Názory |
31.03.2006 10:31
Repulsion
|
Navíc bys byl jako zákazník chráněn zákonem o ochraně spotřebitele... |
31.03.2006 10:37
Monty
|
Repulsion napsal(a): Navíc bys byl jako zákazník chráněn zákonem o ochraně spotřebitele... No, už vidím, jak jdeš reklamovat šukání s kurvou na ČOI nebo kam... |
31.03.2006 10:47
Repulsion
|
Proč ne? Třeba kdyby mi podstrčili kurvu s prošlou záruční lhůtou. |
31.03.2006 10:49
Monty
|
Repulsion napsal(a): Proč ne? Třeba kdyby mi podstrčili kurvu s prošlou záruční lhůtou. A budou mít kurvy datum expirace vytetovanej na zádech nebo si ho musíš vyvodit sám podle dat v občance? :o) |
31.03.2006 10:50
Confused Garth
|
Nebo prostituta s penisem, který by nesplňoval standardy eurorozměrů.. |
31.03.2006 10:54
Repulsion
|
A taky bys moh být pojištěný, kdyby tě třeba při tom klepla pepka... |
31.03.2006 10:56
Monty
|
Confused Garth napsal(a): Nebo prostituta s penisem, který by nesplňoval standardy eurorozměrů.. A ty bys kupoval zajíce v pytli? Teda nestandardní penis v kalhotách? :o)
Když chci platit za službu, musím bejt přece předem informovanej o tom, čím mi hodlá subjekt posloužit. Když si objednám na úklid vodní vysavač Rainbow, tak si pak nenechám domů poslat bábu s mechanickou metlou, že jo. :o) |
31.03.2006 11:16
Confused Garth
|
Monty. To víš, ne každý obchodník Ti musí říct zprvu pravdu. A pak si představ dobře rostlého, hezkého sexy prostituta, domluvená dobrá cena... Klient už se těší na požitek z dobré služby a najednou drobný rozpor a úvodními informacemi... Nemusí to být velký rozpor, 10 cm bohatě stačí na frustraci - jít do toho či nejít. Samozřejmě, ve střízlivé fázi domlouvání by se rozhodl jednoznačně jinak...
Nehledě na to, že bych mohl pracovat v EU kontrolní komisi pro zjišťování kvality prostitutů a jejich rozměrů... |
31.03.2006 11:29
Monty
|
Tak třeba ti jako náhradu škody zahraje dobře rostlý, hezký sexy prostitut na mandolínu... |
31.03.2006 18:33
Hana
|
já jsem pro legalizaci ze všech výše uvedených důvodů - a hlavně proto že já prostitutka nejsem - to bych asi protestovala (nekřesťansky, Repe :o))
|
31.03.2006 19:52
Confused Garth
|
Kdybych měl být na dně, zkusil bych se živit jako prostitut. Úplně ošklivý nejsem a už jsem prozkoumal nějaké prostitutské taktiky získávání klientely. Díky tomu, že je prostituce nelegalizovaná je to docela snadné téměř pro kohokoliv. |
31.03.2006 19:54
Hana
|
Confused Garth napsal(a): Kdybych měl být na dně, zkusil bych se živit jako prostitut. Úplně ošklivý nejsem a už jsem prozkoumal nějaké prostitutské taktiky získávání klientely. Díky tomu, že je prostituce nelegalizovaná je to docela snadné téměř pro kohokoliv. organizačně snad - já bych to nezvládla psychicky |
31.03.2006 19:55
Repulsion
|
Já bych taky prostituta dělat nechtěl. To bych radší krad, když by to jinak nešlo. Eventuálně i vraždil. |
31.03.2006 19:59
Monty
|
Repulsion napsal(a): Já bych taky prostituta dělat nechtěl. To bych radší krad, když by to jinak nešlo. Eventuálně i vraždil. Ty jo, ty jsi hustej... bys vraždil? Já teda ne, to bych radši obchodovala s bílým masem! Cizím, samozřejmě. |
31.03.2006 20:00
Hana
|
Repulsion napsal(a): Já bych taky prostituta dělat nechtěl. To bych radší krad, když by to jinak nešlo. Eventuálně i vraždil. krádež bych ještě zvládla, i když by to na mně každej hned poznal... vražda, plánovitá, u mne nepřipadá v úvahu - leda tak v afektu (a poslední dobou jsem byla blízko hnedle několikrát...:o(( |
31.03.2006 20:02
Repulsion
|
Já myslím, že všechno je jen otázka zvyku. Nejhorší by bylo zaříznout toho prvního.... |
31.03.2006 20:04
Monty
|
Já si teda myslím, že bych byla poměrně dobrej zloděj. Nebo spíš podvodník. Protože jsem celkem dobrej herec a lidi se nechají snadno obalamutit. Ale stejně bych radši pásla nějaký 16ti letý Ukrajinky, přijde mi to morálnější. |
31.03.2006 20:05
Monty
|
Repulsion napsal(a): Já myslím, že všechno je jen otázka zvyku. Nejhorší by bylo zaříznout toho prvního.... Ty bys je zařezával? Fuj, střílet je lepší, ne?
|
31.03.2006 20:09
Hana
|
Repulsion napsal(a): Já myslím, že všechno je jen otázka zvyku. Nejhorší by bylo zaříznout toho prvního.... Monty napsal(a): Repulsion napsal(a): Já myslím, že všechno je jen otázka zvyku. Nejhorší by bylo zaříznout toho prvního.... Ty bys je zařezával? Fuj, střílet je lepší, ne? vy jste tu na mne móóóc velcí kruťáci... a já si myslela, že stanislavova žena je vtipná holubice... a ona vtipná je, leč dravec :o)) |
31.03.2006 20:11
Repulsion
|
Monty napsal(a): Repulsion napsal(a): Já myslím, že všechno je jen otázka zvyku. Nejhorší by bylo zaříznout toho prvního.... Ty bys je zařezával? Fuj, střílet je lepší, ne? Jedině s tlumičem. Jinak to dělá moc kraválu. A nevychutnáš si to tolik. |