Téma #183
Autor:Repulsion
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:24.04.2006 20:04
Počet návštěv:2664
Počet názorů:83

Nebezpečí adopce dětí heterosexuálními páry
Velice se podceňují rizika, kterým jsou děti vystaveny v případě, že jsou adoptovány bezdětným heterosexuálním párem. Tyto páry často adoptují dítě jako náhradní řešení v případě, že lékař dojde k závěru, že jeden z páru je neplodný. Nezřídka se však stává, že takový pár po adopci nějakým zázrakem plodnost nabude a začne se přirozeně reprodukovat. Osvojené dítě pak živoří ve stínu dětí vlastních. Málo se o tom mluví, ale je to tak. Takové dítě pak hrozně trpí. Vlastní děti ho šikanují, adoptivní rodiče mu dávají málo najíst, nutí chodit pouze v obnošeném šatstvu ze sekáče, nikdy nedstane hračku, po které touží a vůbec má peklo na zemi. Proto by se měla v případě adopce dávat přednost párům homosexuálním, u kterých možnost narození vlastních dětí nehrozí.

Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'Repulsion': 25.04.2006 08:56.

Názory
24.04.2006 22:30
Hana
nevím, nevím, tebe mám v oblibě, ale mý dítko má dost citlivou dušičku (je po mamince... :o) - ty pohádky budu muset prověřit předem... a četls moji pohádku? teda žádná guinessovka to není... jen obyč klasika... ale Elišce se líbí...
24.04.2006 22:48
rainman
"Nezřídka se však stává, že takový pár po adopci nějakým zázrakem plodnost nabude a začne se přirozeně reprodukovat."
neznám statistiky, ale pravdu je to "nezřídka"?
a týrání dětí bych nedával do souvislosti s tímhle případem...a co třeba rodiče se staršími dětmi, kteří si chtějí osvojit další ? mělo by se jim to teda zakázat, aby netrpělo ?
to riziko tady sice je, ale že "...by se měla v případě adopce dávat přednost párům homosexuálním, u kterých možnost narození vlastních dětí nehrozí" je druhý extrém...
24.04.2006 23:03
Hana
já myslím, že pokud by ta možnost adopce homosexuálními partnery byla možná, stejně by se měly všechny případy posuzovat individuálně, pár od páru, homo aj hetero... nic není předem zárukou kvality ani není nic předem odsouzeníhodný... si myslím teda já...
24.04.2006 23:09
rainman
...si myslíš teda dobře...třeba Rep zkouší, jak jsme tolerantní...
24.04.2006 23:10
Repulsion
Přesně tak, Hančí - ono se to tak totiž děje - když chceš adoptovat dítě, není to nic příjemného. Tady jde prostě o to, aby byla odstraněna diskrimance, která je podložená pouze předsudky a ničím jiným. Rainman, chudák, asi ještě dostatečně nezná Repulsiona a tak nepochopil ladění tohoto příspěvku. :o))
24.04.2006 23:10
Vladimír Ochrana
Igore, tenhle tvůj text mi připomíná vtip, jak matka měla dvanáct nevlastních dětí a jedno vlastní. Udělala k večeři dvanáct vajec a dala je na talířky těm nevlastním. Pak se tklivě podívala na to vlastní dítě, pak na nevlastní a řekla: Podívejte se na toho chudáčka, dejte mu každý půlku".
24.04.2006 23:20
Hana
Repulsion napsal(a):
Rainman, chudák, asi ještě dostatečně nezná Repulsiona a tak nepochopil ladění tohoto příspěvku. :o))
Rainman není chudák, chytá směr (mám ho pod kontrolou, neboj :o))
a ten Vladimírův vtip je spíš smutnej...
(ale na tý fotce vám to moc sluší... ;o)
24.04.2006 23:23
Repulsion
Rainman neví, co to znamená, když mu Repulz napíše: "Pičo!" :o)
24.04.2006 23:31
Hana
Repulsion napsal(a):
Rainman neví, co to znamená, když mu Repulz napíše: "Pičo!" :o)
pravda, do toho jsem ho zřejmě ještě nezasvětila... víš že su plachá a poměrně slušně vychovaná (někdo mi tu napsal, že jsem mu milá, neb na oko nezkažená... to mě dojalo :o))
24.04.2006 23:50
Vích
Sluší vám to, ale zatímco Rep se tváří šťastně, Garth to hraje trochu na fotografa. Kdo to fotil?
25.04.2006 08:54
bříza
Repe promiň - ale úroveň Tvých provokací jde dolů. Poznal jsem to podle toho, jak moc se musím nutit do spravedlivého rozhořčení ... tady už zkrátka nemám maggi - práh je příliš vysoký a provokace vykonstruovaná ..... snad zítra, až se trochu prospím věc uvedu na pravou míru ... ale moc s tím nepočítej ... ;)* (leda bys na tom ještě zapracoval)
25.04.2006 11:00
Natasha
A co adopce bezprizorních básní neplodnými básníky?
25.04.2006 18:24
Shammann
bříza napsal(a):
Repe promiň - ale úroveň Tvých provokací jde dolů. Poznal jsem to podle toho, jak moc se musím nutit do spravedlivého rozhořčení ... tady už zkrátka nemám maggi - práh je příliš vysoký a provokace vykonstruovaná ..... snad zítra, až se trochu prospím věc uvedu na pravou míru ... ale moc s tím nepočítej ... ;)* (leda bys na tom ještě zapracoval)
taky za všim hledáš provokaci milej břízo...
25.04.2006 21:54
bříza
Shammann napsal(a):
bříza napsal(a):
ty zas všechno bereš smrtelně vážně milej Shammanne :)
26.04.2006 06:25
stanislav
bříza napsal(a):
prosím Tě, břízo, uveď to na pravou míru! škemry škemry! jestli jsi tedy už prospinkanej...
26.04.2006 06:27
stanislav

a Repulsi? užs byl s Gártikem pod peřinkou? Já se Ziggýškem to už máme za sebou, tyhle radovánky.
26.04.2006 06:36
Hana
jeden větší démon jak druhej... k tomu tak rozžhavená peřina...
26.04.2006 06:39
stanislav
Hana napsal(a):
jeden větší démon jak druhej... k tomu tak rozžhavená peřina...
jo jo. láska je děsná věc. hetero nebo homo, na to správnej znalec pobytu kašle!
26.04.2006 06:43
Hana
a jak se nazývá mezidémonický druh lásky? to nebude ano homo ani hetero... demosexualita?!
26.04.2006 07:10
Shammann
bříza napsal(a):
Shammann napsal(a):
bříza napsal(a):
ty zas všechno bereš smrtelně vážně milej Shammanne :)
začínáš mi připomínat free klause:-)
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)