mě ty avíza naštvou dostatečně, ale díky za doporučení
08.05.2006 11:35
Hana
pokud MNE zajímá JEDEN člověk a JEHO názory - povídám si rovnou a přímo s ním - možností je spousta... :o))
hezký den!
08.05.2006 11:39
army_of_me
pravda... a nebo mu pošleš telegram :-)

tobě taky hezkej den... já teda bez vykřičníku, jestli neva ;-)
08.05.2006 11:42
Hana
vidíš, a teď prudíme my dva všechny ostatní... a že se ti to líbí?!
je to dobrá věc ta automatická avíza :o)))
08.05.2006 11:48
army_of_me
začínám tomu přicházet na chuť! líbí se mi nasírat ostatní :-D
08.05.2006 11:52
Repulsion
Mě to n
milu napsal(a):
nedá mi nedodat /dočetla jsem to právě celé/, že to je fakt předpotopní snůška smyšlenek
Možná bych to už mohl smazat, protože je fakt, že když k tomu přijde někdo, kdo se neúčastnil související diskuze, tak neví která bije. Ale když ona je to docela sranda.
08.05.2006 11:56
Hana
Repulsion napsal(a):
Mě to n
milu napsal(a):
Možná bych to už mohl smazat, protože je fakt, že když k tomu přijde někdo, kdo se neúčastnil související diskuze, tak neví která bije. Ale když ona je to docela sranda.
když ono pročítat skoro 80 názorů (a že některý JSOU dlouhý!) není žádnej med - a nemaž to zatím - jen zamkni, ne?
08.05.2006 12:01
Repulsion
Nebudu to zamykat. To už bych to mohl rovnou smazat. Kdepak. Jen aŤ názory přivývají...
08.05.2006 12:07
Hana
chtělo by to teda nějakou nosnou myšlenku zase... k tématu - zas ho rozproudit...
08.05.2006 14:34
milu
Hana napsal(a):
chtělo by to teda nějakou nosnou myšlenku zase... k tématu - zas ho rozproudit...
dlužím ti odpověď - já jsem tu předchozí diskuzi nečetla, to je pravda, nicméně to poslední mi přijde jako dostatečně samostatná linka, na kterou lze reagovat bez čehokoliv předchozího...mohu se z tvého pohledu mýlit, to je samozřejmé...na druhou stranu jsem tady pár hodin i s cestou, ještě se rozkoukávám, tak si dopřávám trošku ohledů, no...
08.05.2006 14:42
Hana
milu
to s tou nosnou myšlenkou nebylo (jen) na tebe - na všechny zúčastněné a avizované (mne už teda - alespoň momentálně - nenapadá vůbec nic) - a zejména na Repa - a tomu jsi dlužila i tu odpověď, víc než mně :o))
08.05.2006 15:37
milu
Hana napsal(a):
milu
to s tou nosnou myšlenkou nebylo (jen) na tebe - na všechny zúčastněné a avizované (mne už teda - alespoň momentálně - nenapadá vůbec nic) - a zejména na Repa - a tomu jsi dlužila i tu odpověď, víc než mně :o))
hani, máš moc krásná slova v profilu o sobě - mohla bych napsat úplně stejná a byla by to také pravda ... jdu si řečíst něco od tebe
08.05.2006 15:39
Hana
opatrně!!! :o))
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)