Názory |
07.05.2006 22:32
Hana
|
milu napsal(a): nedá mi nedodat /dočetla jsem to právě celé/, že to je fakt předpotopní snůška smyšlenek jakože úplně všechno?!
a četlas i tu předchozí diskuzi ze keré se to odvinulo? |
08.05.2006 01:18
army_of_me
|
díky za k hovnu avíza
díky
díky
díky! |
08.05.2006 01:23
Hana
|
army_of_me napsal(a): díky za k hovnu avíza
díky
díky
díky! odhlaš se z diskuze - avíza chodí všem automaticky - i od tebe (díky, díky...) |
08.05.2006 01:59
army_of_me
|
týjo, to je teda dost naprd vymyšlený, což?
moc se tu v těchle detajlech nevyznám, ale prostě fakt naprd, nezdá se ti? :-) |
08.05.2006 09:53
Repulsion
|
army_of_me napsal(a): týjo, to je teda dost naprd vymyšlený, což?
moc se tu v těchle detajlech nevyznám, ale prostě fakt naprd, nezdá se ti? :-) Vymysleli jsme to tak schválně a zdá se nám to pořád jako dobrý nápad. |
08.05.2006 10:07
army_of_me
|
mi to přijde jako naprostá zhovadilost... a avízo nepošlu, když vám chodí automaticky... |
08.05.2006 11:26
Hana
|
army_of_me napsal(a): mi to přijde jako naprostá zhovadilost... a avízo nepošlu, když vám chodí automaticky... tak z diskuze prostě odejdi, no... zhovadilost je setrvávat tady, rozčilovat se nad "zhovadilými" avízy a sám je rozesílat po desítkách... |
08.05.2006 11:31
army_of_me
|
hmmm... a když by někoho zajímal jen názor jednoho jedinýho přispěvatele, tak co nadělá, žejo...
odejdu, až mě ty avíza naštvou dostatečně, ale díky za doporučení |
08.05.2006 11:35
Hana
|
pokud MNE zajímá JEDEN člověk a JEHO názory - povídám si rovnou a přímo s ním - možností je spousta... :o))
hezký den! |
08.05.2006 11:39
army_of_me
|
pravda... a nebo mu pošleš telegram :-)
tobě taky hezkej den... já teda bez vykřičníku, jestli neva ;-) |
08.05.2006 11:42
Hana
|
vidíš, a teď prudíme my dva všechny ostatní... a že se ti to líbí?!
je to dobrá věc ta automatická avíza :o))) |
08.05.2006 11:48
army_of_me
|
začínám tomu přicházet na chuť! líbí se mi nasírat ostatní :-D |
08.05.2006 11:52
Repulsion
|
Mě to nmilu napsal(a): nedá mi nedodat /dočetla jsem to právě celé/, že to je fakt předpotopní snůška smyšlenek Možná bych to už mohl smazat, protože je fakt, že když k tomu přijde někdo, kdo se neúčastnil související diskuze, tak neví která bije. Ale když ona je to docela sranda. |
08.05.2006 11:56
Hana
|
Repulsion napsal(a): Mě to n milu napsal(a): nedá mi nedodat /dočetla jsem to právě celé/, že to je fakt předpotopní snůška smyšlenek Možná bych to už mohl smazat, protože je fakt, že když k tomu přijde někdo, kdo se neúčastnil související diskuze, tak neví která bije. Ale když ona je to docela sranda. když ono pročítat skoro 80 názorů (a že některý JSOU dlouhý!) není žádnej med - a nemaž to zatím - jen zamkni, ne? |
08.05.2006 12:01
Repulsion
|
Nebudu to zamykat. To už bych to mohl rovnou smazat. Kdepak. Jen aŤ názory přivývají...
|
08.05.2006 12:07
Hana
|
chtělo by to teda nějakou nosnou myšlenku zase... k tématu - zas ho rozproudit... |
08.05.2006 14:34
milu
|
Hana napsal(a): chtělo by to teda nějakou nosnou myšlenku zase... k tématu - zas ho rozproudit... dlužím ti odpověď - já jsem tu předchozí diskuzi nečetla, to je pravda, nicméně to poslední mi přijde jako dostatečně samostatná linka, na kterou lze reagovat bez čehokoliv předchozího...mohu se z tvého pohledu mýlit, to je samozřejmé...na druhou stranu jsem tady pár hodin i s cestou, ještě se rozkoukávám, tak si dopřávám trošku ohledů, no... |
08.05.2006 14:42
Hana
|
milu
to s tou nosnou myšlenkou nebylo (jen) na tebe - na všechny zúčastněné a avizované (mne už teda - alespoň momentálně - nenapadá vůbec nic) - a zejména na Repa - a tomu jsi dlužila i tu odpověď, víc než mně :o)) |
08.05.2006 15:37
milu
|
Hana napsal(a): milu
to s tou nosnou myšlenkou nebylo (jen) na tebe - na všechny zúčastněné a avizované (mne už teda - alespoň momentálně - nenapadá vůbec nic) - a zejména na Repa - a tomu jsi dlužila i tu odpověď, víc než mně :o)) hani, máš moc krásná slova v profilu o sobě - mohla bych napsat úplně stejná a byla by to také pravda ... jdu si řečíst něco od tebe |
08.05.2006 15:39
Hana
|
opatrně!!! :o)) |