Téma #183
Autor:Repulsion
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:24.04.2006 20:04
Počet návštěv:2666
Počet názorů:83

Nebezpečí adopce dětí heterosexuálními páry
Velice se podceňují rizika, kterým jsou děti vystaveny v případě, že jsou adoptovány bezdětným heterosexuálním párem. Tyto páry často adoptují dítě jako náhradní řešení v případě, že lékař dojde k závěru, že jeden z páru je neplodný. Nezřídka se však stává, že takový pár po adopci nějakým zázrakem plodnost nabude a začne se přirozeně reprodukovat. Osvojené dítě pak živoří ve stínu dětí vlastních. Málo se o tom mluví, ale je to tak. Takové dítě pak hrozně trpí. Vlastní děti ho šikanují, adoptivní rodiče mu dávají málo najíst, nutí chodit pouze v obnošeném šatstvu ze sekáče, nikdy nedstane hračku, po které touží a vůbec má peklo na zemi. Proto by se měla v případě adopce dávat přednost párům homosexuálním, u kterých možnost narození vlastních dětí nehrozí.

Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'Repulsion': 25.04.2006 08:56.

Názory
08.05.2006 14:42
Hana
milu
to s tou nosnou myšlenkou nebylo (jen) na tebe - na všechny zúčastněné a avizované (mne už teda - alespoň momentálně - nenapadá vůbec nic) - a zejména na Repa - a tomu jsi dlužila i tu odpověď, víc než mně :o))
08.05.2006 15:37
milu
Hana napsal(a):
milu
to s tou nosnou myšlenkou nebylo (jen) na tebe - na všechny zúčastněné a avizované (mne už teda - alespoň momentálně - nenapadá vůbec nic) - a zejména na Repa - a tomu jsi dlužila i tu odpověď, víc než mně :o))
hani, máš moc krásná slova v profilu o sobě - mohla bych napsat úplně stejná a byla by to také pravda ... jdu si řečíst něco od tebe
08.05.2006 15:39
Hana
opatrně!!! :o))
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)