Téma #183
Autor:Repulsion
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:24.04.2006 20:04
Počet návštěv:2661
Počet názorů:83

Nebezpečí adopce dětí heterosexuálními páry
Velice se podceňují rizika, kterým jsou děti vystaveny v případě, že jsou adoptovány bezdětným heterosexuálním párem. Tyto páry často adoptují dítě jako náhradní řešení v případě, že lékař dojde k závěru, že jeden z páru je neplodný. Nezřídka se však stává, že takový pár po adopci nějakým zázrakem plodnost nabude a začne se přirozeně reprodukovat. Osvojené dítě pak živoří ve stínu dětí vlastních. Málo se o tom mluví, ale je to tak. Takové dítě pak hrozně trpí. Vlastní děti ho šikanují, adoptivní rodiče mu dávají málo najíst, nutí chodit pouze v obnošeném šatstvu ze sekáče, nikdy nedstane hračku, po které touží a vůbec má peklo na zemi. Proto by se měla v případě adopce dávat přednost párům homosexuálním, u kterých možnost narození vlastních dětí nehrozí.

Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'Repulsion': 25.04.2006 08:56.

Názory
26.04.2006 09:37
Repulsion
Hana napsal(a):
a jak se nazývá mezidémonický druh lásky? to nebude ano homo ani hetero... demosexualita?!
demosexualita spíš bude nějaký sex na zkoušku. Něco jako demoverze.
26.04.2006 09:46
bříza
Shammann napsal(a):

začínáš mi připomínat free klause:-)
~ není to kouzelná kombinace? :)
26.04.2006 10:11
Hana
Repulsion napsal(a):
Hana napsal(a):
a jak se nazývá mezidémonický druh lásky? to nebude ano homo ani hetero... demosexualita?!
demosexualita spíš bude nějaký sex na zkoušku. Něco jako demoverze.
taky mi to tak připadlo, ale i démoni si možná napřed musí vyzkoušet svůj vztah nanečisto...
26.04.2006 10:13
Hana
já chtěla poslat avi jen repovi, tohle mi tu vadí... že hnedle kvůli všemu všem :o(
26.04.2006 10:14
Hana
ahá, a zrovna jemu by to možná šlo, když je to jeho diskuze... kdy dám nikomu, jde avi aspoň tobě nebo ne?
26.04.2006 12:16
pozorovatel
mám bohužel intimní fotografie jen s ženským pohlavím (jako s celými ženami, ne jen..jako..no), ale přísahám, že to doženu! fakt

provokace:))))
pak je provokací homosex. páru to neumožnit

pokud se homosexuálové mohou brát, tak jsou rodina a rodina má právo na děti
pořád lepší než jeden rodič

nechápu, že někdo může bejt proti
a že je proti spoustu lidí

ale tak třeba mi jednou protistrana i řekne ten pádnej důvod a přestane řikat, že je to provokace, apod.
26.04.2006 14:22
Shammann
bříza napsal(a):
Shammann napsal(a):

ale furt je tam to slovo klause, víš břízo:-)
26.04.2006 16:16
Monty
Hana napsal(a):
Já myslím, že tohle už spadá do škatulky zoofilie.
26.04.2006 19:46
bříza
Shammann napsal(a):
bříza napsal(a):
Shammann napsal(a):

ale furt je tam to slovo klause, víš břízo:-)
klaustrofobií netrpím :)
27.04.2006 22:45
LISKA
A není vám divné, že je to všechno o tom, že každý chce mít to, co nemá, ať je homo nebo hetero, a že ty děti nejsou to hlavní. Dítě se nedá vlastnit, ani adoptovat, dítě se prostě stane a nebo ne. To ale zaplať Pán Bůh není v našich možnostech ovlivnit. Už jsme ten svět zkurvili dost.
27.04.2006 22:46
LISKA
avi všem
28.04.2006 01:07
pozorovatel
máš pravdu, měli bychom je nechat v dětských domovech

liško liško ryšavá:)
28.04.2006 11:26
LISKA
máš pravdu, měli bychom je nechat v dětských domovech

ne tak tvrdě, měli by dostat možnost vyrůstat v pěstounské rodině za jasných podmínek, v pravdě,
znám mnohé rodinné tragedie, kdy dítě v pubertě zjistilo, že se mu od malička lhalo, to žádný argument o milosrdné lži nenapraví,
když to s tebou myslí všichni dobře, tak je to k zešílení, o tom život není
s adopcí by měly souhlasit obě strany
28.04.2006 13:18
pozorovatel
v pravdě? homosexualita neni pravda
obě strany??

ježiš
28.04.2006 17:05
LISKA
pozorovatel napsal(a):
v pravdě? homosexualita neni pravda
obě strany??

ježiš
mě by vůbec nepřipadalo divné, kdyby mi v x letech řekli stredjdové, tety nebo teta a strejda : My jsme Tě vychovali a byli bychom rádi, kdybys chtělo s námi vytvořit rodinu, nosit naše jméno a tím získat nejen práva, ale i vyživovací povinnost vůči nám, když budeme neschopní. Nedělej si ale iluze, žádný příspěvek od státu na nás nedostaneš a ani nás nebudeš moci vyměnit. Proto jsme čekali, až budeš schopno o tom samo přemýšlet, a nebudeme Ti vyčítat, že chceš zůstat samo. Je to TVOJE rozhodnutí . Nejsi nám ničím povinováno, protože jsme na Tebe dostávali peníze od státu a dělali jsme to proto, že sami žádné děti nemáme a chtěli jsme mít v někom pokračování a mít někoho rádi společně, nejen sami sebe.
p.s. x je velmi induveduelní
28.04.2006 22:06
Vích
Taková nabídka se asi těžko odmítá, ale pro formu je to určitě skvělý :)
30.04.2006 09:56
Protektor
Myslím si, že homosexualita je zhoubným nádorem společnosti.
30.04.2006 11:49
Vích
to zas nešil
30.04.2006 11:54
Hana
Protektor napsal(a):
Vích napsal(a):
to zas nešil
dík, já furt nevěděla co k tomu jasně a stručně dodat
30.04.2006 12:12
LISKA
Protektor napsal(a):
Mě spíš připadá zhoubná její glorifikace.Co jou to 4 %? Na vojenských cvičeních to byly povolené ztráty.
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)