Téma #183
Autor:Repulsion
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:24.04.2006 20:04
Počet návštěv:2658
Počet názorů:83

Nebezpečí adopce dětí heterosexuálními páry
Velice se podceňují rizika, kterým jsou děti vystaveny v případě, že jsou adoptovány bezdětným heterosexuálním párem. Tyto páry často adoptují dítě jako náhradní řešení v případě, že lékař dojde k závěru, že jeden z páru je neplodný. Nezřídka se však stává, že takový pár po adopci nějakým zázrakem plodnost nabude a začne se přirozeně reprodukovat. Osvojené dítě pak živoří ve stínu dětí vlastních. Málo se o tom mluví, ale je to tak. Takové dítě pak hrozně trpí. Vlastní děti ho šikanují, adoptivní rodiče mu dávají málo najíst, nutí chodit pouze v obnošeném šatstvu ze sekáče, nikdy nedstane hračku, po které touží a vůbec má peklo na zemi. Proto by se měla v případě adopce dávat přednost párům homosexuálním, u kterých možnost narození vlastních dětí nehrozí.

Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'Repulsion': 25.04.2006 08:56.

Názory
30.04.2006 12:18
Repulsion
Homosexuál je člověk jako každý jiný. Má nárok na veškerá běžná práva, na důstojný a šťastný život. "Glorifikace" jsem si nevšiml. Zesílená osvěta je na místě, aby homosexuálové nemuseli nadále žít ve společenském ghetu a nemuseli svou sexuální orientaci skrývat.
30.04.2006 12:27
LISKA
Repulsion napsal(a):
Homosexuál je člověk jako každý jiný. Má nárok na veškerá běžná práva, na důstojný a šťastný život. "Glorifikace" jsem si nevšiml. Zesílená osvěta je na místě, aby homosexuálové nemuseli nadále žít ve společenském ghetu a nemuseli svou sexuální orientaci skrývat.
Inteligentní člověk chápal homosexualitu vždycký a blbce nic nepřesvědčí.
V homosexuálním prostředí se už pohybuji skoro 50 let.
Stejně jako se mi nelíbí intimita na veřejnosti u hetero, tak si mi nelíbí ani u homo. Ve čtvrtek si to rozdávali v poledne dva na travníku před Hlavním nádražím, to byla síla i na mě.
O tom ale tahle debata není, že?
30.04.2006 12:30
Hana
souhlasím s Repem - nikdo nemůže za to kým se narodí (pokud je to ryze vrozené) a ani za to k čemu ho případně dotlačí okolnosti (pokud se dá homosexualita "pochytit" vlivem okolí) - vy jste to tu nedořešili, ale já se přikláním k té první teorii - že je to vrozené - jasně že jsou okolnosti, které mohou někoho dotlačit k homosexuálnímu chování či projevům, stejně jako jsou okolnosti které z "normálních" lidí udělají vrahy nebo dokonce i kanibaly... ale to snad není pravidlem... já se tedy homosexualitou ještě nikdy od nikoho nenakazila...
30.04.2006 12:31
Protektor
Já se ještě jednou přidám. V 70 tých letech se snažil nějaký odborník homosexualitu léčit, a měl celkem dobré výsledky. Byla to blicí metoda. Nemocným /teplým/ dali nějakou pilulku, která měla vyvolat zvracení a následně jim promítali LISKOU zmíněné scény, myslím na Hlavním nádraží. Efekt byl jasný, každý teplouš se pak při myšlence na druhého nemocného zeblil, jak amina....
30.04.2006 12:33
Hana
ale pochybuju že by se po "léčbě" vrhli šťastně na opačné pohlaví...
30.04.2006 14:59
LISKA
Ještě jste nepochopili, že nemám nic proti homosexuálům, ale že mi vadí, že se zbytečné medializaci říká osvěta a díky této "osvětě" si tzv.celebrity hrají na homosexuály a a opičky se po nich opičí, aby byly In ?
30.04.2006 15:07
Vích
Souhla s Liskou, taky to na mě dělá ten dojem. A tzv. tolerance je jen další bublina.
30.04.2006 16:48
Repulsion
LISKA napsal(a):
4díky této "osvětě" si tzv.celebrity hrají na homosexuály a a opičky se po nich opičí, aby byly In ?
To je ale volovina. Jestli si někdo na něco hraje a druhý se opičí, tak je to jejich blbost a není to nic, co by mě mělo pálit.

Jistěže současné prostředí je vůči homosexuálům podstatně tolerantnější než v době řekněme před 20 lety. Je to ovšem důsledek právě té osvěty a medializace, toho, že se homosexuálové přestali bát a skrývat.

Nicméně ideální stav to ještě není. Ten nastane až tehdy, kdy budou homosexuálové moci uzavírat plnohodnotné svazky (nejen jakési pofiderní "registrované partnerství") a vychovávat děti. A nikomu to nepřijde divné. A když se o homosexualitě přestanou vést podobné diskuze.
30.04.2006 23:22
LISKA
promiň Repulsione, ale mám pocit, že jsi příklad toho, co mi vadí.

Nikdo z mých homosexuálů se neskrýval ani před 20 lety a ani neměl zvrhlé touhy po sňatku, což je mimochodem vynález církví. Vše ostatní se dá a dalo vždycky právně ošetřit jinak. Samozřejmě mluvím o středoevropských poměrech. To, co teď probíhá, jsou vymyšleností americké společnosti, kde černoši neměli volební právo do 60tých let minulého století ( nás v té době cikáni studovali na VŠ), kde se nesmějí koupat malé děti bez plavek apd. a kde je možné se soudit i o vlastní blbost.
01.05.2006 10:04
Repulsion
No tak za prvé - sňatek není vynález církví. Sňatky se uzavírali ve starém Řecku, Římě, Egyptě... dodnes se uzavírají i mezi přírodními národy nedotčenými naši civilizací.
Za druhé - to, že někdo z Tvého okolí netouží po sňatku, neznamená, že po něm netouží také všichni ostatní. Je rozdíl něco nechtít a nemít na to právo.

Pokud jde o USA - něco je tam na levačku, něco jiného jim zas můžeme závidět. Třeba to s těmi soudy - ony se tady hodně uvádějí ty nejrůznější absurdní procesy a rozsudky, ale ve skutečnosti je to náramně fajn, že máš za všech okolností možnost domáhat se svého práva. U nás se v mnoha případech spravedlnosti nedovoláš, protože se prostě nemáš kam obrátit. Když Tě u nás nespravedlivě obviní, zašijou a postarají se Ti ve Tvém okolí o pověst kriminálníka, dostaneš prd. Když Tě někdo zmrzačí s doživotními následky, dostaneš prd. Dodnes u nás není legislativně a systémově dostatečně ošetřeno domácí násilí. A tak by se dalo pokračovat donekonečna.

A ty Romy bych tu nevytahoval. Oni sice mohli za komančů teoreticky studovat na VŠ, ale moc se jich tam nemělo šanci dostat, protože je automaticky dávali do zvláštních škol. A taky se v té době sterilizovaly romské ženy. O nuceném přesídlování, bourání vesnic apod. ani nemluvě.
01.05.2006 11:30
LISKA
Je rozdíl něco nechtít a nemít na to právo.

To je jediná věta se kterou mohu souhlasit, ale v jiném kontextu. Jinak asi vidíme každý něco jiného a možná taky jen to co chceme vidět.

P.S. víš, že mi ale vůbec nevadí, že nemám právo zabíjet, souložit se svou dcerou nebo vnukem? To je taky dost slušná demagogie, že?

01.05.2006 11:32
Repulsion
LISKA napsal(a):
P.S. víš, že mi ale vůbec nevadí, že nemám právo zabíjet, souložit se svou dcerou nebo vnukem? To je taky dost slušná demagogie, že?
Jo. Protože tahle práva nemá nikdo. Něco jiného je, když Ti někdo upírá právo, které mají všichni ostatní. Tomu se pak říká diskriminace.
01.05.2006 13:31
pozorovatel
"Nikdo z mých homosexuálů se neskrýval ani před 20 lety a ani neměl zvrhlé touhy po sňatku"

to je jedna z vět, která mě dostala
liško, chci vstoupit do tvé sekty, kde to mám podepsat?

jenom obdivuju repulsiona, že dokáže tak trpělivě odpovídat, aby dostal reakci zas na něco jinýho

a zrovna včera jsem vám viděl dva lišáky v lese, jak si to užívali, je to opravdu zvrácené a nepřirozené! určitě to ty lišky mají z toho amerického vlivu... celebrity jedny!
04.05.2006 13:27
army_of_me
ideální, dle mého názoru, je adopce dítěte homosexuálním párem, kde jeden z partnerů je muž a druhý žena...

skvělá diskuse
04.05.2006 16:46
pozorovatel
army_of_me napsal(a):
ideální, dle mého názoru, je adopce dítěte homosexuálním párem, kde jeden z partnerů je muž a druhý žena...
a dovoluješ střídaní? nebo jsi pro striktní určení muže a ženy, jak tomu chtěl Bůh vezdejší?
05.05.2006 07:20
army_of_me
Jako že by ta teplá ženská hrála někdy taťku a ten teplej týpek mamku? Není to nějaká blbost? Asi je... myslím, že by z toho nebohýho dítěte vyrostl další pozorovatel
05.05.2006 13:21
pozorovatel
blbcovi nevysvětlíš
05.05.2006 13:31
army_of_me
však jsem ti nic nevysvětloval
07.05.2006 22:22
milu
myslím, že je to trochu přehnaný a jednostranný názor, znám případy, kdy adoptivní děti už pro jakési vyrovnání toho handycapu užívají rodičovské přízně v daleko větší míře, než děti vlastní
07.05.2006 22:25
milu
nedá mi nedodat /dočetla jsem to právě celé/, že to je fakt předpotopní snůška smyšlenek
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)