Názory |
31.03.2006 19:54
Hana
|
Confused Garth napsal(a): Kdybych měl být na dně, zkusil bych se živit jako prostitut. Úplně ošklivý nejsem a už jsem prozkoumal nějaké prostitutské taktiky získávání klientely. Díky tomu, že je prostituce nelegalizovaná je to docela snadné téměř pro kohokoliv. organizačně snad - já bych to nezvládla psychicky |
31.03.2006 19:55
Repulsion
|
Já bych taky prostituta dělat nechtěl. To bych radší krad, když by to jinak nešlo. Eventuálně i vraždil. |
31.03.2006 19:59
Monty
|
Repulsion napsal(a): Já bych taky prostituta dělat nechtěl. To bych radší krad, když by to jinak nešlo. Eventuálně i vraždil. Ty jo, ty jsi hustej... bys vraždil? Já teda ne, to bych radši obchodovala s bílým masem! Cizím, samozřejmě. |
31.03.2006 20:00
Hana
|
Repulsion napsal(a): Já bych taky prostituta dělat nechtěl. To bych radší krad, když by to jinak nešlo. Eventuálně i vraždil. krádež bych ještě zvládla, i když by to na mně každej hned poznal... vražda, plánovitá, u mne nepřipadá v úvahu - leda tak v afektu (a poslední dobou jsem byla blízko hnedle několikrát...:o(( |
31.03.2006 20:02
Repulsion
|
Já myslím, že všechno je jen otázka zvyku. Nejhorší by bylo zaříznout toho prvního.... |
31.03.2006 20:04
Monty
|
Já si teda myslím, že bych byla poměrně dobrej zloděj. Nebo spíš podvodník. Protože jsem celkem dobrej herec a lidi se nechají snadno obalamutit. Ale stejně bych radši pásla nějaký 16ti letý Ukrajinky, přijde mi to morálnější. |
31.03.2006 20:05
Monty
|
Repulsion napsal(a): Já myslím, že všechno je jen otázka zvyku. Nejhorší by bylo zaříznout toho prvního.... Ty bys je zařezával? Fuj, střílet je lepší, ne?
|
31.03.2006 20:09
Hana
|
Repulsion napsal(a): Já myslím, že všechno je jen otázka zvyku. Nejhorší by bylo zaříznout toho prvního.... Monty napsal(a): Repulsion napsal(a): Já myslím, že všechno je jen otázka zvyku. Nejhorší by bylo zaříznout toho prvního.... Ty bys je zařezával? Fuj, střílet je lepší, ne? vy jste tu na mne móóóc velcí kruťáci... a já si myslela, že stanislavova žena je vtipná holubice... a ona vtipná je, leč dravec :o)) |
31.03.2006 20:11
Repulsion
|
Monty napsal(a): Repulsion napsal(a): Já myslím, že všechno je jen otázka zvyku. Nejhorší by bylo zaříznout toho prvního.... Ty bys je zařezával? Fuj, střílet je lepší, ne? Jedině s tlumičem. Jinak to dělá moc kraválu. A nevychutnáš si to tolik. |
31.03.2006 20:25
Monty
|
Repulsion napsal(a): Monty napsal(a): Repulsion napsal(a): Já myslím, že všechno je jen otázka zvyku. Nejhorší by bylo zaříznout toho prvního.... Ty bys je zařezával? Fuj, střílet je lepší, ne? Jedině s tlumičem. Jinak to dělá moc kraválu. A nevychutnáš si to tolik. Proboha, co si na tom chceš vychutnávat? To bych pochopila, kdybys měl sejmout dejme tomu chlápka, co zprznil tvý dítě nebo zabil kamaráda, toho bych si asi taky chtěla vychutnat... ale jako nájemnej vrah s anonymní obětí bych naopak chtěla, aby to byla rychlá a čistá práce. |
31.03.2006 20:26
Monty
|
Hana napsal(a):
vy jste tu na mne móóóc velcí kruťáci... a já si myslela, že stanislavova žena je vtipná holubice... a ona vtipná je, leč dravec :o))
Tak s holubicí mám společné leda to, že na dost věcí seru. :o))) |
31.03.2006 20:40
Repulsion
|
Monty napsal(a): Proboha, co si na tom chceš vychutnávat? To bych pochopila, kdybys měl sejmout dejme tomu chlápka, co zprznil tvý dítě nebo zabil kamaráda, toho bych si asi taky chtěla vychutnat... ale jako nájemnej vrah s anonymní obětí bych naopak chtěla, aby to byla rychlá a čistá práce. Ty to zase bereš moc vážně. Vždyť víš, že já bych ve skutečnosti mouše neublížil... |
31.03.2006 20:43
Hana
|
Repulsion napsal(a): Monty napsal(a): Proboha, co si na tom chceš vychutnávat? To bych pochopila, kdybys měl sejmout dejme tomu chlápka, co zprznil tvý dítě nebo zabil kamaráda, toho bych si asi taky chtěla vychutnat... ale jako nájemnej vrah s anonymní obětí bych naopak chtěla, aby to byla rychlá a čistá práce. Ty to zase bereš moc vážně. Vždyť víš, že já bych ve skutečnosti mouše neublížil... ale spousta lidí ti na ty silácký řeči už naletěla... |
31.03.2006 20:47
Repulsion
|
Hana napsal(a): ale spousta lidí ti na ty silácký řeči už naletěla... Spousta lidí totiž CHTĚLA naletět! |
31.03.2006 20:53
Monty
|
Repulsion napsal(a): Monty napsal(a): Proboha, co si na tom chceš vychutnávat? To bych pochopila, kdybys měl sejmout dejme tomu chlápka, co zprznil tvý dítě nebo zabil kamaráda, toho bych si asi taky chtěla vychutnat... ale jako nájemnej vrah s anonymní obětí bych naopak chtěla, aby to byla rychlá a čistá práce. Ty to zase bereš moc vážně. Vždyť víš, že já bych ve skutečnosti mouše neublížil... To ne, ale když si hraješ se svýma dětma, tak někdy i pláčou... :o)))
|
02.04.2006 18:19
adelka
|
Legalizaci!! |
04.04.2006 11:12
stanislav
|
adelka napsal(a): Legalizaci!! a jakej na tom máš zájem? aby byla státní kasa bohatší nebo jako proč? čéče...
a notně mi tu chybí bříza a nějaký ty promluvy o masu na prodej a o zanedbávání mládeže... |
04.04.2006 14:48
Monty
|
stanislav napsal(a): adelka napsal(a): Legalizaci!! a jakej na tom máš zájem? aby byla státní kasa bohatší nebo jako proč? čéče... a notně mi tu chybí bříza a nějaký ty promluvy o masu na prodej a o zanedbávání mládeže... Ber to tak, že se Adélce prostě nelíbí, že ona daně platit musí a prostitutka ne... logický... |
04.04.2006 14:57
stanislav
|
prostitutka taky platí daně, ale za něco jinýho, za nějakou jinou profesi, nebo si myslíš, že jsou všecky prostitutky evidovaný na úřadě práce jako nezaměstnaný? |
04.04.2006 16:17
Repulsion
|
stanislav napsal(a): prostitutka taky platí daně, ale za něco jinýho, za nějakou jinou profesi, nebo si myslíš, že jsou všecky prostitutky evidovaný na úřadě práce jako nezaměstnaný? Proč by měly být někde evidované? Dneska už nemusíš mít razítko v občance... |