Téma #173
Autor:Repulsion
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:30.03.2006 17:32
Počet návštěv:2951
Počet názorů:69

Legalizovat prostituci nebo ne?

A opatřit ji příslušnou legislativou. Proč by prostitutky neměly řádně vykazovat a danit své příjmy?

Názory
04.04.2006 18:14
Hana
stanislav napsal(a):
inženýr docent kandidát věd Kravčík neni žádnej hej nebo počkej, ale zastupitel a tak... to by nebylo tak jednoduchý....
no já vím, taky jsem to myslela ve vší úctě (jaké jsem k zastupitelům schopna... :o)
za chvíli prchám za kulturou, takže opravdu ne za de ba tím!!!
04.04.2006 18:17
stanislav
Kravčík neni docent, jsem se seknul...
04.04.2006 18:18
stanislav
Hana napsal(a):
stanislav napsal(a):
inženýr docent kandidát věd Kravčík neni žádnej hej nebo počkej, ale zastupitel a tak... to by nebylo tak jednoduchý....
no já vím, taky jsem to myslela ve vší úctě (jaké jsem k zastupitelům schopna... :o) za chvíli prchám za kulturou, takže opravdu ne za de ba tím!!!
se príma kulturně vyžij!
04.04.2006 18:20
Hana
stanislav napsal(a):
Hana napsal(a):
stanislav napsal(a):
no já vím, taky jsem to myslela ve vší úctě (jaké jsem k zastupitelům schopna... :o) za chvíli prchám za kulturou, takže opravdu ne za de ba tím!!!
se príma kulturně vyžij!
jasně, díky - podám potom referát - snad Albi nebo někdo dodají fotky
05.04.2006 12:25
Danny
Ve starověku byly kněžky lásky obdivovány a ctěny. Myslím, že v osvícené společnosti by mělo být nejstarší řemeslo legalizováno.
05.04.2006 14:01
Vampík
Nelegalizovaná prostituce je skvělá věc. Holčiny se šourají v noci po ulicích, což je daleko lepší než aby byly někde v hambinci zavřené a musel bych zvonit. Takhle mi to naprosto vyhovuje. Kdyby byla legalizována prostituce, přímo by mne to ohrožovalo na životě.
05.04.2006 14:08
Hana
Vampík napsal(a):
Nelegalizovaná prostituce je skvělá věc. Holčiny se šourají v noci po ulicích, což je daleko lepší než aby byly někde v hambinci zavřené a musel bych zvonit. Takhle mi to naprosto vyhovuje. Kdyby byla legalizována prostituce, přímo by mne to ohrožovalo na životě.
ale ty jim jdeš po krku a ony nabízej něco úplně jinýho... :o))
05.04.2006 14:10
Vampík
Hana napsal(a):
Vampík napsal(a):
ale ty jim jdeš po krku a ony nabízej něco úplně jinýho... :o))
Jenže to co nabízejí já nepotřebuju.
05.04.2006 18:01
Albireo
Proč stát dělá, jako by nic? Protože největší kurvy sedí v parlamentu, potažmo ve vládě.
Jinak jsem také za legalizaci.
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)